Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 214 от 358 ПърваПърва ... 164204212213214215216224264 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,196 до 3,210 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Ами, какво да ти кажа. Аз ги огледах добре и двете мостри на Самсунг и LG. Нямаше никакви видими дефекти по рамките, нито имаше изгорели или блокирали пиксели. Може и да има нещо гнило, но не беше видимо. За останалото съм съгласен. Нормално е да искат да се отърват от залежала стока, която обаче, в случая си заслужава всеки лев. Моделите са много добри. Все пак Samsung Б650 беше хит миналата година и все още е, въпреки че мястото му е заето от C650. Просто исках да кажа, че когато парите са кът, а търсиш нещо по-качествено, няма какво толкова да му мислиш.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,имам нужда от съвет - 32 инча , сигнала е от булсатком през сетбокс -само това може на вилата.други екстри там не са нужни.Моля дайте няколко съвет за няколко модела.Благодаря

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Ами, какво да ти кажа. Аз ги огледах добре и двете мостри на Самсунг и LG. Нямаше никакви видими дефекти по рамките, нито имаше изгорели или блокирали пиксели. Може и да има нещо гнило, но не беше видимо. За останалото съм съгласен. Нормално е да искат да се отърват от залежала стока, която обаче, в случая си заслужава всеки лев. Моделите са много добри. Все пак Samsung Б650 беше хит миналата година и все още е, въпреки че мястото му е заето от C650. Просто исках да кажа, че когато парите са кът, а търсиш нещо по-качествено, няма какво толкова да му мислиш.
    За тази година има много анонси за изгорели пиксели на плазми Самсунг. Не ме разбирайте погрешно. Не агитирам против плазмите, а само против качеството им на изработка.

5. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Нова болест по добитъка? Заразна ли е? Нова "луда крава" или "свински грип"? Какъв е инкубационният период? Лечима ли е? А схемата на лечение? Ако у нас е широко разпространена, ще ни наложат ли ограничения и санкции от Европейския съюз?
    По скромното ми мнение на фелдшер върви най-вече из припадничавия дребен чифтокопитен. Инкубационния период е все още неизяснен, но има подозрения че след като питат всички, заведат приятели из магазините и като се приберат у дома веднага ги тръшва, защото или жената или балдъзата съобщава щото някой фактор си е закупил Сони (примерно). Веднага следват силно изразени симптоми на LCDitis. В същото време учените джорналяги от т.н. медии, информират елекоратя щото народа си купува 'плазми'. Схемата за лечение е демодирана, и в последно време, уви неефикасна - четене. Предвид световния заговор срещу ареала между Тимок, Дунав, морето и южните комшии, ЕС за пореден път няма да се посвени да отреже каквото има за резане.
    Има и по-страшно обаче, ако малкото останали производители забележат тази отявлена пренебрежителност към техните продукти да наложат 'плазмено' ембарго на преждеупоменатия ареал. Изправени пред тази страшна дилема, отчаяни тъмни субекти поединично водят неравна битка с LCDitis, без каквато и да е подкрепа от здравната каса, водени единствено от общочовешкия лозунг 'тази година плазмен телевизор, догодина плазмен двигател'

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

За тази година има много анонси за изгорели пиксели на плазми Самсунг. Не ме разбирайте погрешно. Не агитирам против плазмите, а само против качеството им на изработка.
    Явно не си проследил откъде тръгна дискусията. В нито един от постовете си не визирам плазмените телевизори на която и да е марка.

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от dvdo
    .... Изправени пред тази страшна дилема, отчаяни тъмни субекти поединично водят неравна битка с LCDitis, без каквато и да е подкрепа от здравната каса, водени единствено от общочовешкия лозунг 'тази година плазмен телевизор, догодина плазмен двигател'
    LCD не е (явно) врагът на плазмите. Засега. Другите нови технологии са конкуренти. Може би не съм се изразил достатъчно ясно.

