Страница 35 от 47 ПърваПърва ... 25333435363745 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 704
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Ами ползвам ето този:http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-LG-DM2352D-PZ
    За сега съм забелязал един недостатък- близко до прозорец става като огледало и се вижда всичко в стаята. През деня постоянно са пуснати щорите за да се гледа нормално.
    Жената редовно гледа през флашка и до сега не е имало проблеми със субтитрите. Подчертавам, че не пробван 3D през флаша.
    Ползва се и за монитор и бих казал, че съм очарован .Накратко казано, сме доволни от придобивката.
    Поздрави!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Имам 2 въпроса към iko05. Наистина ли този монитор lg dm 2352 е с IPS матрица и добре ли се държи като тв. Като гледам май са вдигнали цените и се питам струва ли си за 23" монитор да се дават 460 лв.:rolleyes:

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Да колега матрицата е IPSIPS.jpg
    Доволен съм от него и като монитор, и като за тв. Ето една снимка на тв-то с цифров сигнал: HD.jpg
    и една от аналоговия: SD.jpg
    За цена мога да кажа, че като го взех беше 500 лв а сега щом е 460лв е по надолу.
    За това дали си заслужава покупката сам решаваш. Аз лично съм доволен.
    Ако ще пазаруваш от технополис, имай в предвид, че можеш да направиш и пазарлък ако ти се отдава. Единствено това тв го взех от там без да се пазаря заради жената. На всичко друго имам отстъпка от 6%.
    Ако пък случайно си от Русе, може да минеш да го тестваш и да си прецениш. Ако не, тествай в магазина като предварително си нагласиш флашка с някой филм или клип с различни формати.
    Успех!

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Благодаря за снимките и информацията. Не съм от Русе. Вече минах по някой магазини и тествах различни тв. и монитори lg-то обаче май беше 22ма33 и всички размазваха образа с изключение на един Шарп 22". Онзи ден пак направих обиколка и видях евтини 32" в един Техномаркет за около 460-70 лв. но със слаби характеристики, явно залежала стока и отново се замислих дали да си взема 32" който не е full HD с по-лоша картина или 24" с Full HD r IPS матрица. А и някой на ясно ли е с тази удължена гаранция на Lg до 5 години. Вижда ми се малко съмнително.

6. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от bobo12 Виж публикацията
    ................ но със слаби характеристики, явно залежала стока и отново се замислих дали да си взема 32" който не е full HD с по-лоша картина или 24" с Full HD r IPS матрица........................
    Това какво значи ?? На малък размер екран това дали е full HD ( само дето това е измислено понятие ) или само ready няма никакво значение . Няма да забележиш разлика , освен ако самата матрица е кофти и сигнала не е качествен .

Full HD, като качество на дисплей е всичко друго, но не и измислено понятие.
    Това си е физическа величина, даваща ти информация, че панелът има 1920х1080 точки! Въздържай се от подобни глупави характеристики! Дали има полза от висока резолюция на малък диагонал или не е съвсем друг въпрос, а и отговора му е - да, има, след като борбата вече е за 1920 пиксела при екрани с размер под 5 инча...
    kod

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте препоръчайте ми тв за детската бюджет 350лв в съотношение цена-качество благодаря предварително.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

За филми от дисни ченал и музикални канали детска му работа.

10. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Значи предимно за телевизия , кабелна предполагам . За тези размери и пари почти всички телевизори са еднакви като възможности при гледане на телевизия , различават се по екстрите .

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

ОК благодаря .

12. Тук е от
    Aug 2006

Здравейте . Тъй като мястото ми е ограничено на стената в кухнята за където е предвиден монтажа на тв-то вариантите са 24'' и 26", но и да е FULL HD.
    Спрял съм се на този 24"SAMSUNG http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...0-TV%20MONITOR и на този 26" TELEFUNKEN http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...UNKEN-26FX970L .
    Имам 32" на SAMSUNG Full HD и ако се спра на 24-та ще мина и с едно дистанционно по-малко за боравене.
    Моля, за мнение за тези 2 модела.

13. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Колега , какво ще се гледа приоритетно на този ТВ ? Би ли споделил ?

14.  

15. Тук е от
    Aug 2006

На цифрова тв на blizoo съм . Всякакви програми ще се гледат ,включително филми и снимки през USB,външен хард. Затова ми се иска, като давам пари веднъж да е за Full HD /като ще е гарга да е рошава/. Не държа да е 3D въпреки , че след време технологиите ще клонят към това. Дилемата ми е дали да заложа на минимума 24'' Samsung или по-добрия размер 26" но с Telefunken /за които нямам впечатление и изобщо като качество, контраст и др.характеристики./. Виждал съм 24" TV+monitor на Samsung SynchroMaster2430(70) разположен на същото място на което искам да монтирам и аз на тв на М-SAT и определено много добре катоконтраст и виждане особенно на HD програмите.

16. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Колега , на малкия размер екран дали е fullHD или не , няма да видиш разлика , друг е въпроса какво искаш да си купиш ти .За телевизия всички стават , но едни се справят по-добре от други .
    Има и модели на Блаупункт , Орион , Филипс , LG , който ще свършат работа , но ако искаш хубав медиен плеър с по-малко проблеми , почваш от Самсунг , LG , ....

- - - - - - - - - -

А пък за 3Д с такъв малък екран , какъв ще е ефекта , нямам идея .

17. Тук е от
    Aug 2006

Ясно. Както си мислех нещата клонят зa 24" на SAMSUNG ;-)

18. Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    Sliven-St.Zagora

Здравейте на всички!
    Нов съм тук и реших да споделя и аз моите впечатления за моя 24'' лед тв,може да съм полезен на някой който търси такъв в този диапазон.Преди месец купих това TOSHIBA 24W1334 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Ползвам го с антена и гледам филми през юсб-то.Няма проблеми с плейването на филми с бг субове и по големите(3гб) си вървят нормално,субовете са добре като големина предвид малкия екран.Звука е също добре,има еквилайзер с фабрични настройки и ръчен също.Както някой по горе беше писал за някой модел така и тук ако е светло в стаята става огледален.Картината мога да кажа че е много добра за такъв модел,добър черен цвят и доста добра осветеност.Погледнат от страни леко бледи са цветовете и от долу също но не тъмнее.Ако някой го интересува друго,насреща съм.
    Поздрави,Краси

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 47 ПърваПърва ... 25333435363745 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Мнения и Избор на 3D телевизор
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 2327
    Последно: 02-12-18, 12:04
  3. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  4. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  5. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе