Този Самсунг е миналогодишен модел има го само в един магазин и вероятно е мостра на 1 год. с матрица е на AUO - Тайван. При това положение Тошибата е по добрия избор .
Този Самсунг е миналогодишен модел има го само в един магазин и вероятно е мостра на 1 год. с матрица е на AUO - Тайван. При това положение Тошибата е по добрия избор .
OFF
До @HIV. Това оказва, че самата платка обаботва и 5.1 звука. Дадено е HDMI, но е същото при DVI. Задължително обаче е ползването на оригиналния преходник DVI-HDMI на Ati!
Ако имаш още въпроси ползвай темата, която посочих по-горе!
OFF
Здр днес се здобих с PANASONIC TX-P42G20E и ся идват и питанията значи исками да регитрирам на някакъв саит www.vod.dvix.com който немога да заредя задалжително ли е това ??? И другото питане за ФЕРИТНА СЪРЦЕВИНА що е то и каде се слага две броики са ? Сега немога да се сетя за друго може ми някои които е тествал и правил някакви настроики да ме светне как ще е наи добре ?
Честито ! Отличен избор! Тази регистрация е за да се теглят филми от тях срещу заплащане. При мен нищо не промени ,примерно да ми отвори субтитрите на кирилица.
е проблем ли ти е да ги вградиш сутитрите аз нямах време да тествам от флаш, сложих му една карта от фото апарата но несщо клипчето неможа да го поткара ави формат. А ФЕРИТНА СЪРЦЕВИНА за какво е знаеш ли ?
Аз имам hdmi кабели с такива ферити ! Ако се закопчават , значи се слагат на някой кабел ! В упътването не пише ли как се използват ?
Виж , аз не съм с Панасоник ,но и при мен има тази регистрация , впрочем има я и в разни системи за домашно кино и ДВД. Като си вградиш субтитрите те си стават част от картината и естествено излизат . Ама за това време съм вързал отдавна лаптопа с HDMI и вече гледам.
Колега , а каква програма използваш за вграждане на субтитри ?
Ми от доста време несъм се занимавал с вграждане преди на телефона вграждах но има доста ако ми се наложи да търся за вграждане ще ти пратя .
Здравейте!
Отдавна следя форума макар и не постоянно, което е мой минус. Ргистрирах се с идеята да получа някой отговори и напътствия. Но нещата се промениха когато открих промоцията на Техномаркет- за промоции на ТВ, но само на Цариградско шосе.
Въпроса ми е: може ли някак да се разбере, какви ще са ТВ в промоция, примерно ден-два по-рано, без да се ходи на място- нямам време и възможност за това! Лично мен ме интересуват 42" предложения.
Не се занимавай с разни програми KMPlayer може да ги вгражда докато го гледаш филма. Това разбира се ако пускаш филмите през PC-то.Първоначално публикувано от civica
Колега , това е ясно !Аз ползвам само КМплеър , но тука става въпрос за друго !Първоначално публикувано от portokala123
Ето такава програма http://www.avirecomp.com/news.php става и за още неща освен субтитири , но пак казвам това изисква допълнителни врътки и време .
Мерси , колега ! Знам , че е трудоемко , но някой път наистина се налага ! Просто питах за такава програма , щото ги има доста и не мога да преценя коя как работи и затова исках мнение от хора , ползвали подобна програма ! Не е по-темата , ама сори !
Абе тя работи ама е бавна ,ето тука една http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php пишат че за около 3мин вгражда ама аз не съм я ползвал.