Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 229 от 358 ПърваПърва ... 179219227228229230231239279 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,421 до 3,435 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от svile12
    Преди седмица си купих Panasonic TX-P42V20-цена 4999 Лева.
    Колега нещо си объркал цената модела размера или са те минали жестоко.... http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Ехаа! Браво! Най-после някой, който има възможност и не се плаши от голям диагонал. Ако получиш обвинения в грандомания или подобни такива, не се плаши... Удоволствието от гледането на сигнал с висока резолюция на такъв размер панел си заслужава всякакви дребнави подмятания на тази тема
    Успех в избора! Бих те посъветвал да се вслушаш в мненията на lazarus18 и Momchil и да погледнеш и малко по-евтините модели със същия диагонал, преди да вземеш окончателно решение

P.S. : Ако имаше в наличност нещо, с по-голям диагонал, от серията на това:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070428
    http://www.panasonic.co.uk/html/en_G...trackInfo=true
    http://www2.panasonic.com/consumer-e...702#tabsection
    Например, поне като това:
    http://www2.panasonic.com/consumer-e...702#tabsection

..бих ти го препоръчал. Но засега не знам у нас да има модели от новата 2010 линия на Панасоник с диагонал над 50 инча.

Хехе ок и mерси отново.

4. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Хм човека явно е от хората мислейки си че най скъпото е най добро и не може да го убедите да види по евтините модели.Diablofan и аз ще ти кажа че тук не винаги най скъпото е най добро.Вслушаи се в съветите.
    Точно това реших като се разрових в google-ла... а пък с останалите пари ще си взема монитор

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от iuli1971
    Това не е точно така.Днес съм гледал в ТМ-Гоце Делчев поне мострата е със Самсунг матрица.За 40" иде реч.
    Имам предвид запечатките и то в София ,мострите със Самсунг са ги взели и новите които вадят са с другите матрици.
    adtomov, CMO като че ли се представят малко по-добре от AUO в ъгъла на гледане поне така ми се вижда на мен.

6. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Колега нещо си объркал цената модела размера или са те минали жестоко.... http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420
    Да нормално да се обърка човек от много гледане на ТВ.Модела е Panasonic TC-P50VT20 3DTV

7. Тук е от
    Jun 2010

Днес отивам да пазарувам големия Панасоник. Попрочетох де що имаше из нета, но понеже никога не съм купувал плазмен телевизор, кажете за последно, с две думи - какво да гледам - при LCD-тата ясно - изгорели пиксели, подсветка, равномерна осветеност, светлинни пробиви по ръбовете. Но при плазмите какво се гледа, освен дали кашонът е разопакован преди и дали като цяло бангията е здрава?

Предполагам, че ако сам си вляза в сервизното меню да проверя на колко часа е, без да ги карам тях, няма да има праблем. При всички плазмени ТВ-та на Панасоник се влиза по един и същи начин?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,

След някалко месецно четене на форуми и како ли още не, бях твърдо убеден да си взема Panasonic 46 inc G20 серията, но когато отидох в ТМ да го пазарувам, бяха сложили точно до него един Филипс. Е Филипса определено предаваше по-добре, палазмата ми се видя мижава като нощна лампа на фона на Филипса. Та в крайна сметка съм горд собственик на Филипс - модел 46 PFL 7605. За сега съм много доволен, за вбъдеще ще видим.
    Благодаря на всички за съветите и помоща, макар никой да не ме е съветвал да си взимам Филипс пред плазмен Панасоник

10. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Най-важното е ти да си харесваш телевизора.Щом ти харесва Филипса повече значи той е твоя модел.
    Друг въпрос е ,че в силно осветения магазин неможеш да видиш достойнствата на плазмата и най-евтиното ЛЦД ще е по-ярко.
    Аз много се радвам като дойде някой приятел на гости и се чуди защо картината на плазмата ми е "толкова истинска"-думи на 2ма с ЛЦД та!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от boboev
    Днес отивам да пазарувам големия Панасоник. Попрочетох де що имаше из нета, но понеже никога не съм купувал плазмен телевизор, кажете за последно, с две думи - какво да гледам - при LCD-тата ясно - изгорели пиксели, подсветка, равномерна осветеност, светлинни пробиви по ръбовете. Но при плазмите какво се гледа, освен дали кашонът е разопакован преди и дали като цяло бангията е здрава?

Предполагам, че ако сам си вляза в сервизното меню да проверя на колко часа е, без да ги карам тях, няма да има праблем. При всички плазмени ТВ-та на Панасоник се влиза по един и същи начин?
    Съмнявам се ,дали ще ти позволят да влезеш в сервизното меню...

Най-лесно можете да разберете дали е бил мостра и е работил по следното:
    Батериите са винаги в дистанционното ако е бил мостра. И плика с инструкциите е разкъсан за да извадят батериите от там. Така от пръв поглед може да разберете дали е бил мостра, а и кашона ,ако се отваря отгоре - заводското тиксо е по дебело ако има няколко залепени едно над друго значи е отварян дори няколко пъти кашона.
    - като видите кашона от който го вадят -гледайте да няма двойно тиксо (т.е. да е бил ваден а после прибиран обратно)
    - по стойката му - дали има следи от пръсти, бърсано с парцалче, а такива винаги остават при мострите,
    - с проверка в сервизното му меню
    - при първо подкарване на ТВ в началото има настройка в който му се задава страна и ПИН!!! (ако не го видитe, сещайте се)

Цитат Първоначално публикувано от jefft
    Здравейте,

След някалко месецно четене на форуми и како ли още не, бях твърдо убеден да си взема Panasonic 46 inc G20 серията, но когато отидох в ТМ да го пазарувам, бяха сложили точно до него един Филипс. Е Филипса определено предаваше по-добре, палазмата ми се видя мижава като нощна лампа на фона на Филипса. Та в крайна сметка съм горд собственик на Филипс - модел 46 PFL 7605. За сега съм много доволен, за вбъдеще ще видим.
    Благодаря на всички за съветите и помоща, макар никой да не ме е съветвал да си взимам Филипс пред плазмен Панасоник
    Честито jefft
    Очакваме впечатления

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте и от мен много има изписано във форума, но не видях това което ме итерисува ,по лесно ми е да попитам от 40'' телевизори кой е най добрият на пазара ,като трябва да има интернет ще се ползва за филми и игри благодаря ви предварително .

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Е това е задача за Големия Андронен Колайдер , дай малко подробности , бюджет , осветеност и т.н.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Така извинявам се осветеност от един голям прозорец 3 на 120м бюджета е до 2000лв но не е задължително да ги изхарча за друго не се сещам всичко е ново за мен.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ето три модела LCD ,защото както го описваш има голяма осветеност на помещението:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072750
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09071506
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070934
    все пак и една плазма
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070417

17. Тук е от
    Mar 2009

За плазмен 42" заслужава ли си да дам 2000лв за G20 или да взема S20 и да ми поостанат 500 кинта и по скоро да си взема Dune 3.0

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Хмм, викам да спреме да препоръчваме Samsung C650, че ТМ му вдигнаха цената с 300 лв. Определено вече не е толкова атрактивна покупка, предвид факта, тука има, тука нема...с матриците.
    Цитат Първоначално публикувано от vas2308
    За плазмен 42" заслужава ли си да дам 2000лв за G20 или да взема S20 и да ми поостанат 500 кинта и по скоро да си взема Dune 3.0
    Ако искаш да спестиш някой лев, S20 си е много добър избор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе