При добро желание, едва ли това е пречка за някого.Първоначално публикувано от adtomov
При разлика от 500 лв. в цената, гаранцията е най-малкото нещо, което ще ме вълнува.Първоначално публикувано от rodeo1
![]()
При добро желание, едва ли това е пречка за някого.Първоначално публикувано от adtomov
При разлика от 500 лв. в цената, гаранцията е най-малкото нещо, което ще ме вълнува.Първоначално публикувано от rodeo1
![]()
Имат си пълна гаранция от 24 мес. , но бройките са изчерпани.Само в Люлин има 1 бр. мостра.Първоначално публикувано от Momchil
Днес отскочих до "Ритони" в Бургас ,оказа се погълнато от ТМ .....който май се оказва -почти монополист на пазара с оглед на асортимента на останалите играчи. Не е чудно ,че цените на техниката в БГ е между 50-150 евра по-високи от тези в Германия.Единствено от тв-тата Тошиба имат приблизително равни цени.От 37-ците Panasonic TX- L37S20 имат само цената от 1500лв , но не са сигурни ,че въобще са го получавали.....,така че за да го има човек -само с поръчка от нет-а и то от чужди е-магазини- например Amazon.de - 613eвра, другите немски не пращат ... Samsung-a е около 600 евра там- срещу 1350лв тук.
Това е положението ,ако искам ТВ за световното или Самсунг 37С650 или Тошиба XV733g за 1200лв .
Въпросче -знае ли някой колко времето за реакция на на С650, не я открих дори и немските сайтове ,който дават доста подробни спецификации-едва ли е толкова зле ,че да я поспестяват....?
37С650 е с A-MVA на AUO/виж им в сайта/ ,а 37XV733G S-IPS на LGD и при всички положения е по-бърза.
Не виждам какъв проблем ще имаш с гаранцията в метро.Първоначално публикувано от rodeo1
Аз търся 37 инча до 1100лв.ще се гледа от 1.80м. и да е с голямата резолюция,че да не се виждат пикселите.Ще се гледа с цифров приемник предимно мачове странично от него има прозорец,ама искам да го закача на стената с неподвижна стойка.Дайте предложения.
krasilz , ето го модела , но трябват още 100лв.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073301
Това WI-FI (БЕЗЖИЧЕН LAN) за интернет на телевизора ли е?Първоначално публикувано от nkd
И СЛОТ ЗА SD CARD за памет за съхранение ли е?
Ако може без тези екстри,защото едва ли ще ги ползвам
SD слота е за такава карта и може да се гледат снимки , повечето фото апарати работят с такива карти. WI-FI е за безжична връзка с рутер-комп. И да не искаш повечето нови модели имат разни такива екстри от едно ниво нагоре, като не ти трябват не ги ползваш. Има модели и без тях , но в тях липсват и по съществени неща като 100хц. и прочее.
За тошиба не съм запознат иначе се бях ориентирал за панасоник или сони,но дали има за тези пари с подобни показатели.Първоначално публикувано от nkd
Няма!Първоначално публикувано от krasilz
В Метро имаше и LG 37LH7000 за 1080 лв, доколкото си спомням.Първоначално публикувано от krasilz
![]()
Може ли 3D телевизора да се замести от 2D+подходяща видеокарта?
Т.е. ако купя "обикновен" телевизор, за в бъдеще да мога да изкарвам 3Д (поне за филмите) с видеокарта и очила?
Преполувихме 2010 г. и въпреки ,че има отлични модели от 2009г. мисля ,че рядко може да се намери нещо от тях, което да не е дълго работила мостра , а и въпроса беше дали има Сони и Панасоник за тези пари.Първоначално публикувано от Momchil
На хората явно не им пука, че са мостри, защото се грабят като топъл хляб. На такава цена, както казах, на кой му пука че са мостри, след като имат нормална гаранция и са висок клас модели за миналата година. За Сони и Панасоник е ясно, че няма да намери подобен модел.
Лошото, освен голямата наработка е ,че нещо доста от тези мостри имат по някой друг блокирал пиксел, което вече си е гадно. Явно вече вадят и с леки дефекти в суматохата по световното да ги разкарат, ако може![]()