Благодаря ти hristoslav2. Утре ще поръчам Samsung UE32H5030, на промоция е в момента (250 евро).Когато дойде ще пиша
Благодаря ти hristoslav2. Утре ще поръчам Samsung UE32H5030, на промоция е в момента (250 евро).Когато дойде ще пиша
Ето едно сравнение на Н5000 и Н5090
Comparaison des produits s
разликата е в цвета на корпуса - черно и сребристо и черен + DVB-S2 тунер във вторият
Здравейте,
Моля за препоръка за малък телевизор около 26-29 инча, бюджет около 400 лв. Нямам никаква ориентация в моделите, по възможност да не е куча марка. Ще се гледа кабелна ТВ на мтел. Този става ли - LG 29LN450 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Благодаря предварително.
за ставане - става
LG 29LN450B Televisions - 29” HD READY LED TV WITH BUILT-IN FREEVIEW. - LG Electronics UK
има много орязан интерфейс
В края на краищата взех 32 инчов - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-32LB561U-LED . Дано не съм сбъркал
БТВ. За лед телевизорите важи ли вертикалното транспортиране на по-голямо разстояние или това е само за плазмите?
Мерси за честитката и инфото
Здравей hristoslav2. Първо едно голямо БЛАГОДАРЯ че ми помогна да избера телевизор. От петък съм горда собственичка на Samsung UE32H5000. Обещах да драсна няколко реда за модела,за тези които като мен нямат възможност да го видят и сравнят с други телевизори на място. Както споменах в един от постовете ми тв-то се ползва с най-обикновенна външна антена и се справя много добре. И такаааа започвам:
1.Външен вид-отличен.Много тънка рамка,матова стойка и полуматово покритие.С три думи: Никакви дразнещи отражения.
2. Подсветка - за мен е идеална,няма петна(има съвсем малки затъмнения в ъглите почти незабелижими само на бял фон,а на черен все едно че съм изключила телевизора).
3.Звук- много добър.
4.Няма проблем със снимки и видео от флашка. Справя се отлично.
Това са първите ми впечатления. За мен е идеален телевизор за детска стая или спалня.Така че ако някой се двуоми за размера на тв-то, 32" е идеален.
Друго за сега няма. Още веднъж ти благодаря hristoslav2 за помоща ти. Надявам се, че съм помогнала малко на някой. Поздрави на всички.
P.S. Телевизора е сглобен в Полша.
Здравейте!
Търся евтин телевизор 24 инча.Ще се използва за гледане на кабелна тв в стая която се отдава под наем за летния сезон.Та в тази категория попадат тези двата:
1.https://www.technomarket.bg/products...oshiba-24w1333 или това 2.http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-24PHH4109-LED
Другите опции са от марките които гледам да избягвам Sang, Neo и други....Давайте и други варианти ако имате в тези ценови клас, другото е да се понапъна още малко за нещо по-скъпо, но дали си заслужава?
Двата модела се произвеждат от Vestel(Турция), също както и Neo, Telefunken... Най-лесно може да го установиш, като накараш продавач консултантите в магазина да ти покажат менютата на двата модела. В тази насока от мисли не виждам причина, да стоиш настрана от Neo.
Значи правилно ли съм разбрал посочените от мен Тошиба и Филипс се правят в Турция?То тогава няма значение какво ще купя.
Да - правилно си разбрал - ниските класове/малките диагонали на Philips, Toshiba, Sharp се произвеждат от Vestel. Сключва се договор в който се определят дизайна, цвета, количеството и цената. Като крайният продукт вместо марката на производителя носи марката па поръчкодателя.
Това се нарича OEM производство.
Original equipment manufacturer - Wikipedia, the free encyclopedia
Здравейте!
Трябва ми бюджетен телевизор 32", ще се гледа от баба ми на село, на кабелна телевизия. За това съм се спрял на HDReady резолюция 1366 x 768.
Колебая се, между долните два модела. Кой от двата, според вас, е по-добрият избор? Или, ако имате друго предложение в този ценови диапазон, споделете.
1. LG 32LB550B LED
2. SAMSUNG UE-32H4000 LED
Те и двата стават, но трябва да прецениш, баба ти с чие меню ще се справи най-лесно. В противен случай, често ще ти звъни...