къде може да се намери инфо. за JVC LT-42S90.най вече с какъв панел е ,и каква подсветка ползва?
къде може да се намери инфо. за JVC LT-42S90.най вече с какъв панел е ,и каква подсветка ползва?
http://www.jvc.bg/Първоначално публикувано от maxim7
как се подреждат по-клас.мерси христослав2
Много моля за последен съвет преди окончателно да съм ви омръзнал с колебанията сиСлед дълго четене и мислене реших да не инвестирам засега в скъп телевизор. Спрях се на следните два модела: Самсунг c650 и lg ld750. Ще ходя да ги гледам директно само тези двата в магазина. Въпросът ми е: кой бихте си взели вие
![]()
Най-добре е ти да си решиш в магазина ,носи си на флашка някакъв филм на SD най-добре.
Все пак някои разлики :
гланцов панел 40"при Самсунг полу-мат 42" при LG
Медиа плеъра при Самсунг няма проблем с DTS звук при LG тръгва ,но нещо бави.
C650- 100hz LD750 -200hz (100+100 от сканиране на подсветката)
Да, +по-малкия лаг при lg-то и все пак възможността да се конвентират dts файловете. Гледам в Техномаркет моделът от 42 инча е 1600 лева, което също накланя везните към lg - то. Трябва само да видя картината как е. Попаднах на инфо в нета /av форум/, че черното при lg ld 750 e кофти?
моля да ми помогнете ,искам да си купя 32 или 37 инч лсд телевизор до 1300лв!моля даите някакжи предложения и ми обяснете дали е от толкожа голямо значение дали да е поне 100херца!много ви благодаря
Това важи за всички модели с този тип матрица S-IPS, по този показател матрицата в Самсунг *VA, каквато и да е тя/защото никога не се знае преди да отвориш кашона каква слагат, в последно време не съм виждал на този модел самсунгова/ имат по добро черно .DTS звук на LG подкарахме , но пак казвам нещо не беше добре синхронизирано , качи си един филм с такъв звук и пробвай . Гледай най-вече картината да ти хареса тия плеъри само объркват избора.Първоначално публикувано от dimer
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073301Първоначално публикувано от Пухи
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09077568
За гледане на спорт 100хц. са необходими
Кофти, кофти ... колко да е кофти? То като черното е голямо другото му е малко, така, че само очите ти могат да ти дадат отговор.Първоначално публикувано от dimer
На самсунга черното му е много добро и въобще всичко останало, плейва филми по мрежата без проблем, има всякакви настройки, що се занимаваш с тва LG?
Незнам , ама аз препоръчах на мой приятел ЛГ лд320 мисля че беше защото с толкова пари разполагаше (неговия избор беше между ЛГ и Финбоклукс) и да ви кажа честно не ми харесва картината - рамазва , ужас - сигнал през скарт от Тотал ТВ сателит - може и от скапания приемник да е той е колкото две кутии цигари голям . Ако някой гледа от тотал да каже как е качеството ?
Ами, сигурно, защото е с 200 лв. по-евтин и с 2" по-голям, а освен с по-доброто черно, Самсунга с нищо друго не го превъзхожда.Първоначално публикувано от biro
Здравейте !
Какво ще кажете за тези данни, получени от чичко Гугъл ?
Rated Power Consumption
TH-P50V20 : 415 W,
TH-P42V20 : 350 W
TH-P50G20 : 210 W
LE-55C659 : 185 W
LE-46C650 : 150 W
Знаещи, вярно ли е , че V и VT- сириите са отново с вентилатори ?
Приятна вечер !
Momchil няма нужда да хабиш думи и да ги обеждаваш..не си ли рабрал,че тук си знаят само SAMSUNG и това е,а останалите са кофти като LG например,както се спомена по-горе.Първоначално публикувано от Momchil
Тези стойности нищо не значат. Консумацията на плазмите, които си написал /реалните/ са по-скоро наполовина.Първоначално публикувано от agk
50V20 има вентилатори, но са доста безшумни. По-принцип вентилаторите във телевизорите не са проблем защото когато въртят ти обикновено гледаш нещо на екрана и има някакъв звук от говорителите.
Ето ти няколко реално замерени консумации на плазми:
TH-P42V20 : 160W
50VT20 - 2D режим - 187W
- 3D режим - 330W
42G20:
Black screen (0 IRE): 65 watts
Grey screen (50 IRE): 154 watts
White screen (100 IRE): 292 watts