Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 241 от 358 ПърваПърва ... 191231239240241242243251291 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,601 до 3,615 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

ЛЕД не е панацея, а по скоро се използва като маркетингов трик за момента.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    Чета от доста време този форум и ми е супер интересно макар и някои термини да не ги разбирам.Тази седмица булката ме изнуди да обещая LCD-щото всички вече имали.Та съм се спрял на SAMSUNG LE40C650 , днес отидох до Техномаркет Бургас и видях ,че са с AA03/вероятно е матрицата??/,гарантираха че няма проблем с филми от флашка.Абонат съм на СКАТ но не цифрова/и ще остана докато може/.Гледам филми ,но DivX,холът ми е широк,ще се гледа от 3-7 метра/от 7 гледам само аз ,щот не съм с цаки/.Ако може съвет , по принцип мога да дам и 2000лв. за телевизор ,но като гледам за моите критерии и това е много с тези бързо падащи цени.
    Благодаря Ви предварително и успех.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от drniki
    Благодаря hristoslav, това означава ли че Samsung 750C e с по-добра картина от другите два който са LED телевизори особено LG който е и с local dimming.Благодаря!
    SAMSUNG LE-40C750 e с по-добър контраст - модел 2010
    LG 42LH9000 също е добър модел ,ако държиш на Led подветката и по-тънкият корпус - модел 2009
    И с двата модела няма да сгрешиш

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от petarpiperov
    Здравейте,
    Чета от доста време този форум и ми е супер интересно макар и някои термини да не ги разбирам.Тази седмица булката ме изнуди да обещая LCD-щото всички вече имали.Та съм се спрял на SAMSUNG LE40C650 , днес отидох до Техномаркет Бургас и видях ,че са с AA03/вероятно е матрицата??/,гарантираха че няма проблем с филми от флашка.Абонат съм на СКАТ но не цифрова/и ще остана докато може/.Гледам филми ,но DivX,холът ми е широк,ще се гледа от 3-7 метра/от 7 гледам само аз ,щот не съм с цаки/.Ако може съвет , по принцип мога да дам и 2000лв. за телевизор ,но като гледам за моите критерии и това е много с тези бързо падащи цени.
    40" е много малък размер за разстоянието, от което ще гледаш. Аз бих ти предложил да си вземеш LG 47LD650: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072751
    Също разполага с пълноценен USB плеър.

6. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от petarpiperov
    Здравейте,
    Според мен размера е малък за 3 метра .
    Аз също съм от Бургас и преди време бях пред същият въпрос 3 метра СКАТ
    ако искаш дзън на тел 0889 809967 ела седни на спокойно в къщи на 46 инча и си ..................

Поздрави

п.п Според мен това е най-правилния начин за избор,няма този казал това онова ,като взех моя аз търсих да вида как изглежда
    в нормален хол предимство е че и аз съм на СКАТ ,но май ще трябва да минеш на цифрова.

7. Тук е от
    Mar 2010

Благодаря за предложението но си падам малко и по марки/само не и СОНИ ,в съседство до офиса ми беше сервизът им/,но ЛГ ми идва малко ниско.Моля ви предложете ми ми нещо добро на САМСУНГ.
    Отново благодаря и успехи.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Стамате,
    Благодаря ти братле да си жив и здрав пък може и да се почерпим.Забравих да спомена в момента съм със САНГ/БЕКО/-29' туба и си ни е перфектна ,нямам идея да слагам някакво чудовище дето да се върти домакинството около него.Просто да е добро за парите си като покупка аз вече май и аз се обърках.

10. Тук е от
    Mar 2010

petarpiperov
    При мен въпроса беше как ще изглежда ТВ при мен конкретно/ за това разстояние при даден сигнал/

Аз не давам съвет за марка,размер всеки си има право на избор.

Не те съветвам вземи голям малък сони ...........

За мен беше важно да видя как ще изглежда ТВ конкретно при мен ,НО преди да го купя /да няма после,ама ........

ама аз си мислех друго/

Ако при теб дилемата е същата .......заповядай.

Взимай ролетката ,имам стол сядаш и гледаш от различно разтояние .

Поздрави.

11. Тук е от
    Jun 2010

hristoslav2
    Реших да си купя нов телевизор, обиколих магазините във Варна но ми е трудно да избера. Нямам предпочитания за марка, модел, Plazma или LSD, ще го гледам от разстояние 3 м., предимно филми в затъмнена стая. Решил съм да платя 1800-2000 лв. по възможност модел 2010 г. Моля, за 3-4 предложения към кои модели да се насоча. Предварително благодаря.

Привет skino
    щом ще го гледаш на тъмно - предлагам ти само еди модел/най-доброто за бюджета ти/
    PANASONIC TX-P42G20E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070417
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070418

Здравей hristoslav2,
    преди 10 дни си взех PANASONIC TX-P42G20E, но в Техномаркет освен 1999 лв. за модела ми искаха и още около 130 лв. за допълнителната гаранция /+3 години/...., после обиколих още два магазина и си го договорих за 1804 лв. Казаха ми, че само пускаш по пощата копие от касовия бон и серийния номер на този модел до PANASONIC България и ти изпращат допълнителната гаранция /прозвъних ги, потвърдиха и след 10.07 трябва да ми я изпратят/.
    Сега моля за препоръка кой оператор във Варна има най-добър цифров сигнал /в момента съм на Булсатком с обикновен приемник/.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от skino
    Здравей hristoslav2,
    преди 10 дни си взех PANASONIC TX-P42G20E, но в Техномаркет освен 1999 лв. за модела ми искаха и още около 130 лв. за допълнителната гаранция /+3 години/...., после обиколих още два магазина и си го договорих за 1804 лв. Казаха ми, че само пускаш по пощата копие от касовия бон и серийния номер на този модел до PANASONIC България и ти изпращат допълнителната гаранция /прозвъних ги, потвърдиха и след 10.07 трябва да ми я изпратят/.
    Сега моля за препоръка кой оператор във Варна има най-добър цифров сигнал /в момента съм на Булсатком с обикновен приемник/.
    Честито за новият телевизор
    Това което си преживял в Техномаркет си е изнудване! Жалко само ,че не си запомнил имената на продавач консултантите /или да го беше записал с видеокамера/ -тогава можеш да подадеш оплакване и да пишеш на Панасоник България за случая.
    Промоцията изтича на 10.07.2010 - дотогава телевизорите се продават с БЕЗПЛАТНА 5-годишна гаранция!!!

След като си закупиш ТВ, получаваш съвсем стандартна двугодишна гаранция. Чак след като се свържеш с представителството на Панасоник у нас, и ти изпратят един регистрационен формуляр.

Ето това е бланката.
    http://forum.setcom.bg/index.php?act....0;attach=3696
    Попълваш я, изписваш целият сериен номер ХХ-1234567, снимаш или сканираш страничката на оригиналната гаранционна книжка, където трябва да има дата на покупка, сериен номер, модел на ТВ-то и печат на магазина. След това снимаш или сканираш касовата бележка и/или фактурата, според това с какъв фискален документ, удостоверяващ покупката разполагаш и изпращаш всичко по пощата или на имейла. Всички адреси ги има на бланката.

Следва отговор от Панасоник, че регистрацията ти е успешна и че ще бъдеш известен когато новата гаранция е готова (каквото и да означава това).

Ти пак може да си останеш с Булсатком, но е желателно да смениш техният Scart кабел с нов качествен. Друго подобрение е да си закупиш HD сателитен приемник.
    Аз съм на М-сат и съм сравнително доволен от качеството /имат 12 HD програми от общо 150/.Стандартният пакет е 20лв +7 лв за платените програми.

13. Тук е от
    May 2010

Здравейте и от мен, от известно време си търся телевизор като съм се спраял на 32 инча и ще е хубаво да е Full HD, какъв е ми е проблема - искам да е бял. Никъде във Варна не намерих а и във всичките по-големи вериги консултантите само вдигат рамене..няма и няма.На едно място намерих Toshiba обаче е 26" и е само HD ready. т.е. не ми върши работа.Ако някой има информация дали въобще някъде има такова чудо пък дори и да е 37" ще съм много благодарен на инфо и ако има линкове.Мерси

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от NikiSu
    Здравейте и от мен, от известно време си търся телевизор като съм се спраял на 32 инча и ще е хубаво да е Full HD, какъв е ми е проблема - искам да е бял. Никъде във Варна не намерих а и във всичките по-големи вериги консултантите само вдигат рамене..няма и няма.На едно място намерих Toshiba обаче е 26" и е само HD ready. т.е. не ми върши работа.Ако някой има информация дали въобще някъде има такова чудо пък дори и да е 37" ще съм много благодарен на инфо и ако има линкове.Мерси
    При размер от 26-32 инча няма да забележиш видима разлика в картината при FullHD и HD Ready
    Защо точно бял?? Женати ли те накара или това е лично твой избор?

SAMSUNG LE-32B541 - поръчай да ти го доставят във Варна
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053403

Защо не сребрист?
    PANASONIC TX-L32S10ES
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053762

Ето ти и други бели 40" - Не си споменал бюджета
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053404 2009г
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09066240 2009г
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038991 2008г
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043205 2008г

16. Тук е от
    May 2010

Мерси за отговора...реших бял защото ще стои в кухня/дневен тракт/ точно до бял хладилник и в близост до климатик. Аз все си мисля че уж няма толкова значение но в едно заведение гледам сложили 2 бр. 42 инчови Самсунга и се запалих.Като краен вариант ще взема и черен но все си мисля че бял ще е доста интересно а и при условие че има и с не лоши характеристики. Сега ми стана интересно защо един и същи модел изглежда различно
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...ype=prd_detail и
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053403

Хммм.... странно.На линка от сайта на Самсунг изглежда по-як...

17. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

NikiSu,това което е на саита на ТМ по скоро е LE32R 81W от далечната 2007-2008г.Или са объркали снимката или са я сложили защото си приличат уж.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Това е модела SAMSUNG LE-32B541/на сайта на техномаркет е объркан/

http://www.samsung.com/bg/system/con...ium_090422.jpg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе