А, няма причина, просто питам, явно ще е той.
А, няма причина, просто питам, явно ще е той.
Здравейте,
колебая се в избора на малък 22 - 23 инча телевизор с IPS панел.
Има две серии на LG - ma 33d и mа 53d
LG 22MA33D :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-PZ-TV+MONITOR
Като гледам спецификациите изглеждат почти еднакви, модели 2013 г. , единствено 33 има 1 HDMI вход, а 53 - 2.
Видях на живо 53 модела и ми хареса картината, някой има ли впечатления от другия модел?
И третата разлика е в цената!
Разликата е в резолюцията. Ако ще го ползваш за телевизор, няма да видиш особена разлика. Ако ще го ползваш за монитор,ще видиш.
Този пост е редактиран от Vlado1973; 23-01-14 в 14:55. Причина: Видях нов отговор, който отговаря на въпроса ми
Някой дали е забелязал, предлагат ли се още CRT tv по магазините.
Аз скоро не съм обикалял и нямам наблюдения.
Миналата година като започна кампанията по цифровизацията, CRT телевизорите явно бяха изтеглени от българския пазар.
Предлагаха се 14 и 21 инчови модели от 79 до 200 лв , но доклокото си спомням нямаше модел с цифров тунер.
Аз за последно купувах 14" CRT преди 2 години и преди няколко месеца трябваше да му взимам и декодер.
Работи добре но яко изкривява картината , особено видно при гледане на тенис.
Привет.
Препоръчайте ми 32" до 500 лв. да забода в кухнята на стената. Нямам претенции за 3Д, интернет и разни други щуротии.
Много ще съм благодарен на отзовалите се.
Ами нямаш много голям избор между читавите марки за тия пари.
LG 32LN540
Samsung 32F4000
Sharp 32LE154V
И трите са HD Ready, но това не е проблем за този размер. Друг по-евтин вариант са ти по "кучите" марки - Finlux, Hitachi и т.н.
Здравейте търся си малък телевизор за детската до 400лв. Колебая се между LG 24MN33D-PZ :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и TOSHIBA 24W1334 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. За Тошибата не намерих инфо какъв му е контраста.
Сега видях и този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...SANG-28114-LED по принцип се въздържат да купувам подобни марки.
Този пост е редактиран от bubynka; 22-02-14 в 23:11.
И аз да се включа с молба за съвет от някой който е запознат с този модел : Монитор / Телевизор LED IPS LG 27", Wide, TV Тунер, FullHD, HDMI, USB, Говорители, Черен, 27MA43D-PZ - eMAG.bg
след много гледане и чудене, се спрях на него на базата на цената и това което предлага. Не съм го виждал на живо, но като се има впредвид, че целта му е да замести един 21'CRT ТВ... би следвало да е добра алтернатива.
Чуденката ми е само, че като се води и монитор, дали няма да е компромис относно звука?
Ако някой даде съвет за по-добър самсунг примерно - ще е супер. :rolleyes:
bubynka
LG 24MN33 - LG Personal TV
LG 24MN33D-PZ Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria
ilape
При всички телевизори има компромис със звука. Това обаче да те не те плаши. :rolleyes:
LG 27MA43D-PZ Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria
http://www.lg.com/bg/monitori/lg-27MA73D-personal-tv
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-02-14 в 23:14.
Погледни това : JAR Computers - 27" (68.58 cm) LG 27MA73D-PZ, TV Tuner DVB-T/C, IPS панел, FULL HD LED, 14ms, 5 000 000:1, 250cd/m2, HDMI, черен, 3г. - TFT монитори 26"+ . Много приятен, дори красив .