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Явно не си проследил откъде тръгна дискусията. В нито един от постовете си не визирам плазмените телевизори на която и да е марка.
    ОК, моя грешка.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Oct 2008

Обиколих маркетите и накрая взех по препоръка на Христослав2 Панасоник ТХ-L32S20E .Предварително подготвях жената за по-лоша картина от Булсатком на LCD но резултата изненада даже мен.Купих кабел HDMI и си пуснах концерт на Металика 1080I-останах поразен-страшно качествена картина-личаха си космите по ръката и малки капки пот-черното много черно,абе нямам думи както се казва!Благодаря!

10. Member
    Тук е от
    May 2010

LCD не е (явно) врагът на плазмите. Засега. Другите нови технологии са конкуренти. Може би не съм се изразил достатъчно ясно.
    Трудно се врачува на този фронт. Преди няколко години Toshiba показаха SED, но поради кризата сигурно са я сложили в килера. Горе долу по това време Sony показаха Grating Valve прототип, но оттогава нищо.
    Миналата година вдигнаха голяма врява около 11" OLED на цени народни, тази година няма наследник май, LG показват 15" OLED, засега изглежда само по изложенията, дори не съм чувал за цена. Говори се, че все още има значителни препятствия за дълготрайността на синия компонент в OLED.
    В същото време LCD/plasma са вече 'зрели' технологии, естетсвено ще бъдат наследени някой ден. Твърде е възможно да греша, но едва ли ще бъде преди следващото световно. Дано барем 3D да устиска дотогава...
    Колцина си спомнят за quadro винила от първата половина на '70-те?

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Трудно се врачува на този фронт. Преди няколко години Toshiba показаха SED, но поради кризата сигурно са я сложили в килера. Горе долу по това време Sony показаха Grating Valve прототип, но оттогава нищо.
    Миналата година вдигнаха голяма врява около 11" OLED на цени народни, тази година няма наследник май, LG показват 15" OLED, засега изглежда само по изложенията, дори не съм чувал за цена. Говори се, че все още има значителни препятствия за дълготрайността на синия компонент в OLED.
    В същото време LCD/plasma са вече 'зрели' технологии, естетсвено ще бъдат наследени някой ден. Твърде е възможно да греша, но едва ли ще бъде преди следващото световно. Дано барем 3D да устиска дотогава...
    Колцина си спомнят за quadro винила от първата половина на '70-те?
    Тц, тц... Ааа.. за това (само например)?
    http://www.mitsubishi-tv.com/laser.html
    Що ли е то? И каква възпроизводимост на цветовете има?
    Ммм?

12. Member
    Тук е от
    May 2010

Тц, тц... Ааа.. за това (само например)?
    http://www.mitsubishi-tv.com/laser.html
    Що ли е то? И каква възпроизводимост на цветовете има?
    Ммм?
    Hold your horses. Това е само RPTV (depth 15") и маркетинг до дупка:
    http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...108686&page=13

Иначе, ако говорим за продукти на Мици препоръчвам HC7000, но това е извън flat panel display темата.

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Hold your horses. Това е само RPTV (depth 15") и маркетинг до дупка:
    http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...108686&page=13
    Иначе, ако говорим за продукти на Мици препоръчвам HC7000, но това е извън flat panel display темата.
    В темата: Мнението ти не важи поради палитрата на споменатия телевизор. А има хора, които си го гледат и .... съчувстват на всички нас. Проследи форумите.
    Всъщност, каква е възпроизводимостта на цветовете? Ммм?

Ще ти подскажа:
    http://hdguru.com/mitsubishi-laservu...exclusive/310/

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2010

В темата: Мнението ти не важи поради палитрата на споменатия телевизор. А има хора, които си го гледат и .... съчувстват на всички нас. Проследи форумите.

Сигурен съм, че телевизора А91 е върховен. Аз самия си точех зъбите за 63" Sony 4:3 RPTV (десет хиляди лева преди около десетина години), или 63" Toshiba Hollywood RPTV. Имам у дома Philips 48" RPTV и все още се гледа, но всички изброени се базираха на CRT. Не е изобщо лоша технология, но има един проблем - convergence и тук никой не знаеше как да го правят, а и си е голяма играчка да въртиш трите отделни CRT и буташ нагоре надолу докато се получат чисто бели кръстове в центъра на екрана и в четирите ъгъла.
    После излязоха DLP (Samsung продаваха такива модели допреди няколко години у нас), SXRD - допреди година и нещо Sony имаха такъв модел в ЦУМ, LCD. всички изброени ползват лампа (която е консуматив) и огледала и също не бяха имунизирани за convergence, за което дори няма лек ако са ти разместени при сглобката панелите на пиксел и половина-два.
    Постепенно обаче RPTV отшумя в Европа (големината на жилищата?), докато в щатите си е жива и здрава.
    Ако се загледаш в линка ще видиш, че дискусиите са подредени FPJ/RPTV/Flat Panel Display във видео раздела.
    Като прочета името на темата Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010, което си е Flat Panel Display по всички критерии.
    Та затова не съм споменал LaserVue (LCD RPTV), като конкурент за наследник на LCD/plasma...

PS Благодаря за линка - Laser illuminated HDTV has arrived, in the form of a 10” deep 65” display.
    Можем да заместим Laser с LED/CCFL/UHP Lamp по избор.

16. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Сигурен съм, че телевизора А91 е върховен. Аз самия си точех зъбите за 63" Sony 4:3 RPTV (десет хиляди лева преди около десетина години), или 63" Toshiba Hollywood RPTV. Имам у дома Philips 48" RPTV и все още се гледа, но всички изброени се базираха на CRT. Не е изобщо лоша технология, но има един проблем - c
    onvergence и тук никой не знаеше как да го правят, а и си е голяма играчка да въртиш трите отделни CRT и буташ нагоре надолу докато се получат чисто бели кръстове в центъра на екрана и в четирите ъгъла.
    После излязоха DLP (Samsung продаваха такива модели допреди няколко години у нас), SXRD - допреди година и нещо Sony имаха такъв модел в ЦУМ, LCD. всички изброени ползват лампа (която е консуматив) и огледала и също не бяха имунизирани за convergence, за което дори няма лек ако са ти разместени при сглобката панелите на пиксел и половина-два.
    Постепенно обаче RPTV отшумя в Европа (големината на жилищата?), докато в щатите си е жива и здрава.
    Ако се загледаш в линка ще видиш, че дискусиите са подредени FPJ/RPTV/Flat Panel Display във видео раздела.
    Като прочета името на темата Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010, което си е Flat Panel Display по всички критерии.
    Та затова не съм споменал LaserVue (LCD RPTV), като конкурент за наследник на LCD/plasma...

PS Благодаря за линка - Laser illuminated HDTV has arrived, in the form of a 10” deep 65” display.
    Можем да заместим Laser с LED/CCFL/UHP Lamp по избор.
    Ехаа! Да. Свалям ти шапка за опита, който имаш.... И се надявам да продължаваш да бъдеш полезен за потребителите на форума. Но не ми отговори на въпроса за възпроизводимостта на цветовете....

17. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Аз искам също да благорадя на активните членове на форума и по-специално този раздел, за съветите, които дават. Взех си Тошиба 37XV733G миналата седмида и като цяло съм доволен, макар и да гледам засега самo DVB-T сигнал и не съм пипал нищо по настройки (не знам точно още какви могат да се правят и има ли смисъл).

18. Member
    Тук е от
    May 2010

Ехаа! Да. Свалям ти шапка за опита, който имаш.... И се надявам да продължаваш да бъдеш полезен за потребителите на форума.
    Благодаря за комплимента, изчервявам се.
    Но, иначе ми е приятно да се интересувам от домашно кино и аудиотехника.
    И една корекция Мици А91 е DLP RPTV (според HDGURU), ама така е човек като чете по диагонал, пък и допуснах след като имат топ LCD FPJ, защо да не си ползват опита и панелите и при RPTV.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе