И аз го харесвам този модел, но не каза има ли недостатъци? До колкото знам го правят в Турция.
И аз го харесвам този модел, но не каза има ли недостатъци? До колкото знам го правят в Турция.
Здравейте,
Търся телевизор до 300 лв. за спалнята с размер от 22" до 26", че старият кинескопен 22" Orion на 20+ годинки започва да издава багажа.
На телевизора ще се гледа привечер кабеларка.
Тия Finlux, Telefunken и Blaupunkt в Техномаркетите и Технополисите стават ли за нещо? :rolleyes:
Предварително благодаря!
Ползвах един 24 Finlux повече от две години и не съм имал никакви проблеми с него. Въпреки всичко обаче, ако можеш да вдигнеш бюджета с още съвсем малко, ще препоръчам ето това:LG 24MN33D-PZ :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
Ползвам 24 инча в кухнята и ми е малък за тв, но трая защото се ползва и за монитор. При условие, че ще го ползваш в спалня и само за тв, ми се струва доста малък.
Късмет в избора!
Срещнах някъде по форумите, че Blaupunkt се сглобявал в Словакия но частите му били китайски. Нещо като Елит и това ме отказа от него.
Някой да има представа от къде мога да взема малък тeлевизор, около 16" с вграден DVB-T?
ARIELLI LED 1615 HD
NEO LED-1630
За Нео-то ще трябва да провериш за тунера, допълнително.
Нео-то го гледах и преди, но мисля, че няма цифров тунер. Тази марка Arielli я виждам за пръв път. Има ли нещо по-особено за нея, което трябва да се знае? Освен тях намирам някакъв Crown 16C15, но той е 200лв.
Ходих в Техномикс да гледам Arielli-то. Като цяло ми направи добро впечатление, но 2 неща не ми харесаха - дисплеят му е лъскав и не може да подава напрежение на активна антена. В магазина действително лъскавият дисплей изглеждаше значително по-добре в сравние с матовите, по-добро черно, по-добър контраст, но знам какви отражения ще се появят като го донеса вкъщи. Отделно ще трябва още един кабел да виси за захранването на антената.
Finlux 16FLX850U
- - - - - - - - - -
В крайна сметка, поради липсата на избор при този размер, взех Arielli-то. Първото впчетление в сравниение с Finlux-а е, че тунерчето му е малко по-чувствително. Опциите му определно са по-малко. За качеството на картината ще мога да кажа малко повече когато остане по-малко светлина в кухнята
Здравейте, препоръчайте ми телевизор за гледане основно под асмата лятно време, без изискване за "екстри", единствено да не се налага купуване на доп. устройства "ама как бе младеж" /да се гледа ефирната цифрова тв само с антена/. Поздрави!
П.П. До 26 инча максимум.
corsa16v
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-26LN450B-LED
----
oldgraf
Досега не съм попадал на такава опция..може би защотоо не съм я търсил.
Някой може ли да наклони везните за избор между LG 26LN457B и Samsung UE-26EH4500?
Освен че Сами-то е "смарт" имат ли разлика в матриците?
Трябва да избирам за кухнята на бащата, а вече почти 2 години не съм чел форумите...
Благодаря предварително!