Колега , малко трудно се сравняват две различни технологии ! Всяка си има + и - ! Но по-добре е размера да е по-голям !
Колега , малко трудно се сравняват две различни технологии ! Всяка си има + и - ! Но по-добре е размера да е по-голям !
Стандартно не чете, но с малко магия се подкарват. Да знаеш, че чете само Dvix файлове. С още малко магии се подкарва всичко, но се преобразува във AVCHD.Първоначално публикувано от HIV
По-добре помисли за друг плеър/компютър.
За да прескочиш техния Сет Топ Бокс твоя телевизор трябва да има вграден DVB-S(сателитен) тунер и то при положение ,че картата е ИрдетоПървоначално публикувано от HIV
Тя SD картата струва 40 лв за 8 GB, и не е кой знае какво набутване спрямо телевизора като цена имам в предвид, иначе се преобразува всеки филм MKV във формат AVCHD с малки изключения, но трябва хубав компютър за да става бързо иначе отива цял ден, а качеството е супер.Първоначално публикувано от HIV
Здравейте на всички,
Купих LE-40C650 благодарение на вашите съвети.
Всичко ми излезе 1683 лв.
ТВ 1499лв.
Застраховака 109лв.
Почерпка 75лв.
Впечатления споделям на подфорума на SAMSUNG.
По принцип имам във вкъщи колмпютър, но видеото май му е слабичко (radeon hd 3470) и не съм сигурен дали няма да сече. А за нов плеър в момента нямам възможност, така че ще е по натам във времето. Мислиш ли че с тази видео карта ще стане добре за гледане?Първоначално публикувано от lazarus18
Видео картата не е лоша. Много е важно и какъв е процесора.
Най-добре свали 2-3 1080р филма /може и само семпъла/ и пробвай. АКо тръгне на компютъра ще тръгне и на телевизора /през компютъра/.
Radeon HD3470
Built-in HDMI and 5.1 surround audio
Unified Video Decoder (UVD) for Blu-ray and HD DVD at full HD 1080p
Има си всичко!
Относно свързването, настройки, иплеъри и т.н. в съответния раздел! Добре е процесора да е двуядрен!
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35398.1060.html
Благодаря, взех 26" инчовия, не съм се занимавал с подробности, ама май е одраскан отзад на пласмасата и цената му беше 449 лв., което според мен си заслужава!Първоначално публикувано от civica
Да сте чували за това чудо на техниката HANTAREX.Гледам ,че са на едни космични цени от по 3 000 до 6 000![]()
няма hdmi, има dvi.Първоначално публикувано от peterstamov
Здравейте отново,Първоначално публикувано от civica
А можете ли да ми кажете какви са точно матриците на двете Тошиби 37 и 40 и коя е по-хубава в крайна сметка?
Нали ти казах в 40" S-PVA на Samsung, в 37 " най-вероятно S-IPS на LGD . И двете са хубави имат си своите предимства и недостатъци .Пълно щастие и тук няма.
Ок, благодаря пак и последно питане преди да съм купил някой от тези двата.Първоначално публикувано от nkd
http://www.technomarket.bg/product_d...t_id=09051620# този самсунг може ли да бъде сравняван с Тошибата, като се абстрахираме от наличието на медиа плеър, за който също четох, че не е толкова безпроблемен. И дали самсунга все пак е по-добър избор?
Може да се сравнява , разбира се , но това си е модел 2009 на Самсунг !