ще пускат няма къде да ходат
особено като почнат да вкарват новите модели трябва да са изчистили бая от старата и да са намалили новата от миналата година
ще пускат няма къде да ходат
особено като почнат да вкарват новите модели трябва да са изчистили бая от старата и да са намалили новата от миналата година
То не само тези ами и от технополис и зора също няма нищо ново, сякаш спят зимен сън всичкиПървоначално публикувано от mar4o
![]()
Томов, я кажи тогаз какви формати поддържа Сонито /W и V/, понеже не намерих конкретна инфо никъде по сайтовето, включително и в чужди. Има много подробности, но не и за това. За Фил има в сайта на ТМ, но за Сончо нищо.Първоначално публикувано от adtomov
Няма за къде да бързате момчета.Най-доброто време за пазаруване не е дошло още.Аз винаги пазарувам на пролет в края на март и април месец.Всичко тогава си пазарувам, е разбира се има моменти, когато не може човек да чака, но ако мога да чакам пазарувам само тогава.
Ако се позамислите малко, ще разберете, че цените на пролет или ранното лято са най-ниски, плюс това тогава излизат новите модели за годината.
nako-bako,
какво имаш в предвид "какви формати поддържа",ако е за video, то двата телевизора подържат всичко до Full HD демек:
576i ,480p ,576p ,1080i ,720p ,1080p
При мен форматите са на компа. Телевизорът е само FullHD дисплей, не очаквай съчувствие...и разбиране... Не разчитам на телевизорите, твърде назад са с форматите...Първоначално публикувано от nako-bako
Като плеъри...
П.С. става въпрос за връзка компютър-телевизор. Щото, засега компютърът може повече в областта на Blu-ray или тем производни ЗА ПОНЕ ЦИФРОВА ВРЪЗКА!!
Мда. Де....
ААААА сега разбрах какво има в предвид колегата nako-bako.Телевизора е крайно устройство.Той пуска такъв формат, какъвто му подадеш на входа му, било то с плеар, компютър или пък камера и т.н.Първоначално публикувано от adtomov
Имам предвид видео и аудио формати през USB. Точно в ролята на плейър. Интересувам се живо, понеже имах възможност да видя напрактика какво е удобството от телевизор с повече възможности в това отношение. Вкарваш флашката и ти вървят доста неща, това е. Не очаквам чудеса и знам докъде стигат горе-долу възможностите на ТВ. Естествено, през компа е най-добре, но не винаги ми е удобно, поне на мен.
Аз всъщност вече избрах: Фил ще е. А и май ще го взема на добра цена-около 1230 лв.
Иначе последен въпрос: Защо 32 W5500 е по-добър от въпросния Фил? Защото такава ви беше класацията.
Чакам ги и аз да взема дългоочаквания Плазмен Панасоник 42Г10 ... ама ей на' *майка си чакат ...
относно Philips положението е следното- Забрави да гледаш нещо през USB - не плейва MKV та , няма подръжка на субтитри. Най-много да разглейдаш снимки или някои клип да си пуснеш.Първоначално публикувано от nako-bako
относно промоциите забравяте едно важно нещо - мениджърите (поне тези с IQ>50) в съответните вериги също могат да четат, също знаят за Сетком и съгласно правилата докладват. от известно време тук се спряга магическата дата "15 януари", така че не си мислете, че това не е отбелязано
промоции и сваляне на цените ще има, само че ще е по-късно
има едно фундаментално правило на борсите: разбере ли дребният играч за някаква тенденция, значи тя вече се е обърнала![]()
И дребния играч в такава ситуация се чувства измамен и ги поздравява (мениджърите). Това за мен е супер несериозно (надлъгване на дребно). Щом една верига е обявила че промоцията (каталога) и е до 10.01.2010 то на 11.01.2010 трябва да има нова. Тук визирам всички врериги ТЕХНОне знам кво си . Не желая да правя реклама на метро но погледнете какво правят. Стар, нов, предстоящ каталог, винаги в срок.
http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=21524, брей хюндай и той се нареди сред марковата електроника, вкъщи имам един CRT от тази марка с две отпечатани лога на бтв и фокс крайм, това отляво ,а отдясно има наченки на евроспорт![]()
Значи в момента доколкото знам единствено ЛГ имат адекватна поддръжка на видео през УСБ, включително субтитри на български. Аз скоро си купих ЛГ с такъв плейър и съм изненадан, че наистина свири повечето мкв-та и субтитрите са наред като размер, като се поддържа дори вертикална позиция и забързване/забавяне за синхронизация с филма.Първоначално публикувано от nako-bako
И самсунг даже плюса при него е че повреме на гледане през усб-то на филм може да се барат настройките по картината докато при ЛГ-то е забранена тази опция и се гледат филмите само със фабричните вградени настройки !Първоначално публикувано от -CTPAX-
Или може би още по добрия вариант е някой външен HD player нещо от рода на WD TV™ Live HD Media Player. Аз нещо започнах сериозно да се замислям. Тв-то да си остане само крайно устройство.Първоначално публикувано от LilScrappy