Леле леле, това за замяна с по-малък ми го бяха казали продавачи, но аз мислих ,че се бъзикат![]()
Леле леле, това за замяна с по-малък ми го бяха казали продавачи, но аз мислих ,че се бъзикат![]()
Защо не се обади да направим размяна![]()
Колеги,
От днес се тръби, че спират Арена и Замунда.
Та то ако ги няма за какъв са ни тези телевизори , от къде ще гледаме качествени материали.
Тва ако стане, направо продавам моя .
то си има и чуждестранни тракери
я кажи кой го тръби? рицарят на книгата за 2009-та година ли? (явор колев)
Как точно някой от България ще затвори чужд сайт, собственост на чужденец и регистриран в чужда държава? Само факта, че пише на български език в него не дава право на българските власти да упражняват контрол.
Вярно не е много времето за преценка, но никой в къщи не беше очарован от големия размер.
Особено ако се гледа от 2м, но както и да е, явно ще съм първия заменил по-голям за по-малък размер телевизор
Възникна първия проблем...не знам дали е от кабелната или телевизора и ще помоля някой ако се е сблъсквал да сподели:
Изчезва ми постоянно БТВ и Канал 1, само тези канали!
Дава ми "Weak signal" и изчезват, най-лошото е че ги маха и от списъка с канали и пак трябва наново да сканирам от-до всичко...
Има ли начин да се запазят някак си и дали може телевизора да е проблем? Въпреки че други канали няма проблем... Ако има значение - гледам цифрова с вградения тунер на телевизора...
Мерси предварително!
Първоначално публикувано от lazarus18
От днес се тръби, че спират Арена и Замунда.Първоначално публикувано от iwoto
.
То всяка година се тръби , и нищо спре за малко и после пак си въви .
А кокото до източниците има колкото искаш, медиа плеери HD сталитни приемници HD кабелни блурей и т.н
нищо не могат да спрат - и двата се хостват извън България, така че това е само прах в очите
явно пак има някаква м/ународна акция и ние се правим на по-католици от папата...
Здравейте на всички,
Интересно някои от форума имал ли е достъп до ТВ модел с 3D? Днес бях в ТМ и гледам са пуснали промоция на Самсунг - подарък 2 чифта 3D очила при покупка на 3D ТВ.
Ако ги спрат медиа плеъра ти дирекно заминава в коша,ще дадеш повече пари за сат оборудване от ТВ то за да гледаш стари филми на чужд език а относно Блу рей , скоро месъм влизал във видеотека , но едва ли има кой знае какъв избор.Първоначално публикувано от loshdancho
Не приятел,торрентите нямат алтернатива и дано Феар ме и Лазарус за прави , че инак ще подарявам 42" плазма
Че да не са само Замунда и Арена на света, че да ти пука толкова. Тракерите са хиляди, откъдето ти е кеф - оттам теглиш.
Я си помислете спирането на двата тракера колко интереси ще засегне от реклами до продажбата на телевизори ако щете.Да не говорим,че българските власти нямат юридическо основание да го направят.Пък дори и да постигнат някакво споразумение сърварите ще бъдат изнесени на луната ако трябва и пак ще ги има.
Спирането ще засегне също и продажбите на компютри и интerнет доставчиците.За какво ми е нет в къщи ако няма да тегля ? Още повече пък бърз нет.
Никой няма право да упражнява контрол върху сървъри извън БГ, но доколкото разбрах интернет доставчиците ще бъдат задължени да спират трафика към списък от сървъри счетени за такива с пиратско съдържание, който списък ще се предостави и допълва от службите. В Дания е така, там замунда.нет не може да се отвори, няма пинг към IP-то.