Страница 36 от 47 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 704
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

И аз го харесвам този модел, но не каза има ли недостатъци? До колкото знам го правят в Турция.

2.  

3. BDK
    BDK е офлайн

Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    София, Бояна

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Здравейте,

Търся телевизор до 300 лв. за спалнята с размер от 22" до 26", че старият кинескопен 22" Orion на 20+ годинки започва да издава багажа.
    На телевизора ще се гледа привечер кабеларка.

Тия Finlux, Telefunken и Blaupunkt в Техномаркетите и Технополисите стават ли за нещо? :rolleyes:
    Предварително благодаря!

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Ползвах един 24 Finlux повече от две години и не съм имал никакви проблеми с него. Въпреки всичко обаче, ако можеш да вдигнеш бюджета с още съвсем малко, ще препоръчам ето това:LG 24MN33D-PZ :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
    Ползвам 24 инча в кухнята и ми е малък за тв, но трая защото се ползва и за монитор. При условие, че ще го ползваш в спалня и само за тв, ми се струва доста малък.
    Късмет в избора!

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Срещнах някъде по форумите, че Blaupunkt се сглобявал в Словакия но частите му били китайски. Нещо като Елит и това ме отказа от него.

6. Тук е от
    Jun 2011

Някой да има представа от къде мога да взема малък тeлевизор, около 16" с вграден DVB-T?

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

ARIELLI LED 1615 HD
    NEO LED-1630

За Нео-то ще трябва да провериш за тунера, допълнително.
    persizi одобрява това.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2011

Нео-то го гледах и преди, но мисля, че няма цифров тунер. Тази марка Arielli я виждам за пръв път. Има ли нещо по-особено за нея, което трябва да се знае? Освен тях намирам някакъв Crown 16C15, но той е 200лв.

10. Тук е от
    Jun 2011

Ходих в Техномикс да гледам Arielli-то. Като цяло ми направи добро впечатление, но 2 неща не ми харесаха - дисплеят му е лъскав и не може да подава напрежение на активна антена. В магазина действително лъскавият дисплей изглеждаше значително по-добре в сравние с матовите, по-добро черно, по-добър контраст, но знам какви отражения ще се появят като го донеса вкъщи. Отделно ще трябва още един кабел да виси за захранването на антената.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от persizi Виж публикацията
    Като цяло ми направи добро впечатление, но 2 неща не ми харесаха - дисплеят му е лъскав и не може да подава напрежение на активна антена.
    Покажи ми един телевизор, който да подава захранване за активна антена.

12. Тук е от
    Jun 2011

Finlux 16FLX850U

- - - - - - - - - -

В крайна сметка, поради липсата на избор при този размер, взех Arielli-то. Първото впчетление в сравниение с Finlux-а е, че тунерчето му е малко по-чувствително. Опциите му определно са по-малко. За качеството на картината ще мога да кажа малко повече когато остане по-малко светлина в кухнята

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте, препоръчайте ми телевизор за гледане основно под асмата лятно време, без изискване за "екстри", единствено да не се налага купуване на доп. устройства "ама как бе младеж" /да се гледа ефирната цифрова тв само с антена/. Поздрави!
    П.П. До 26 инча максимум.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Покажи ми един телевизор, който да подава захранване за активна антена.
    Понеже сме в тема за малки тв не знам дали въпросът ти е по принцип или само за такива. Иначе LC-50LE752E има в менюто си тази опция, но не съм я ползвал

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

corsa16v
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-26LN450B-LED

----
    oldgraf
    Досега не съм попадал на такава опция..може би защотоо не съм я търсил.

17. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Видин

Цитат Първоначално публикувано от corsa16v Виж публикацията
    Здравейте, препоръчайте ми телевизор за гледане основно под асмата лятно време, без изискване за "екстри", единствено да не се налага купуване на доп. устройства "ама как бе младеж" /да се гледа ефирната цифрова тв само с антена/. Поздрави!
    П.П. До 26 инча максимум.
    Имах подобен избор пред няколко месеца и се спрях на Самсунг28Ф4000,изключително доволен съм и го препоръчвам горещо на всеки търсещ качествен ТВ под 32"!

18. Тук е от
    Feb 2004

Някой може ли да наклони везните за избор между LG 26LN457B и Samsung UE-26EH4500?
    Освен че Сами-то е "смарт" имат ли разлика в матриците?
    Трябва да избирам за кухнята на бащата, а вече почти 2 години не съм чел форумите...
    Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 47 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Мнения и Избор на 3D телевизор
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 2327
    Последно: 02-12-18, 12:04
  3. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  4. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  5. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе