Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 15 от 358 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

ще пускат няма къде да ходат
    особено като почнат да вкарват новите модели трябва да са изчистили бая от старата и да са намалили новата от миналата година

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от mar4o
    тези серсеми от ТМ защо не пускат новите оферти-промоций
    То не само тези ами и от технополис и зора също няма нищо ново, сякаш спят зимен сън всички

4. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    P.S. 2 : Ако имаш допълнителни въпроси - ще отговаряме.... Няма как, затова сме тук.
    Томов, я кажи тогаз какви формати поддържа Сонито /W и V/, понеже не намерих конкретна инфо никъде по сайтовето, включително и в чужди. Има много подробности, но не и за това. За Фил има в сайта на ТМ, но за Сончо нищо.

5. Тук е от
    Dec 2009

Няма за къде да бързате момчета.Най-доброто време за пазаруване не е дошло още.Аз винаги пазарувам на пролет в края на март и април месец.Всичко тогава си пазарувам, е разбира се има моменти, когато не може човек да чака, но ако мога да чакам пазарувам само тогава.
    Ако се позамислите малко, ще разберете, че цените на пролет или ранното лято са най-ниски, плюс това тогава излизат новите модели за годината.

nako-bako,
    какво имаш в предвид "какви формати поддържа",ако е за video, то двата телевизора подържат всичко до Full HD демек:
    576i ,480p ,576p ,1080i ,720p ,1080p

6. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от nako-bako
    Томов, я кажи тогаз какви формати поддържа Сонито /W и V/, понеже не намерих конкретна инфо никъде по сайтовето, включително и в чужди. Има много подробности, но не и за това. За Фил има в сайта на ТМ, но за Сончо нищо.
    При мен форматите са на компа. Телевизорът е само FullHD дисплей, не очаквай съчувствие...и разбиране... Не разчитам на телевизорите, твърде назад са с форматите...
    Като плеъри...
    П.С. става въпрос за връзка компютър-телевизор. Щото, засега компютърът може повече в областта на Blu-ray или тем производни ЗА ПОНЕ ЦИФРОВА ВРЪЗКА!!
    Мда. Де....

7. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    П.С. става въпрос за връзка компютър-телевизор. Щото, засега компютърът може повече в областта на Blu-ray или тем производни ЗА ПОНЕ ЦИФРОВА ВРЪЗКА!!
    Мда. Де....
    ААААА сега разбрах какво има в предвид колегата nako-bako.Телевизора е крайно устройство.Той пуска такъв формат, какъвто му подадеш на входа му, било то с плеар, компютър или пък камера и т.н.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Имам предвид видео и аудио формати през USB. Точно в ролята на плейър. Интересувам се живо, понеже имах възможност да видя напрактика какво е удобството от телевизор с повече възможности в това отношение. Вкарваш флашката и ти вървят доста неща, това е. Не очаквам чудеса и знам докъде стигат горе-долу възможностите на ТВ. Естествено, през компа е най-добре, но не винаги ми е удобно, поне на мен.

Аз всъщност вече избрах: Фил ще е. А и май ще го взема на добра цена-около 1230 лв.
    Иначе последен въпрос: Защо 32 W5500 е по-добър от въпросния Фил? Защото такава ви беше класацията.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Чакам ги и аз да взема дългоочаквания Плазмен Панасоник 42Г10 ... ама ей на' *майка си чакат ...

11. Тук е от
    Dec 2009

Имам предвид видео и аудио формати през USB. Точно в ролята на плейър. Интересувам се живо, понеже имах възможност да видя напрактика какво е удобството от телевизор с повече възможности в това отношение. Вкарваш флашката и ти вървят доста неща, това е. Не очаквам чудеса и знам докъде стигат горе-долу възможностите на ТВ. Естествено, през компа е най-добре, но не винаги ми е удобно, поне на мен.

Аз всъщност вече избрах: Фил ще е. А и май ще го взема на добра цена-около 1230 лв.
    Иначе последен въпрос: Защо 32 W5500 е по-добър от въпросния Фил? Защото такава ви беше класацията.
    относно Philips положението е следното- Забрави да гледаш нещо през USB - не плейва MKV та , няма подръжка на субтитри. Най-много да разглейдаш снимки или някои клип да си пуснеш.

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

относно промоциите забравяте едно важно нещо - мениджърите (поне тези с IQ>50) в съответните вериги също могат да четат, също знаят за Сетком и съгласно правилата докладват. от известно време тук се спряга магическата дата "15 януари", така че не си мислете, че това не е отбелязано

промоции и сваляне на цените ще има, само че ще е по-късно

има едно фундаментално правило на борсите: разбере ли дребният играч за някаква тенденция, значи тя вече се е обърнала

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

И дребния играч в такава ситуация се чувства измамен и ги поздравява (мениджърите). Това за мен е супер несериозно (надлъгване на дребно). Щом една верига е обявила че промоцията (каталога) и е до 10.01.2010 то на 11.01.2010 трябва да има нова. Тук визирам всички врериги ТЕХНОне знам кво си . Не желая да правя реклама на метро но погледнете какво правят. Стар, нов, предстоящ каталог, винаги в срок.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=21524, брей хюндай и той се нареди сред марковата електроника, вкъщи имам един CRT от тази марка с две отпечатани лога на бтв и фокс крайм, това отляво ,а отдясно има наченки на евроспорт

16. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Значи в момента доколкото знам единствено ЛГ имат адекватна поддръжка на видео през УСБ, включително субтитри на български. Аз скоро си купих ЛГ с такъв плейър и съм изненадан, че наистина свири повечето мкв-та и субтитрите са наред като размер, като се поддържа дори вертикална позиция и забързване/забавяне за синхронизация с филма.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Значи в момента доколкото знам единствено ЛГ имат адекватна поддръжка на видео през УСБ, включително субтитри на български. Аз скоро си купих ЛГ с такъв плейър и съм изненадан, че наистина свири повечето мкв-та и субтитрите са наред като размер, като се поддържа дори вертикална позиция и забързване/забавяне за синхронизация с филма.
    И самсунг даже плюса при него е че повреме на гледане през усб-то на филм може да се барат настройките по картината докато при ЛГ-то е забранена тази опция и се гледат филмите само със фабричните вградени настройки !

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    И самсунг даже плюса при него е че повреме на гледане през усб-то на филм може да се барат настройките по картината докато при ЛГ-то е забранена тази опция и се гледат филмите само със фабричните вградени настройки !
    Или може би още по добрия вариант е някой външен HD player нещо от рода на WD TV™ Live HD Media Player. Аз нещо започнах сериозно да се замислям. Тв-то да си остане само крайно устройство.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 358 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе