Отражението не е по-голямо от това на кинескопа а при V20 има филтър и е сведено до минимум.
Отражението не е по-голямо от това на кинескопа а при V20 има филтър и е сведено до минимум.
С8000 го водят с някаква подобрена подсветка. Иначе разликата е най-вече в дизайна.Първоначално публикувано от Diablofan
Eх, телевизори за хилядарки а.... Осветеноста на стаята въобще не е проблем. Честно, не ви разбирам. Измислихте го това за да има още някой фактор в плюс за препоръка на LCD. То не са външни, вътрешни щори, ключове за регулиране на осветлението и т.н...... Винаги може да се постигне нужната осветеност!
А предната нощ като седнахме да гледаме мач в приятел.......Ами аз гледах масата!!! 3-и пъти му пипах дистанционно (което не му се нравеше) да занижавам настройки и пак ми товареше доста. Не можех да си задържа погледа за повече от 3 минути! LCD прекалено са ми ярки. Да добавя че прекарвам доста време пред компютър и знам как се ползва LCD!
LCD монитор и LCD телевизор са две, много различни неща.Първоначално публикувано от peterstamov
Така е, LCD е технология за монитори, затова е не става при телевизорите!
Не знам какъв е смисъла да пишеш неща, които приличат на дребнави заяждания. Ако това ти е целта, това не е форума за тази цел.Първоначално публикувано от peterstamov
hristoslav2
Реших да си купя нов телевизор, обиколих магазините във Варна но ми е трудно да избера. Нямам предпочитания за марка, модел, Plazma или LSD, ще го гледам от разстояние 3 м., предимно филми в затъмнена стая. Решил съм да платя 1800-2000 лв. по възможност модел 2010 г. Моля, за 3-4 предложения към кои модели да се насоча. Предварително благодаря.
Извинявай! Не се заяждам. Изказвам мнение! Каквито и вие изказвате. Преобладаващо препоръчвате LCD, и то като гледам пък на SAMSUNG, е не съм съгласен с това! И за това изказвам мнение. Точно заради форума.
преобладаващото "обвинение" към форума е точно обратното - че препоръчва само плазми панасоникПървоначално публикувано от peterstamov
аз нещата така ги виждам - който не знае какво иска, му се препоръчва плазма панасоник. който изрично иска LCD (а не LSDму се препоръчва за каквото има пари, който иска плазма, няма начин да не знае какво иска, защото избор там няма
![]()
Това въобще не е вярно. Колкото се препоръчват LCD телевизори, толкова и плазми. Много е лесно да кажеш, купете си G20, ama той струва близо 2000 лв., а C650 e 1500 лв. и е много добро решение за цената си. Но когато си фен, единствено и само на плазмената технология, за теб всичко останало не е избор. Ами няма как да се съглася с това ти мнение.Първоначално публикувано от peterstamov
Съответно ние нямаме вина, че производителите залагат на печалбата и масово произвеждат и развиват LCD.
иПървоначално публикувано от granity
Това ми беше повече от достатъчно! Само да ми потвърдят поръчката от ТМ за TX-P50V20E и ще отбележим горе в статистиката една точка за големите диагонали. Дано от тия мойте 3 метра и половина би ти ви-то да не е много ужасТно с тия 127 см диагонал!Първоначално публикувано от iwoto
![]()
Мерси за информацията! реших да си зема това чудовище ^_^ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09078504
П.П. By the way форума е супер![]()
![]()
![]()
Не не не просто не ви разбирам! Да смятам ли че сте съгласни с горното?!?!
А стига бреедин 50" и един 55" в два съседни поста... Посипвам си главата с пепел че се избазиках за 22"
То фанало дикиш "обвинението" че не се купували големи ТВ-та
Което е добре де... Да е много добре...
Към hristoslav - в твойта табличка е споменато за 10битовите матрици на Сони и Самсунг но не е казано че не всички са такива... Също така може да сложиш като минус на Самсунга ... "рулетката" с матриците на един и същи модел....