Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 149 от 358 ПърваПърва ... 99139147148149150151159199 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,221 до 2,235 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Самсунга е достатъчно добър , че да искаш други предложения , освен ако не ти трябва плазма , а там са Панасоник !

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от econt
    Спрял съм се на тези два модела SAMSUNG 40C650 и SONY BRAVIA KDL-40EX500.Кой от двата да избера? Приемам мнения и препоръки и за други марки и модели в същия ценови диапазон.
    Вземи си Сонито, че с тая лотария при матриците на Самсунг, може и да не улучиш, това което търсиш.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Е то точно това е лотарията - че може да получиш по-добро, отколкото си платил...

5. Тук е от
    Apr 2010

Е защо да е лотария. Казваш, че искаш с матрица на Samsung и преди да го купиш гледаш дали е SQ или SS... Това не е лотария, а наблюдателност.

6. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bra1nSicK
    Е защо да е лотария. Казваш, че искаш с матрица на Samsung и преди да го купиш гледаш дали е SQ или SS... Това не е лотария, а наблюдателност.
    И коя от двете е на Samsung ?

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И двете са на Самсунг ! Другите почват с друга буква - А , С !

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

За лаик като мен може ли малко повече обяснение къде точно се намира надписа за вида на матрицата.

10. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от shakapld
    Така днес пообиколих магазините и въпросите вместо да намалеят се увеличават:

PHILIPS 42PFL5604H - но казаха че нито един Филипс не чете бг субтитри?
    LG 42LF2510 - като по принцип не четял Филми от УСБ, ама се слагала "програма"?!, която решавала проблема - предполагам че отключват сервизното меню и упдейтват фърмуер-а? Ако някой го е правил нека сподели -

И сега, кой от двата е по-добър (все пак бюджета намаля драстично сега е до 1200 лв. и бързам да взема, че както е тръгнало ще си взема 21";-)

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от iuli1971
    За лаик като мен може ли малко повече обяснение къде точно се намира надписа за вида на матрицата.
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366453

12. Тук е от
    Mar 2010

Благодаря

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от iuli1971
    Благодаря
    Моля, пак заповядайте
    (Към другите) Ей, завидни участници във форума. Присъствието тук означава не само "компетентност", но и отговорност. Такава, която изисква. - Към питащите.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте отново!
    От днес и аз съм собственик на LCD TV! Взех си телевизора за който питах в предната страница - SONY KDL40W5500 - много добър! Благодаря на всички за съветите! Сега почва борбата с настройките!

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от forsaken
    Здравейте отново!
    От днес и аз съм собственик на LCD TV! Взех си телевизора за който питах в предната страница - SONY KDL40W5500 - много добър! Благодаря на всички за съветите! Сега почва борбата с настройките!
    Честито! Да си го ползваш със здраве. Тук можеш да видиш калибрирани настройки за модела, които няма да са перфектните за теб, но поне ще ти служат за отправна точка при борбата.

17. Тук е от
    Jun 2009

Преди дни поръчах и пристигна 32" Samsung LE-32B650
    Първи кратки впечатления и въпроси:

Сигнала ми е цифрова кабелна ТВ и с изключение на маргиналните канали като СКАТ и т.н картината на другите канали е много добра! За HD сигнал е ясно - няма какво да се коментира.

Гледане на програма излъчвана в режим 4:3 - за себе си установих че най-добре се справя телевизора (без хората да са сплескани и т.н) - режим Auto + WideZoom -> в този режим се отрязва по малко от всички страни и се разпъва на пълен екран. Предполагам има все пак малка диспропорция но със сигурност не е както да гледаш в режим 16:9 (сплескано и т.н).

DLNA - работи чудно, вързал съм телевизора към мрежата (рутер) и си гледам всичко от компютъра без проблем.
    Недостатък: засега не съм намерил вариант да се увеличава размера на субтитрите...много са малки да му се не види. Не мога да разбера какво пречи да има такава опция.

USB player: също работи много добре като отново главния недостатък е невъзможността да се увеличи (още) размера на субтитрите. Има варианти small, normal, large, но това large e все едно font-size 12

Internet TV: ненужна според мен екстра, но карай да върви

Content Library: същата работа
    Плюс е че може на външна флашка да се свалят други картинки, рецепти, игри и т.н. Не че намерих нещо съществено освен основно "Art" теми...

Настройка на часовник/EPG - избира се за цифров канал страна "Други", а за аналоговите - "Източна Европа".
    Часовника се сверява РЪЧНО и така си седи. Няма разминаване с EPG. Екстрите за INTERNET TV си седят (не че има голям смисъл от тях)

Настройка на картина - това 100Hz motion plus е голям таш.к Изключил съм го на филми. За мачове-също не виждам някакъв съществен положителен ефект. Едно се оправи, друго се развали
    Въобще повечето режими избягвам да са на "Авто" а макар и леко - пипвам туй-онуй.
    Предпочитанията за тип картина са субективни, така че за всеки е различно. Не съм извършвал някаква специална калибрация както е описано тук.

Последно се сетих: размер на телевизора...Разстоянието до телевизора е около 2.50м.
    Първоначално си поръчах 37" телевизор и като го донесоха и щях да падна, размера ми се стори огромен! И вярно се оказа такъв. За HD сигнал беше чудно да гледаш, но за SD сигнал очите ми станаха на понички
    Ако е позволено бих изказал много ласкаво мнение за Техномаркет (да им се ненадяваш) - но след като се почудих половин ден се обадих в центъра за обслужване на клиенти (поръчах телевизора онлайн) и изявих желание ако може да ми се смени 37" телевизор с 32" същия модел. За мое приятно учудване нямаше никакви проблеми! Изпратиха куриер за тяхна сметка - взеха 37" и на другия ден ми донесоха 32".

Накратко, въпреки споделяната тук максима "ако си намислил да си вземеш 32 инча, вземи по-големия" аз малко не съм съгласен. Особено ако се гледа телевизия през голяма част от времето! За HD сигнал/филми - съм съгласен че по-големият размер е по-добре.

Горе-долу това се сещам, ако има някой въпроси и се чуди за този телевизор - с удоволствие ще отговоря ако мога.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Трябвало е да задържиш 37-цата малко повече. За половин ден реално нямаш никакви наблюдение. Познавам десетки хора, които са имали твоите първоначални впечатления и само след 2-3 дена са мислили съвсем различно.
    Доскоро получавах по няколко ЛС на ден с въпрос какъв ТВ да си купя. Сега вече повечето ме питат - искам да го сменя, но вече искам по-голям.
    Този модел се справя доста добре със SD сигнала и за 2,50 спокойно се гледа и 40-ка и то без големи компромиси.
    От 2,50 да гледаш на 32 инча е точно същото като да си гледам HTC-то от 25 см.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе