Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 269 от 358 ПърваПърва ... 219259267268269270271279319 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,021 до 4,035 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от soon
    rodeo1 това е може би най-доброто което се появи тази година сред LCD с led подсветка PANASONIC TX-L42D25E!
    EDGE LED Подсветка да уточним При моделите с LD е друга темата.... Samsung C8000 И C9000, LG 42LE8500, Philips Осма и девета серия... Които са друга класа и пари... Както се е говорило тук за съжаление топ LED тв-тата наистина дават картина близка до плазмите, но за други пари...

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Gentex
    Много ти благодаря за мнението. Доста ми помогна понеже бях на кантар. Това че липсва цифров тунер оказва влиянеие само ако гледам ефирна телевизия нали така. За кабелната няма никакво занчение или бъркам?
    Модела няма нито цифров ефирен DVB-T нито цифров кабелен тунер DVB-C . Има вграден само аналогов тунер който след година -две няма да ти върши никаква работа ,защото аналоговото излъчване трябва да бъде спряно до края на 2012 година.

погледни тук за да разбереш как се разчита модела
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366382

4. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Модела няма нито цифров ефирен DVB-T нито цифров кабелен тунер DVB-C . Има вграден само аналогов тунер който след година -две няма да ти върши никаква работа ,защото аналоговото излъчване трябва да бъде спряно до края на 2012 година.
    Жив и здрав да си щях да се набутам яко. А какво бихте ми препоръчали за 26 инчов. Ще съм ви много благодарен.

5. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте! Докато се ровичках открих това чудо!

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09044679

Май е 2008 г., някой знаели нещо за него и струва ли 2400 лв примерно?

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

NikSam към днешна дата не бих купил този модел. Супер не!!!актуална цена пък и има къде по-добри предложения от Каталог 2010 на марката.

7. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon
    NikSam към днешна дата не бих купил този модел. Супер не!!!актуална цена пък и има къде по-добри предложения от Каталог 2010 на марката.
    Благодаря за светкавичния отговор! И аз забелязах спецификациите, но ми стана интересно как може да се държи цената толкова висока за тези характеристики, та реших да проверя да не е някой хипер-ултра-най-хай-енд, че в някои магазини го дават на 2400, а не на 3000 като ТМ.

Ама май по добре Toshiba XV733 или Samsung C650

8.  

9. Тук е от
    Jul 2010

Здр!

Искам да попитам - при условие , че си взема ТВ /Тошиба 46WL753G в случая/ с вграден DVB-C тунер , трябва ли да вземам карта от оператора /СК Компания в СФ/? Този тунер ще намери ли всичките цифрови канали без карта / каква трябва да е тя ?/или ще трябва да избирам преди това страна? В общи линии гадане ? Кажете ми как става така, че да гледам всичките кабелни канали без мачкането на чаршафите и демонстрации на силиконовите планини и още нещо !!???????
    Thanks!

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Картата е за да декодира каналите /ако са кодирани/. Каналите се хващат и без нея, но без картина. Провери дали оператора ти е кодирал каналите си. Ако е си поискай карта от тях.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

boboev , KumaLisko и всички останали настоящи и бъдещи притежатели на плазмени телевизори..Не случайно съм писал предупреждението за разработка в тези начални 200часа. Освен че трябва да намалите настройките на под 50%
    Желателно е да избягвате да гледате телевизия повече от час на една програма -заради логото ,часовника и разни информационни ленти/само в първите 200часа/.

boboev -ти си за убиване Разбирам ,че ти се искало да се изфукаш пред приятели и да гледате цялото първенство в HD....но трябваше да направиш следното. Първото полувреме гледаш мача на плазменият телевизор ,второто полувреме на другият телевизор. Това задължително първите 200 часа ,щом ще гледаш телевизия. THX при V20 серията не е наполовина ,а е увеличен /спрямо настройките в G20 серията/ за да компенсира затъмняването на картината от контрастният филтър.
    Ама ти сериозно ли мислиш че бих си играл да пускам каквито и да е заливки и да се вра на 50 см. от ТВто?

И ТВто и телефона и колата и всичко което съм си купил да ми служи за нещо прави точно това служи ми а не АЗ на него
    При нормално гледане не съм забелязал нищо което за мен е ОК
    Телевизорите за които говоря са 42PV80P 42PX10Y и 50V20 плазми на Панасоник... в интерес на истината в началото на PV80P понеже се гледаше само Евроспорт почти 24/7 се беше отпечатало логото НО временно след известен период си изчезна само (след като свърши европейското или някъв друг спорт дето тогава гледах непрекъснато и започнах да си гледам нормално ТВто)
    Друга случка е 12 часово слушане на радио от ИТВ без да е загасено ТВто съответно се беше отпечатало временно там операторските менюта на ИТВ но след 2 дена не се забелязваше нищо (става дума за 42PV80P)... и за да не помислите че тези отпечатки се виждат непрекъснато и дразнят само да уточня че поне аз ги забелязвам докато сменям каналите или като пусна празен канал (тъмен фон)... всъщност като се замисля и аз се бях притеснил но се оказа неоснователно...
    lazarus18 в HD варианта на световното БНТ си беше на цял екран (без зум демек 16:9) с доста добро качество с единствено липсваща лентата с резултата минутите и кои играят

boboev
    Не се шашкай човеко а си гледай кефа
    BTW както ти писах и на друго място последните настройки които си дал за СД доста червенеят и според мен крайния ефект е бая по нереалистичен спрямо THX режима.

12. Тук е от
    Jun 2010

hristoslav2, за убиване или не, това е положението. Истината е, че моята случка май доказва, че са си дуракоустойчиви тея Панасоници. Щом от първите 200 часа бях гледал 150 на БНТ1, а сега след последното нощно въртене на заливки, май логото е на път да изчезне завинаги, значи по-скоро се касае за това, което на английски наричат image retention, а не е прогаряне.

lazarus18, стига бе човек, чак пък с черните ленти да гледам. Аз не мога да понасям черни ленти, предпочитам да ми е смачкано. А и злобаров вече отбеляза, че на HD БНТ1 самите мачове си ги предаваха на истинско 16:9 и си имаха едно червено лого вляво.

zlobarov, абе нали и аз това съм писал, че ми червенеят настройките малко, но пък уредът виж какво показва. Ще пробвам пак след някой друг ден да видим, може от жегата нещо да се е било бъгнало

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тук може да проверите кои модели телевизори /и други устройства/ имат вграден Wi-FI и съответният сертификат
    http://www.wi-fi.org/search_products...=15&listmode=1

14.  

15. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте на всички. Не съм компетентен относно какво трябва да гледам в характеристиките на даден телевизор (освен външния вид) и реших да се "светна" от вашите мнения поради простата причина, че ми предстои покупка на TV. Та от всичко прочетено стигнах до извода, че телевизора трябва да е 40" или 42" да е 100Hz или повече и да е Full HD а и да е LCD. Няма да откажа малка помощ от вас. Телевизора ще се гледа от 2-3 метра като към него ще има закачен компютър и HD приемника на Bulsatcom. Бюджета за телевизора е до 1500 лв. но ако е някаде на промощия с безлихвен кредит може и до 2000лв. Обиколих наличните магазини ама то там много телевизор много нещо. Спрях се на SONY KDL-40EX500 или TOSHIBA 40XV733G. Благодаря Ви.

16. Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте! С всеки изминал ден в главата ми назрява мисълта, че искам и аз от "новите" телевизори. До скоро даже не съм се и сещал за такова нещо, но последния месец изкарах в разходки то техно-тата (техномаркет, технополис и т.н.) за да си купя хладилник и вече знам каква ще е следващат семейна придобивка. От всичко прочетено във форума установих, че искам 40" диагонал, тъй като освен сапунки ще се гледат и филми от лаптопа. Случайно, при една разходка в мола влязох в Интерсервиз Узунов и се ВЛЮБИХ в качеството на картината на ето този модел http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=427&group=1. Обаче любовта не трая дълго - само 2-3 секунди. Цената определено ме съкруши. Та обръщам се към по-вещите от форума, търся си нова любов на стойност около 1500-1800, а като прибавиш и малко повечко напън 2000. Не мога да кажа, че съм привърженик на някаква марка, просто искам нещо наистина качествено, е ако има последните екстри като разните там тунери, fullHD, 100 HZ няма да се разсърдя. Поздрави.

17. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте,моля за съвет относно ТВ за хола,ще се гледа от 3.5-4м.Бях се спрял на Самсунг 40"-Ц650 ,но днес след посещение във Технополис-Варна ми предложиха PANASONIC TX-L42D25E .Заслужава ли си разликата,също така взех да си мисля дали 46" няма да е по-добре.Решил съм да отделя до 2500лв,очаквам вашите предложения.Благодаря

18. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivanovsz
    Здравейте на всички. Не съм компетентен относно какво трябва да гледам в характеристиките на даден телевизор (освен външния вид) и реших да се "светна" от вашите мнения поради простата причина, че ми предстои покупка на TV. Та от всичко прочетено стигнах до извода, че телевизора трябва да е 40" или 42" да е 100Hz или повече и да е Full HD а и да е LCD. Няма да откажа малка помощ от вас. Телевизора ще се гледа от 2-3 метра като към него ще има закачен компютър и HD приемника на Bulsatcom. Бюджета за телевизора е до 1500 лв. но ако е някаде на промощия с безлихвен кредит може и до 2000лв. Обиколих наличните магазини ама то там много телевизор много нещо. Спрях се на SONY KDL-40EX500 или TOSHIBA 40XV733G. Благодаря Ви.
    Мисля, че Тошибата определено е по-добрият избор!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе