Страница 38 от 47 ПърваПърва ... 283637383940 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 704
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

2.  

3. Тук е от
    Apr 2003

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

4. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Загледай и Тошиба , моделите от 2013 !

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нямам опит с Finlux...а и предпочитам нещо, което има някаква софтуерна подръжка.
    NEO, Finlux, Hitachi, Crown са един дол дренки...произведени в Турция. Някои модели обаче са сполучливи.

6. Тук е от
    Apr 2003

В крайна сметка се спрях на тези 2 модела..
    https://www.technomarket.bg/products...-bw-26p189-led
    TOSHIBA 24W1334 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Ще ги видя на място и който ми хареса повече той ще е Ако някой все пак има преки впечатления от тези двата, може да сподели мнение

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Аз заложих на LG 23MA53D, за парите си от 365 ле. е перфектен. Децата се радват. Лошото е, че съм на север и не лови нищо от ефирната телевизия. Лови само ако изкарам антената навън, но не искам да опасвам стаята в кабели.

8.  

9. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Здравейте.

Търси се заместник на 20" тръба шарп който служи вярно 20-тина години.

За цена щях да пиша 250 лева !!! но сега видях това LG 22MA33D :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и мога доспонсорирам 30-так отгоре дори само защото ще го гледам когато съм на гости. ще ми е интересно какво мислите за модела?
    сега гледам и philips-22pfl2908h което е full HD и има мпег 4 тунер , въпреки ще ще се гледа на кабелна тв, аналог и цифрова.

Така че 280 лева. МАКС.

Да не е тошиба че днес пред мен едни се мъчеха да върнат един и присъствах на голям скандал.

Ще е голям + ако може да се ползва и за монитор след време но това не е водещо.

Размера не е от значение.

а да : срок за избор до утре на обед
    Този пост е редактиран от estqwerty; 03-01-14 в 17:11.

10. Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    Sliven-St.Zagora

Аз съм с Тошиба 24'' от 4 месеца.Взех го ей така на майтап,бях тръгнал за Филипс обаче ми хареса че е бял и се залепих за него.В последствие ме изуми с картината си за нисък клас тв,има доста настройки на цветоотдаването.Настройки на подсветката,динамичен контраст,регулиране на определени цветове ако ви се вижда че някои са преобладаващи могат да бъдат регулирани.Звукът е достатъчен даже силен за малките говорители които има,а през система е страхотен и с долби съраунд.Сега се оглеждам за друга Тошиба малко по голяма за хола на нашите,те също искат да е Тошиба.
    estqwerty одобрява това.

11. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

финално се оказа този : NEO LED-23914 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

всичко се детектна от раз, дистанционото и менюто са интуативни и смислено направени. бачка относително бързо и не-дразнещо, което си е екстра
    най-голямата екстра ще е да си изкара гаранциония период безпроблемно.

12. Тук е от
    May 2003

Re: Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

някой ако има BLAUPUNKT TV-BA32M122 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или BLAUPUNKT TV-BW26P189 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria много моля ако може да снима гърба на тв. искам да видя накъде са му изводите. Бих предпочел TOSHIBA 24W1334 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria, но изводите му са назад, а монтажа ще е на стена...
    Ако някой има малък тв в диапазона 24-32 инча със задоволителна картина и букси, които не са назад нека да казва. Претенции за марка няма, екстри не са необходими, ще се гледа вечер в спалня. Цена макс 370.

П.С. Гледал съм наживо 22" тв, но всичките са с ужасни ъгли на видимост, имам чувството че над 30 градуса в страни и контраста се изпарява.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Отговор: Re: Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Dodolin Виж публикацията

П.С. Гледал съм наживо 22" тв, но всичките са с ужасни ъгли на видимост, имам чувството че над 30 градуса в страни и контраста се изпарява.
    При това положение не се заглеждай по боклуците а обърни внимание на ЛГ .

22 24 26

14.  

15. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

повечето малки са с отделно захранване, както и имаш преходници на 90 градуса за антена и хдми, само скарт ще е проблемен ако ще го захранваш отзад.

ъгъла е изненадващо добър, но ще кажа и какво ме посъветваха :

телевизор който ще се гледа с гръб няма какво да се избира много много, няма и какво да се иска от него.

лг-тата в момента са с най-дълга гаранция 3 години като още може да се намерят 5 годишни.

16. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty Виж публикацията
    повечето малки са с отделно захранване, както и имаш преходници на 90 градуса за антена и хдми, само скарт ще е проблемен ако ще го захранваш отзад.

ъгъла е изненадващо добър, но ще кажа и какво ме посъветваха :

телевизор който ще се гледа с гръб няма какво да се избира много много, няма и какво да се иска от него.

лг-тата в момента са с най-дълга гаранция 3 години като още може да се намерят 5 годишни.
    Е тогава е ясно, намирам си ъглова букса за антената и купуваме Тошка 24w1334. Предимство: БЯЛ! Всичко останало е без значение, при положение че ще се гледа само цифрова кабелна. Малко говорителите 2 х 2,5W ме притеснява как ще звучат, но за тез пари толкоз.

Вчера (11/01/2014) без много мислене го взех и днес го монтирах на стената. Подреждането на каналите няма нищо общо с това на старата вече 37XV733, но му хванах цаката. Главния му недостатък, е че няма изравняване на звука и при някои канали яко се усеща. С другото се свиква по-бързо.
    Този пост е редактиран от Dodolin; 12-01-14 в 22:39.

17. Novice
    Тук е от
    Jan 2009

Здравейте, търся за бащата малък телевизор, на който предимно ще гледа футбол и спорт (когато големият е зает от майка ми :D ). Предимно му търся до към 26 инча, но бюджета е до към 400 лв. По принцип гледам тези модели
    http://www.technomarket.bg/products/.../lg-26ma33d-pz
    https://www.technomarket.bg/products...39/lg-26ln450b

Дали си заслужават или да търся нещо 24 инча full HD.

18. Banned
    Тук е от
    Jun 2009

Здравейте! Това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-PZ-TV+MONITOR дали си заслужава, ще се гледа от възрастен човек и ще се ползва само и единствено за филми, мачове, новини и др. такива. Този също е вариант http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-PZ-TV+MONITOR. Моля за Вашето мнение и други сходни предложения.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 47 ПърваПърва ... 283637383940 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Мнения и Избор на 3D телевизор
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 2327
    Последно: 02-12-18, 12:04
  3. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  4. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  5. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе