Примерно - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073301 , като няма място за 40' ! Но пак се огледай , ако разместиш мебелите дали няма да намериш място !
Примерно - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073301 , като няма място за 40' ! Но пак се огледай , ако разместиш мебелите дали няма да намериш място !
Аз бих се спрял на тези трите: LG LH5000, LH7000 или PANASONIC TX-L37G10EПървоначално публикувано от PlamenV
Благодаря за бързите отговори.
Точно и за двамата новите или старите модели на Panasonic P37 според бюджета! Спорт, филми, голям ъгъл и кабеларка. Аз така си го гледам!
Philips 46PFL9704H загледал съм това, но се чудя за това ue40b8000
кое да е ?
9704 при всички положения. Това е един от най-добрите модели в момента.Първоначално публикувано от Xiu40
да изчакаме да съберем мнения
Няма място за обмисляне. 46 инча модел с S-PVA матрица със local dimming LED срещу 40 инча EdgeLED модел с неравномерна подсветка, проблем с auto dimming и голям лаг.Първоначално публикувано от Xiu40
Друг е въпроса, че единия струва 5000, а другия 3000.
Благодаря, за краткото и изчерпателно мнение! Р37 и каквото има в ТМ на Цариградско шосе. И едно мое лично мнение- повече да се вслушваме в съветите на наистина разбиращите в този форум, всички знаем кои са. Иначе се получава едно залитане, както с мобилните телефони, от какви ли не опции, та забравяме какво беше основното им предназначение. Нещо повече, заради недоклатени вградени плеари, карти и какво ли не, се дават,ама наистина грешни пари. А самите телевизори се превръщат в едновремешните мултифункционални комбайни, в които нищо не е както трябва, а сервизите бяха задръстени с тях. "Абе нека да го има, нищо че може никога да не ми потрябва"- казваме и плащаме. Дори забравяме, че в същата стая вече имаме компютър с приличен процесор и видеокарта, отделно система за домашно кино, вярно с ДВД плеър, от предишното яко цакане в същия магазин. Забравяме, че сигналът, който получаваме още години ще е далеч от възможностите на днешните ни телевизори, а когато все пак този сигнал стане наистина читав, ние отново ще сме в темите на форума "какъв телевизор да си купя".Първоначално публикувано от peterstamov
Здравейте, чета от няколко дни тук във форума и вече съвсем оплетох конците. В момента съм с 13" CRT и от известно време обмислям да го сменя с ново LCD. Бихте ли ме посъветвали относно тези два телевизора:
Samsung LE-40C650
Samsung UE-40C6000
LED-то със сигурност е по добрият вариант, но все пак е и със 700 лева по скъп. Дали си струва ?
Ще се гледа основно Bulsatcom и то на първо време с ресивър DL-STB-S100 (SCART) който по късно ще сменя с HDR1000 (HDMI). Телевизорът няма да се монтира на стена, а мястото в библиотеката е достатъчно и за по "дебелият" вариант. Разстоянието от което ще се гледа телевизора е 2.80-3.20 метра.
Предварително благодаря!
Взимай Samsung LE-40C650 и си свиркай - другия няма да ти даде нищо повече, само ще набуташ 700 грешни лева отгоре.
Разстоянието ти е за по-голям диагонал ,спокойно можеш да вземеш 46С650 за парите на този 40" LED C6000Първоначално публикувано от draganka
PS. От 13"CRT шокът ще е голям , но повярвай ми ,че за няколко дни ще свикнеш .
Много добре описано!Първоначално публикувано от dialin
ами неможе всички да си купуваме Мерцедес прототип..... най доброто е това което сега ни удоволетворяваПървоначално публикувано от peterstamov
nkd, от това което прочетох във форума ми стана ясно, че размера има значение. Все пак ще се спра на по-евтиният вариант, както предложи и root666. Бюджета не е неограничен и всеки спестен лев е добре дошъл.Първоначално публикувано от nkd