Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 331 от 358 ПърваПърва ... 281321329330331332333341 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,951 до 4,965 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Добре де, на кой от двата теста да вярвам???

http://www.hdtvtest.co.uk/news/index.php?s=Le820

http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1272005448

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте, в търсене съм на най евтиния 37", 40" или 42" LCD със USB player

моля колегите наясно с производители и модели да ме насочат, държа само да мога да гледам филми през флашка

Поздрави

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от force10
    Добре де, на кой от двата теста да вярвам???

http://www.hdtvtest.co.uk/news/index.php?s=Le820

http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1272005448
    И на двата теста това са две различни гледни точки.
    Цитат Първоначално публикувано от orion_1
    Здравейте, в търсене съм на най евтиния 37", 40" или 42" LCD със USB player
    моля колегите наясно с производители и модели да ме насочат, държа само да мога да гледам филми през флашка
    Поздрави
    LG 37LD650, LG 42LD650
    Samsung LE37C550, Samsung LE40C550

5. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    И на двата теста това са две различни гледни точки.
    Е как различни гледни точки? Не трябва ли тестът на едни телевизор, пък дори и да се извършва от различни хора, да включва едни и същи параметри и точки, които да бъдат изследвани. Или хората виждат различно?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Е как различни гледни точки? Не трябва ли тестът на едни телевизор, пък дори и да се извършва от различни хора, да включва едни и същи параметри и точки, които да бъдат изследвани. Или хората виждат различно?
    Просто казано-използват различни уреди за измервания и методиките на тестовете ,които прилагат -леко се различават/наблягат на различни неща/. От там идват и разликите в резултатите.

http://www.blu-ray.com/news/?id=4328
    http://www.consumerreports.org/cro/v...1/71473730001/

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Те са достигнали до едни и същи резултати като цяло, но за всеки тестер и потребител са важни различни неща. Във HDTVTest наблягат на коректност на цветове, висок контраст и тн. Затова са му дали по-скоро негативна оценка. Телевизор от високия клас, който не може да изкара и подобие на реалистични цветове няма как да получи препоръка там.
    Същото са забелязали и от другия сайт, но са го дали като дребен недостатък.
    Иначе телевизора като цяло, ако се махнат проблемите с калибрацията, е много добър. За хора, които никога не са виждали калибриран дисплей и се радват на шаренкото /99% от потребителите/, ще са много доволни от него.
    Затова е нужно като се четат подобни ревюта, да се отблежат проблемите и да се прецени дали са важни за вас, да се види на място толкова ли са видими и тогава да се реши.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте,имам следния въпрос.Предполагам вече е бил дискутиран...

Избирам си телевизор,и явно в основата на моя избор лежи дали телевизора да поддържа Wireless през USB или не...!
    Идеята е следната.Да свалям филм от нета и посредством безжичната връзка(имам рутер с N стандарт) , да го плейвам от лаптопа на телевизора!
    Основното затруднение в избора ми на телевизор,е следното.Не зная дали връзката няма да се разпада при тежки файлове(блу-рей филми),дали няма да насича...??!?
    Моля ако някой има опит да сподели.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Те са достигнали до едни и същи резултати като цяло, но за всеки тестер и потребител са важни различни неща. Във HDTVTest наблягат на коректност на цветове, висок контраст и тн. Затова са му дали по-скоро негативна оценка. Телевизор от високия клас, който не може да изкара и подобие на реалистични цветове няма как да получи препоръка там.
    Същото са забелязали и от другия сайт, но са го дали като дребен недостатък.
    Иначе телевизора като цяло, ако се махнат проблемите с калибрацията, е много добър. За хора, които никога не са виждали калибриран дисплей и се радват на шаренкото /99% от потребителите/, ще са много доволни от него.
    Затова е нужно като се четат подобни ревюта, да се отблежат проблемите и да се прецени дали са важни за вас, да се види на място толкова ли са видими и тогава да се реши.
    Много ти благодаря за изчерпателният отговор. Обяснил си го перфектно. И все пак не мога да разбера как е възможно да получава толкова различни оценки? Не е ли най-важното за един телевизор да възпроизвежда реалистични цветове? Ако този модел има такъв огромен проблем с цветовете, ми се струва, най-малкото некоректно, това да се оценява като "дребен недостатък".

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Много ти благодаря за изчерпателният отговор. Обяснил си го перфектно. И все пак не мога да разбера как е възможно да получава толкова различни оценки? Не е ли най-важното за един телевизор да възпроизвежда реалистични цветове? Ако този модел има такъв огромен проблем с цветовете, ми се струва, най-малкото некоректно, това да се оценява като "дребен недостатък".
    Не е точно така, тъй като почти всички телевизори по подразбиране са с грешни настройки на цветовете, защото хората се радват на по-шаренко. Т.е от техническа гледна точка може да не са правилни, но на потребителя да му изглеждат страхотно

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Всеки си преценява за себе си. Всеки като купува си казва, че иска да е с перфектни цветове, но това е въпрос на много точни настройки, които стават само със съответната апаратура. Познай колко от тях го правят. Аз съм забелязал, че поне 1/3 от хората даже не променят телевизора си в Домашен режим, а ползват Магазин. Така и да правят някакви настройки те се връщат на Динамичен.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ако правеха ревюто на една и съща бройка-измерванията на контраста и цветовете ,щяха да са еднакви. Работата е там ,че те правят ревю на две различни бройки,а както всички знаем -няма два телевизора с еднакви настройки!!! Може да са произведени от различни заводи с различни матрици и шасита.....Затова и когато намерите настройки в някой сайт, за даден модел/след калибрация/ е възможно да не паснат на вашият телевизор-тоест при замерване да не отговарят на стандартите. Често в някои сайтове за ревюта -получават от представителя ,така нареченият инженерен/предпродажбен/ модел. В инженерният модел все още има много неща за подобряване /включително софтуера с който работи/.
    Точно сега/в този месец/ се правят тези инженерни модели. Декември ги тестват и дооправят откритите недостатъци , бъгове във софта. Така през Януари ще ги представат, при презентирането на моделите от новите серии/2011г/. Както вече си разбрал, тези инженерни модели, могат да се различават доста като настройки /и екстри/от пуснатите в масово производство/които ти си купуваш в магазина/.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Тук е от
    Jun 2010

Аз предпочитам марка Sharp разгледай ги http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=532&group=1

18. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте всички! Първо поздрави за страхотния форум, изключително полезен и обемен. Накратко въпросът ми е следния:
    От известно време се оглеждам за голям телевизор за хола, който ще се гледа основно за новини и филми от кабеларка Евроком. След доста ровене по български и чужди форуми и сайтове се ориентирах към 60 инчов размер. За съжаление тук откривам малко инфо за толкова големи ТВ.....ясно защо. Бюджета който съм определил с клизми е до около 6000лв, което е и достатъчно за повечето предложения на пазара. Първоначално си казах - като ще е гарга, да е рошава и се заплеснах по 3Д, но вече почти се отказах поради явно недоизпипаната технология, липсата на ТВ програми и филми и най-вече заради задължителните все още очила за целта и свързаните с тях проблеми. В крайна сметка се спрях на по-нискобюджетния вариант LG 60PK760 . Има още няколко алтернативи на пазара, макар и над тази цена и ще помоля за вашия компетентен съвет и препоръка. Общо-взето се придържам около този размер на екрана поради максимата за ЛСД/Плазма "колкото повече - толкова повече", а и с жената сме малко "недоскиф" спрямо субтитрите. Не ми е спешна покупката. Поздрави!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе