При това положение плазмата не е за него , ще я "прогори" още на втория ден. Разгледай LCD модели .
При това положение плазмата не е за него , ще я "прогори" още на втория ден. Разгледай LCD модели .
Не знам дали в по-ниския клас го има, но при G20 има опция да настроиш време, след което ако не си пипал дистанционното се гаси. Като сложиш 1 или 2 часа на тази настройка няма страшно.
Плазма само Панасоник това е всепризнато.Плазмата си има таймер за 2 и 4 часа като не се пипа и се изключва.Като има статичен образ за по дълго време и панела си намаля яркостта автоматично.Ако можеш вземи s20 модела-аз съм с такъв 50",ако не и този става.Мисля че ще си доволен.
п.п.При s20 го има таймера.
П.П.П. Пък и нямаш никаква гаранция че от магазина/Технополис/ няма да ти пробутат прогорена вече мостра,както се случи при мен.
Благодаря ви за бързия отговор. Както и очаквах покупката на плазмата е рискована. Проблема е такъв, че дядо ми не иска през ноща телевизора да се гаси. Спи си при работещ телевизор. На тъмно не може да спи. По цяла нощ работи примерно евроспорт а там логото не се маха дори и на рекламите. Няма как да не се отпечата. Ще му купя някое LCD примерно това
http://zora.bg/main.php?p=products&s...oduct_id=11785
Ще си доплатя за 5 години гаранция с програмата "Гаранция+" и ако иска и въобще да не го изключва. Пък и малко ток ще спести.
Още един път ви благодаря.
Щом гледа изключително спорт избери модел със 100хц.
Той едва ли ще разбере ,ако телевизора се изключи 2 часа след като е заспал...Първоначално публикувано от sathv
Друго решение:
Продават се и отделни външни таймери/12-18 лева/-включваш го в контакта и щепсела на телевизора в таймера. Настройваш го , колко часа да се включи/примерно в 6,00/ и в колко да се изключи/примерно в 24,00/.
Здравейте.Искам да попитам знаещите мога ли да настроя ТV да се включва от ДУ на set-top box.ТV-то е LG42 LD- 751,set-top box на СКАТ/аналогичен на Булсатския/ ,връзката е през скарт.Благодаря предварително
Доколкото знам-не. Провери в инструкцията за всеки случай.Първоначално публикувано от nmdimitrov
СКАТ все още ли не дават кам модули и карти ?
Благодаря за отговора.Действително ще трябва да се поразровя в инструкцията доста е дебела.Тези от СКАТ са много стиснати едва ли ще се похарчат за кам модули но не пречи да попитам.Иначе ТВ-то е добре за обикновен БГ чукча като мен доста почетох и не се сажелявам за парите да се надяваме че от Европа ще ги подгонят за мултиплексите че то всичко сега е компромис.Желая ви да сте все така ползотворни![]()
Как да дават като са на Грифин.Сега чакам един приятел да ми донесе някакъв модул,с които твърди ,че карта на Скат е проработила в приемник на Близу и ще дам инфо какво се е получило.
Търси се LCD до 1300лв макс. За сега сме се спряли на Philips 42PFL5405H. Сравнен с Toshiba 40xv733g има ли разлика при работа с SD сигнал? Ще се гледа на цифрова кабелна, а филми ще се пускат от компютър. Разстоянието от което ще се гледа е 2.5м до 3.5м.
Пред дилема съм ! Изчаках края на октомври /началото на ноември / -по съвета на по-сведущите, за "истинските" промоции.... и не ,че цените нещо рязко спаднаха ,ама вече май ще се купува нещо ,преди да сме наместили парите по другите "дупки". Та ,на въпроса Панасоник TX-L37S20E-1300лв или Самсунг LE-40C653 -1400лв./с SQ матрица/, като втория ще ми донесе и главоболия да го вместя /без да правя основен ремонт/ в ниша ,която предполага с много усилия-37'.Да уточня светла е стаята /не става за плазма/,разстоянието 2.5-2.7м и SD - сигнал.И дали Тошиба XV не е с по-добро съотношение цена -качество.
Тошибата ще се представи по-добре на SDПървоначално публикувано от Goalkeeper
Къде го има С653 за 1400лв. да не е В653 от 2009г. ,С650 е с гланцов панел .Първоначално публикувано от djino
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40c650 Ако ти позволява разстоянието вземи XV все пак е 40" , иначе и Панасоника е много добър избор.
Вариант е и тази Тошиба http://www.technomarket.bg/products/...shiba-37xv743g , като в + е и наличието на сателитен тунер.
Къде го има С653 за 1400лв. да не е В653 от 2009г. ,С650 е с гланцов панел .
В Бургас днес откриха нов Технополис там го гледах и беше със S-PVA матрицата ,всички други 650-тки ,които бяха на промоция досега бяха с АUO.
Точно нея имах впредвид идеално ще се събере, но е LG IPS-матрица ,та затова дилемата стана "трилема"Първоначално публикувано от svetlio1