Самсунг не произвеждат 37' матрици , значи не са Самсунг , по-вероятно AUO , но се намират и Chi Mei Optoelectronics (CMO) ! За 32' пак няма еднозначен отговор ! Всичко е до късмет !
Самсунг не произвеждат 37' матрици , значи не са Самсунг , по-вероятно AUO , но се намират и Chi Mei Optoelectronics (CMO) ! За 32' пак няма еднозначен отговор ! Всичко е до късмет !
Продавачите се инатат и не щът да влизат в сервизното меню да ми покажат![]()
Ми Тошибата?
Значи на матрица Самсунг-само 40'. Така ли?
При Тошибата , много вероятно е , да е LGD ! Разликата в цената между 37' и 40 ' не е голяма , но размера има значение !
До adtomov, lazarus18 и nkd,
Благодаря Ви за бързите и съдържателни отговори, помогнохте ми много (Вие и всички останали съфорумци) да си "избистря" окончателно картината![]()
Здравейте съфорумци,
Доста неща изчетох във форума, но не можах да се ориентирам.
Търся LCD или LED 40" моделче 2010г.
Бюджет 1500-1600 лв.
Изисквания:
1. Гледане цифрова/HD телевизия Мегалан по кабелче.
2. Гледане на Blye ray филми разпънати на цял екран от външо устройство/т.е. не ми трябва вътрешно/.
3. Интернет изобщо не искам/имам 2 черни петна на стената зад компа от изгърмели LAN от светкавици/.
4. Такива неща като Wireless не ме вълнуват.
Желанието ми да сменя CRT TOSHIBA/100HZ/29" е продиктувано изключително от 16:9 Формула 1 по TV7.
Както и смяна съотношение гледане телевизия/филмчета 50:50.
Ако може отговорете по-бързо докато жената не е изхарчила парите.
Благодаря предварително!
bobob, напъни се за Samsung 40C650.
Или Тошиба 40' , XV733DG !
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073304 !![]()
32XV733G- S-PVA Samsung (S-LCD)Първоначално публикувано от stanimir123
37XV733G- A-MVA АUO
40XV733G- LTA400HF11 S-PVA Samsung (S-LCD)
Ако у нас са вече новите модели на фирмите, ще може ли актуализация на препоръчаните модели. Предполагам, че това ще даде отговор на много от зададените въпроси за избор на телевизор. Предварително благодаря!
JohnnyGill с двете ръце само за: 40C650!
Просто няма друг такъв телевизор на тази цена.
Успех!
И аз като bobob искам да взема телевизор без излишни екстри. Ще се гледа главно филми от външен източник. Каква е разликата между samsung 40c650 и samsung 40c550. Какви са предимствата на c650?
Благодаря предварително!
joton aз питах същото на 122 стр. и съфорумците ни не само отговориха, а и ме убедиха в предимствата на Samsung 40C650, като ще е гарга да е рошава...Първоначално публикувано от joton
![]()
![]()
Цената е добра с 5 годишната гаранция.Отивам на място да видя.Благодаря за линка!Първоначално публикувано от harvi5
Аз не държа на марката samsung. Моля препоръчайте телевизор до 1500 лв 40". Ще се гледа предимно филми от popcorn hour и по-малко телевизия. Няма нужда от usb, lan или dts (ще се слуша от отделен усилвател). Кой е най-подходящия избор? Не бързам с покупката, ако излиза нещо добро, моля препоръчайте.