Разлика между S20 и G20 има и тя хич не е малка. Сега, щом той не я вижда няма смисъл да я плаща. Въпроса е какви впечатления е събрал за 5-10 мин. гледане в магазина.
Разлика между S20 и G20 има и тя хич не е малка. Сега, щом той не я вижда няма смисъл да я плаща. Въпроса е какви впечатления е събрал за 5-10 мин. гледане в магазина.
Колеги в МЕТРО има промоция на този PANASONIC TX-P42X20E http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070421 само че за 994лв. с ДДС. Имате ли наблюдения върху модела и искам да питам как може да се свърже PC - дали има някакви обикновени входове - скарт или чинчове.
Данеби на компа да имаш скарт и чинчове?
Имам тв out на видеокартата.
Ами забрави да свързваш такова ТВ с компа посредством скарт , чинч, S video или друг ретро начин.За целта се ползват HDMI или VGA .
Знам, че е ретро ама видеокартат едва ли има такива изходи.
Ако питаш дали може да си свържеш видеотоПървоначално публикувано от Bjasa
отговорът е :Да,всички телевизори имат такива входове друг е въпроса ,че са безмислени.
Няма как видео картата да няма VGA. Това е в пъти по-добър начин на свързване от чинчове или S-Video.
Не прави компромиси. Да не говорим, че за 20-25 лв може да си купиш една употребявана видео карта с DVI изход.
Благодаря за отговорите. Аз винаги този твout съм ползвал и затова така питам. А иначе офертат азаслужава ли си? Попрочетох няколко ревюта за този модел и мненията са по-скоро положителни. Предимно за телевизия ще го ползвам и тука таме по някое филмче от компа. Дали има някаква система за по-нормално преобразуване от 4/3 на 16/9 - така че да не сплесква много картината.
Има такъв режим Just, но няма как да не ги сплесква изобщо.
TВ то е супер за цената си.Даже и за по-висока е супер.Алгоритъма за "сплескване на хора" си е стандартия на Панасоник - не е особенно добър.
Аз коригирах моя (на PV80) от сервизното меню (благодарение на този форум) и стана доста по-добре.
А въпросните изходи са за SD и вършат работа при ТВ с SD панел.За HD панели(като въпросния) става голямо мазало.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...0100728791.htm
Не го виждам по българските вериги още, но май ще си струва да се изчака точно този моделКога ли ще пристигне
edit: хмм, всъщност излиза, че при нас тази серия е наименована c550. Някой може ли да сподели как се представя при спортни предавания, предвид 50-те му херца.
Модела 580 няма да се появи у нас -предназначен е за западна Европа /със DVB-S2 тунер е/
Здравейте на всички.Направих трудният избор плазма или лсд да си взема и реших плазма.Проблема сега е такъв че разстоянието ми е 4 м приготвил съм си 2000-2400 лв и се триумя между Panasonic 50S20,Panasonic 50G10 ,Panasonic 46G20 всичките са на една цена.Знам че S класата е по нисък клас от G но си мисля по големият екран не компенсира ли по хубавият контраст на G20 за G10 нямам много информация ,ще съм много благодарен ако ми дадете насока с положителните и отрицателните неща в тези модели.Ще се гледа филми от компютър и спорт и ще си взема карта от кабелният ми доставчик.Благодаря предварително