Страница 41 от 47 ПърваПърва ... 313940414243 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 704
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

hristoslav2, PSL
    Благодаря ви, че ми посочихте този модел! Все пак е от високия клас и за мой късмет, в момента е на добра промоция в техномаркета - 499лв.
    Поръчах си го и довечера ще отида да си го взема

а за звука се притеснявам, защото баща ми си взе някакъв евтин DSM който е с пиезо говорители и звука е меко казано отвратителен

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Нормално - DSM са китайска марка и произвеждат бюджетни модели от ниският клас.

4. PSL
    PSL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Варна

27ma73d-pz нали ? Пиши как е и на ефирна . Много приятен дизайн, според мен .

5. Тук е от
    Sep 2012

Да, 27ma73d-pz
    Доста приятен телевизор!
    За съжаление не мога да споделя мнение за ефирната телевизия, защото нямам антена, но на мегалан телевизията добре изглежда.
    Има някаква разлика с предижния кинескоп JVC, но не мога да определя кое ми харесва повече.
    Матовото покрите изглежда много добре и звукът не се оказа проблем - съвсем добре си се чува.

Благодаря още веднъж за насоката

6. PSL
    PSL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Варна

Добре е че ти харесва.Питах защото след 25-и се местя в планинска къща.Ще купувам и аз,
    да мога да го ползвам за тв и за компа.LG-то е по-добре и е красив, което не е често срещано.
    Живи и здрави и двамата.

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Здравейте, сдаде ми багажа най-накрая ЦРТ-то в кухнята и съм решил да си купя примерно 32 инчов, като единствените ми условия са да има DLNA за да пускам филмчета при проблеми с желанията на 46 инчовия в хола и да е максимално евтин, а ако може и да е Самсунг като другия ще е трепач. Даже се бях замислил да преместя 46 инчовия LE46C650 LCD от хола и да си купя за там смарт, но идва големичък. Дайте моля предложения, като за сега попаднах на Hitachi 32HXC41 за 430 лв. и някакъв с нечувана марка.

10. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

А не си ли се замислил че във кухнята вероятно ще се гледа от различни ъгли и ще трябва да се ориентираш към ЛГ или панасоник .

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Христославе, да разбирам ли, че това са най-евтините телевизори с DLNA поддръжка на пазара в момента които си заслужават или има и по-евтини и по-стари модели?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Това са най-евтините. По-стари? След великденската промоция такива не останаха.
    jiktak одобрява това.

14.  

15. Junior Member Аватара на doxr
    Тук е от
    Dec 2006
    Живее в
    Usa

Отговор: Re:Помощ при избор на LCD 22"-26"

Цитат Първоначално публикувано от vista_bs Виж публикацията
    От вчера съм горд собственик на Philips 26PFL5403D/10 http://www.consumer.philips.com/cons.../26PFL5403D-10, дано не съм сгрешил.
    Взех го от Метро, където в момента е на промоция - 689 лв + прахосмукачка подарък

Благодаря на всички за съветите и подкрепата.
    Колега, още ли го ползваш - дали си доволен ми е мисълта?

Поздрави!

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Това са най-евтините. По-стари? След великденската промоция такива не останаха.
    Благодаря, взех първия Самсунга, за сега съм доволен. Не знам само защо не ми вижда флашката, която съм забил в рутера, от другия Самсунг през Лан я виждам ....., а този е през Wi-Fi, може би това е пролема, но не вярвам .....

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,след известно колебание относно избора на телевизор се ограничихме към тези два модела:

https://www.technomarket.bg/products.../lg-27ms73s-pz

https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-32f5500
    Новите промоции в Техното ни пришпориха...
    Ще се използва за гледане в кухня-не сме ограничени от мястото за монтаж.
    Какво е мнението на специалистите?
    Моето мнение клони към LGто,но ще се съобразя с мнението Ви.

Поздрави.:rolleyes:

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Гласувам за вторият. Първият ще ти е малък.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 47 ПърваПърва ... 313940414243 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Мнения и Избор на 3D телевизор
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 2327
    Последно: 02-12-18, 12:04
  3. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  4. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  5. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе