Първоначално публикувано от
i_v_a_y_l_o Здравейте! С всеки изминал ден в главата ми назрява мисълта, че искам и аз от "новите" телевизори. До скоро даже не съм се и сещал за такова нещо, но последния месец изкарах в разходки то техно-тата (техномаркет, технополис и т.н.) за да си купя хладилник и вече знам каква ще е следващат семейна придобивка. От всичко прочетено във форума установих, че искам 40" диагонал, тъй като освен сапунки

ще се гледат и филми от лаптопа. Случайно, при една разходка в мола влязох в Интерсервиз Узунов и се ВЛЮБИХ в качеството на картината на ето този модел
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=427&group=1. Обаче любовта не трая дълго - само 2-3 секунди. Цената определено ме съкруши. Та обръщам се към по-вещите от форума, търся си нова любов

на стойност около 1500-1800, а като прибавиш и малко повечко напън 2000. Не мога да кажа, че съм привърженик на някаква марка, просто искам нещо наистина качествено, е ако има последните екстри като разните там тунери, fullHD, 100 HZ няма да се разсърдя. Поздрави.