Здравейте! Преди време бях изчел доста по въпроса за телевизорите, но оттогава явно техниката е понапреднала
Сега имам невероятното предложение да си сменя сегашния LCD Philips 42" /вече не помня какви букви/, с нещо по-ново и ми се иска да пропусна екстрите от предния път, които явно не можах да оценя.
Та сега търся LCD/LED от 42" до 47", до 2000 лева, защото пишман архитекта ни е закарал ТВ мястото по дължина в хола и имам сигурно 4 метра от дивана. По-скоро ще се примиря с по-малкия диагонал, но искам да попитам за някои други възможности:
1. Wi-Fi - дали мога да си гледам филм от ПЦ-то направо или
2. от флашка, с някакъв вграден плейър.
Примерно това ще върши ли работа?
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=
Така и не разбрах какво да гледам, за да рабера дали Тв-то има такива възможности. Само пише УСБ и Уи-Фи и това е.
Телевизията е на Близу, което веднага щом имам възможност отива далеч, но не е водещо - просто искам да избегна окабеляването и местенето на техника, когато ми се гледа филм.
Технологии като Pixel Plus и Natural motion picture не ме вълнуват, защото не ми допада да гледам филм, все едно съм го снимал с домашната камера.
Ограничил съм бюджета, защото за Филипса дадох към 2700 и не беше кой знае какво преживяване, освен на ПС3, а за спалнята си взех един обикновен 32" ЛГ, които си работи идеално за моите визуални възможности
Ако все пак някой е изчел цялата ми творба и му се занимава да предложи нещо, ще съм Ви много благодарен.
Едит: Ако може да се ограничим в LG, Panasonic и Philips... не знам защо, но така ме влече напоследък![]()