German, не четат тия хора и това си е.Първоначално публикувано от German
Поздравления за новата придобивка, пожелавам ти само хубави емоции пред нея, заедно с нежната половинка.
![]()
German, не четат тия хора и това си е.Първоначално публикувано от German
Поздравления за новата придобивка, пожелавам ти само хубави емоции пред нея, заедно с нежната половинка.
![]()
German, Поздравления за придобивката! Със здраве да си я гледаш!
Винаги се радвам, когато потребител остане доволен от това, което си е взел, и го сподели на Обща, особенно ако това действие е извършено след дискусии във форума
(Встрани от въпроса) Чудя се, кога търсещите големи (над 46 инча) диагонали панели ще придобият съществено място сред питащите във форумите. Бедна Българийо....
![]()
Чакам от 3 години вече.... Мислиш ли, че не бих почакал и повече?Първоначално публикувано от Momchil
![]()
От това време насам, форумът е зарегистрирал само един потребител, който си купи 50-инчова плазма Pioneer, малко с 50" плазма от други марки... За LCD с диагонал над 46 инча почти не си спомням.... Може би има, но след като са си ги купили, съответните потребители не са сметнали за нужно да отрегистрират събитието...
Но, тъй като цените на големите диагонали падат (в долари, не в евро), все пак... надеждата остава...
![]()
А всъщност, размерът има значение..... Особено при сигнал с висока резолюция, което е бъдещето.
![]()
![]()
Колега adtomov, проблема не е само в парите , а най-вече в това , че на пазара нови модели над 46-47" почти няма освен плазми. Само Самсунг и Сони предлагат. От месец търсим за приятел голямо LCD ,но от магазините само обещават и досега нищо. По едно време се спряхме на 55С650 и като обиколихме магазините само с матрица АА01 с кофти ъгъл на гледане/ който и каквото да ми разправя за тези матрици това им е много слабо място /.Човека е луднал , а поради голяма осветеност не е много за плазма.
Разбирам. Засега сме единични случаи. Аз също си търся по-голям размер LCD в България.Първоначално публикувано от nkd
А според колегата dvd0, завеждащ здравно-панелните въпроси във форума който казва, че ние сме болни от "LCDitis", тоест, от болест, подтискаща разбирането на телевизионното цветопредаване в съвременни условия, следователно трябва да се насочим към големи диагонали плазма...
![]()
Също трябва и място къде да сложиш 46" и нагоре
German - честито за придобивката.
Относно сервизното меню- по описаноето което направи, изглежда ТВ то не е мостра и ако искаш да видиш само това няма смисъл.
Аз барниках в мойто сервизно меню режима на разпъване "точен екран"-променях разпъването по хоризонтала и вертикала-сега главите на хората са малко по-нормални(разпъването по средата е по-малко а в краищата по -голямо).
Иначе от време на време проверявам колко е работил - 4000 часа - никакви следи от прогаряне и страхотна картина(не долавям спадане в контраста).
Дааа,...... Въпрос на планиране. Когато си ремонтирах хола, отделих една цяла стена за телевизор с диагонал до 65 инча. Ремонтът си го правих сам - сваляне на старото до бетон, шпакловане, шпакловане на тавани, боядисване.... Диван СРЕЩУ телевизора. разстояние - не повече от 3,5 метра.Първоначално публикувано от rodeo1
![]()
P.S. Аз лично го гледам от 2 метра. Особено ме кефи на FullHD филм.![]()
adtomovПървоначално публикувано от adtomov
Освен от "LCDitis" боледуваш и от "GRANDOMANis"
Всъшност като се замисля-двете неща вървят накуп.
Ето ти наследници /от предлаганите в момента/ на твоя телевизор
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09071877
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=382&group=1
Място винаги ще се намери ,но обикновенно жената пречи/заема много място/Първоначално публикувано от rodeo1
![]()
Ще дам пример със себе си :Първоначално публикувано от adtomov
Средно при мен се гледа 17часа дневно при доста осветено помещение видно повече през деня. За да ползвам плазма трябва да си стоя почти винаги на тъмно или в сумрак. А че плазмата има страхотни цветове поне аз не споря.
hristoslav2Първоначално публикувано от hristoslav2
Дали? А за тези, които не мислят като теб?
![]()
Е как да не етакаПървоначално публикувано от adtomov
Който си е купил LCD/и плазма/ после иска по-голям размер. В това число и аз съм така - моят 42" ми малее и мисля да си взема 46 или 52" към края на годината.
И аз мисля да увелича... 60 - 65". Проблемът е - на приемливи цени...Първоначално публикувано от hristoslav2
![]()
![]()
Да, точно така е, никой не го оспорва. Както разбираш, дискусията е свързана повече или по-малко със симпатиите на даден потребител към определен вид технология. Всички знаем предимствата на едната и другата и третата.. и n-тата технология.... Въпросът тук е: НА дадения потребител, КАКВО НАЙ-ДОБРЕ му пасва, тъй щото да не си изхарчи парите си напразно...Първоначално публикувано от nkd
![]()
![]()
Драги adtomov пожелавам ти това да стане,но според мен не в парите е причината/при високия стандарт на някои нации там трябва да се продават само от 50 инча нагоре/,просто хората имат различни предпочитания.Иначе нещата опасно почват да се движат към една филмирана книга на Рей Бредбъри от далечната 1953 година.....Първоначално публикувано от adtomov
![]()