Венко, и за плазми, и за LCD. На 42'' аналоговата ще се вижда по-зле, отколкото на 26 и 32''. Казах ти - вземай телевизора без оглед на аналоговата, после ще решаваш харесва ли ти сигнала или не и може само на него да пуснеш цифрова.
Венко, и за плазми, и за LCD. На 42'' аналоговата ще се вижда по-зле, отколкото на 26 и 32''. Казах ти - вземай телевизора без оглед на аналоговата, после ще решаваш харесва ли ти сигнала или не и може само на него да пуснеш цифрова.
deian,хиляди благодарности за съветите!
Венко, мен ми е интересно от какъв зор ще останеш на аналогова. Това си е чист мазохизъм. И най-смотаните кабеларки, вече предлагат цифрова телевизия със set top box. Скоро ще имаме и цифрова ефирна телевизия. Като имаш пари за по-голям размер телевизор, няма смисъл да се ограничаваш. А и не вярвам, че на този телевизор ще гледаш само телевизия. Абе, както е казал Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече...![]()
Доста изравнени модели и ако твърдо си се спрял на тях , трябва на място да ги сравниш в магазина на SD и HD сигнали на относителто изравнени нактройки. Имай пред вид , че това са ниски серии на марките , нямат и 100хц. В тази Тошиба липсва тяхната разработка за подобряване на SD сигнала Resolution+ . Бих те посъветвал да отделиш още малко пари да вземеш LG42LD550 -1199лв./също на промоция в момента/ или Toshiba 40XV733G-1299лв.Първоначално публикувано от asa77
Венко , не знам за другите кабеларки но Близу като заявиш икономичен цифров пакет 40 програми , таксата за кабелната от 15 лева ти я свалят на 10 + аналоговата бонус - сам прецени заслужава ли си ?
Вече избистрих между тези вие кажете кое?LG 42 LD750 40XV733 исках и 40SL733 ама идва скъпичко все пак ако другата седмица на промоцията му свалят ще е хубаво ще се гледа предимно от 2,80-3,00метра
bentarp препоръчвам ти Samsung C650
Моля за помощ тъй като смятам да си взема нов LCD телевизор.Тъй като нямам много пространство съм се спрял на 26 инчов. Бюджет 1000 лв.Засега съм се спрял на SONY EX302 и на LG LE5500.Кой от двата e по добрия вариант?
Samsung, но ако е с матрица (панел) на Samsung, че за сравнително завишената си цена (1749 лв в ТМ) на повечето места е с MVA матрица на тайванската AUO, а тя отстъпва по качество на тази на Самсунг.Първоначално публикувано от jordania
Ето едно изречение за контраста при 2-те което го показва - "Contrast measurements in Cinema mode: 4181:1 for the PVA panel and 1990:1 for the MVA panel"
Освен това и черното е по-добро при матрицата на Самсунг.
http://www.digitalversus.com/samsung...4_9365_36.html - тук пишат за C630 но то важи и за C650 .
Сони поне не прави такива компромиси и не слага тайвански и китайски матрици при моделите си с 40" и с по-голяма екран размери (само при 37" и по малките май слагат и те матрици на AUO).
Моля за помощ тъй като смятам да си взема нов LCD телевизор.Тъй като нямам много пространство съм се спрял на 26 инчов. Бюджет 1000 лв.Засега съм се спрял на SONY EX302 и на LG LE5500.Кой от двата e по добрия вариант? Разликата в цената е с 200 лв е по евтино сонито, но все пак.Ако някой има преки наблюдения от двата модела моля да помага.
Относно контраста на матриците МVA на AUO http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23&n=77 според производителя контраста им е 4000:1.Според мен всичко останало са спекулации!!! Освен това според АUO те не произвеждат 40 инчови матрици с CCFL подсветка!
Nick_bg като изключим самсунга между тошибата и LG кое?
26" - това си е направо монитор за компютър... С този бюджет може да погледнеш 32'-овите модели....Първоначално публикувано от pesho 11
Ако не се решиш - вземи LG LE5500.
Вчера ходих в Техномаркет с идея да огледам SONY KDL-40EX710AEP но едно от момчетата ми каза, че PHILIPS 40PFL7605H бил подобър избор Като вещи в тази област помагайте, този филипс с каква матрица е и по добър ли е от сонито![]()