Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 210 от 358 ПърваПърва ... 160200208209210211212220260 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,136 до 3,150 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Вярно е, че развитието при конкуренцията е стремглаво и наваксаха буквално за 3-4 години. При LCD обаче има конструктивен проблем с достигането на плътно черно. ....
    ...
    Всички сериозни киномани обаче предпочитат да гледат на тъмно където плазмата има предимство. Затова в тези среди те са по-популярни.
    По принцип си абсолютно прав за всичко, което си написал, lazarus18 С един единствен коментар : ЗАСЕГА.

Доволен съм, че се повдигна отново този въпрос, за да може (отново) да се чуят мненията и да се изкоментират фактите около текущото състояние на плоскопанелните дисплеи, за информация на настоящите потребители на форума.
    Доколкото наблюдавам, периодичното опресняване (припомняне с допълване) на базата знания около плоскопанелните дисплеи (за всички) си е необходима постоянна задача във времето.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте!
    Моля ви за малко помощ, голямо мислене му мислим...
    Сони 40EX500
    Lg 42LD750
    Philips 42PF7404

4. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Айде и аз да питам,че един приятел,в който гледаме мачове ще взима нов ТВ и оня ден ме пита за модел.Понеже е дооооста светло в хола му,а съботно-неделните мачове особено от Албиона почват от раничко решихме да е LCD,като съм го насочил към следните модели:
    - Самсунг 40С650 - 1499лв (който обаче мисля че е гланцов екран,което поне за мен през деня на светло е минус)
    - Панасоник L42S10E - 1250лв
    - Сони 40EX400AEP - 1600лв (мисля че е с матово покритие)
    - TOSHIBA 40XV733G - 1349лв
    - Филипс 40PFL5605H - 1615лв (с отстъпката за онлайн пазаруване) това е по-скоро последен вариант като модел
    Сега аз лично много силно клоня към Самсунга,но единственозаради това че е два инча по-малък от Панасоника,което заедно с гланцовия панел ни отказва...Тошибата поне надуми по това,което съм прочел е перфектна за SD телевизия,а и цената и е добра...уфффф .....абе с две думи искам да ми препоръчате Сонито и да ме успокоите,че тия два инча по-малко то панасоника не са проблем.

ПП
    ...размера е това 40-42 ,за други няма смисъл да говориме,като кабелната засега е Булсатком,но може и да минава на Мегалан.Това е май в общи линии.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

German, достатъчно е да го сложиш на режим Кино и да избягваш да гледаш дълго време в режим 4:3, филми с черни ленти или статични образи. Не е нужно да слагаш някакви занижени стойности на картината.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте, след дълго четене от около 3 седмици на този форум , както повечето колеги и аз тотално се дезориентирах какво да избера, та ви моля за малко помощ.Решил съм да си взема ТВ, май клоня към ЛСД, ще се гледа от около 2-2.5 метра, с прилични щори, засега на Булсат....От четенето последните седмици поне едно съм разбрал - размера е от значение - отивам на 40-42''.Но, проблемът е че финансите не са безкрайни и трябва да се огранича до около 1200лв.Четох че за гледане на спортни предвания е желателно да има 100Hz тв-то, а май за тези пари едва ли ще намеря нещо( пък ми се иска и да е от тази година) При положение , че не съм чак толкова голям експерт дали ще усетя липсата на 100Hz в телевизора ( или иначе казано заслужава ли си да прежаля още 150 лв и да взема Toshiba 40XV733G? ) Другите екстри не ме интересуват кай знай колко много( мисля след време да си ъпгрейдна малко компа и да го ползвам за плейър) Какво бихте ме посъветвали в този ценови диапазон и с тези мои изисквания? - тошибата или нещо малко по-евтинко , че все пак криза е

7. Тук е от
    Dec 2009

lazarus18 ,
    може ли да ни кажеш дали PANASONIC TX-P42G20ES, който е на промоция в момента в ТМ е добро попадение за 2000 лв.?
    Има ли друго конкуретно предложение на пазара за тези пари ?

Благодарим за отговора.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от blackSWAN
    Здравейте!
    Сони 40EX500
    Lg 42LD750
    Philips 42PF7404

LG-то е по-скъпо, но си заслужава парите. Sony 40EX500 е оптимален избор по отношение, качество/цена. Ако ще използваш често и вградения плеър, LG-то е безспорен фаворит, както и по отношение на допълнителните екстри, като skype и 200Hz. Аз лично ги смятам за излишни екстри. И двата модела са добър избор. От теб зависи кой ще избереш. От моделът на Филипс, нямам впечатления, нека колегите кажат.

10. Тук е от
    Jan 2003

Аз вече съм сигурно навит за LE40C650.
    Но защо спецовете които се изказват не кажат какви телевизори ползват.
    Аз ще съм благодарен да разбера ТВ моделите

11. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте!
    Сони 40EX500
    Lg 42LD750
    Philips 42PF7404

От снощи имам 40EX500. Първите ми впечатления са че е СУПЕР!
    Сканира си кабеларката и хвана над 150 цифрови и 65 аналогови канала.
    Нямам карта за цифровите и гледах аналоговите - впечатлен съм.
    Без да пипам никакви настройки картината е супер.
    Утре ще си поиграя с опциите и USB-то.

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от B Bel
    Аз вече съм сигурно навит за LE40C650.
    Но защо спецовете които се изказват не кажат какви телевизори ползват.
    Аз ще съм благодарен да разбера ТВ моделите
    Хм и да ти кажат моделите си нищо няма да ти говорят,виж марка е другоНай много да те разколебая.Не се сещам някой да има Самсунг обаче.Иначе Панасоник,Филипс ,Тошиба....Това не бива да те притеснява за момента Самсунга е добър вариант.

13. Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от maro
    lazarus18 ,
    може ли да ни кажеш дали PANASONIC TX-P42G20ES, който е на промоция в момента в ТМ е добро попадение за 2000 лв.?

Благодарим за отговора.
    http://www.zora.bg/main.php?p=produc...=11621&hotels=

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    LG-то е по-скъпо, но си заслужава парите. Sony 40EX500 е оптимален избор по отношение, качество/цена. Ако ще използваш често и вградения плеър, LG-то е безспорен фаворит, както и по отношение на допълнителните екстри, като skype и 200Hz. Аз лично ги смятам за излишни екстри. И двата модела са добър избор. От теб зависи кой ще избереш. От моделът на Филипс, нямам впечатления, нека колегите кажат.
    Много благодаря, сякаш най-много клоня към сонито, и аз мисля че тези "екстри" на LG-то са излишни, но ме блазни преъра при него, вчера качихме един филм на флашката, само на сонито не тръгна, и на филипса и на LG-то тръгна без проблем, което значи че за в бъдеще трябва да се мисли за някакъв плеър ако вземем сонито, но това не е толкова важно, по важна е картината, бяха един до друг сони и LG и на сони беше много по-реална, черното беше по-хубаво....

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от maro
    lazarus18 ,

Благодарим за отговора.
    Ако имаш редвид дали този модел го има по-евтино някъе не знам. ТОй за 2000 лв идва със външен диск 250GB да си записваш предавания от телевизора и някаква клавиатура.
    Модела е добър, но според мен е скъп.
    Смятам, че конкурент му са 40C650 i 40EX500. Те са на цена 1500/1700 лв. Примерно при 46-ците и трите са на една цена.
    Очаквам съвсем скоро 42G20 да му падне цената с 200-300 лв. за да стане толкова колкото би трябвало.

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Много благодаря, сякаш най-много клоня към сонито, и аз мисля че тези "екстри" на LG-то са излишни, но ме блазни преъра при него, вчера качихме един филм на флашката, само на сонито не тръгна, и на филипса и на LG-то тръгна без проблем, което значи че за в бъдеще трябва да се мисли за някакъв плеър ако вземем сонито, но това не е толкова важно, по важна е картината, бяха един до друг сони и LG и на сони беше много по-реална, черното беше по-хубаво....
    Със сигурност, EX500 е с най-доброто черно сред изброените модели. Моето мнение е, да не робуваш на вградените плеъри, защото всички останали варианти са по-добри. Това е "пропуск", който се поправя с външен плеър или директна връзка през HDMI, стига настолната машина да е подходяща за плейване на видео сигнал с висока резолюция. Не са нужни кой знае какви средства за да се оборудваш с HTPC и да приключиш с всякакви вградени шитни. Докато лошата картина няма как да я "поправиш", но пък остава успокоението, че си имаш телевизор, който чете всички формати през вградения плеър. :D

Относно въпроса на maro, PANASONIC TX-P42G20ES е намален и в Технополис. Цената му е 1900 лв.

18. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,един приятел ще си купува ТВ и се е насочил към този модел и ме пита това дали е добър избор относно цена/диагонал/качество на картината http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053323
    Човека е на Булсатком с приемник и не му тябва да има вграден цифров тунер. Някой има ли наблюдения дали стват тези модели от ниския клас на LG?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе