Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 50 от 358 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от maldinito
    Имам един въпрос относно Метро ! Заслужава ли си да се купи LCD телевизор от там ? Как е положението с гаранционното обслужване, понеже там не важи ЗЗП, има ли проблеми с него !
    А от къде разбра че не важи ЗЗП???
    Мисля че няма проблем а и цените са им доооста добри особено на промоция.

Цитат Първоначално публикувано от nugya
    Искам LCD 32,спрялсам се на Toshiba32AV635-защото разбрах че той е най-подходяш за сд сигнал,и другия е LG32LH5000-знам всичките им характеристики до една.Онова което искам от вас скьпи приятели е да ме насочите кое да взема? Знам че LG то е с висок контрас,100hz,Full Hd,а само не знам дали плейва Hd филми? Ще се гледа най вече тв-булсатком.Нямам възможност да ги видя на място един до друг,ако някой може да ми каже ако ги е видял кой се справя по-добре на сд-сигнал? Ще съм ви благодарен.
    Погледни и LG32LH7000 почти няма разлика в цената от LG32LH5000 но е по добре според мен - по-добра подсветка, по-добър дизайн и блутуут.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Спрял съм се на LG32LH5000. Ако го поръчам през интернет на Техномаркет има ли опасност да ми пратят мостра?

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ostavime ,говоря за цифровата .За аналоговата спор няма.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Може би си прав за цифровата. Не съм ползвал, не мога да кажа.
    Когато реших да се отказвам от Кейбълтел и се обадих и отидох в офиса им, за да разваля договора, те казаха, че можели да ми пуснат цифрова ТВ на същата цена, каквато плащах до момента за аналогова, само за да остана клиент. Когато попитах защо до сега са си мълчали и не са ми казали, че може на същата цена да гледам по-добро качество никой не пожела да отговори. Казах, че с такива фирми не искам да имам вазимане-даване и развалихме договора. Все пак срещу мен в офиса седеше само касиерка.
    След седмица ми се обадиха, за да ме питат защо съм се отказал. Казах им, че политиката към клиентите им е тотално грешна, може би щяха да ме задържат, ако преди това ми бяха пуснали офертата. След дъжд качулка се получи.
    Докато могат да те смучат го правят. А се оказва, че за същите пари съм можел да гледам цифрова.
    Имайте го предвид и попитайте. Говоря за абонатите на Кейбълтел.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от nikolow
    Спрял съм се на LG32LH5000. Ако го поръчам през интернет на Техномаркет има ли опасност да ми пратят мостра?
    Да има такава опасност за сметка на 5- те процента отстъпка които дават, обаче друг е въпроса дали това е истинска опасност или просто можеш да го считаш като изпробван.То всичко е на късмет.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от nikolow
    Ми като се попълват там нещата е желателно да пишеш че не желаеш ТВ-т да е мостра а да е ново и като ти се обадят да потвърдиш им го казваш същото че искаш ново а не да ти пратят мостра
    и ако нямат в наличност нови ТВ-та ще ти кажат

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Аз пак да питам, че малко се отби темата с тия тв оператори
    кой от тримата е оптимален вариант според вас
    Цитат Първоначално публикувано от bebo

PANASONIC TX-P42G10E
    PHILIPS 42PFL7404H
    SONY KDL-40W5500K
    В ТП един консултант отписа панасоника тъй като бил плазма, а това била подходяща технология от 50" нагоре и то защото там ЛСДто било много по-скъпо. И как тази технология била вече отживелица. А то просто го нямаха в наличност и той май реши да ме навива за другите два. Филипса им беше само мостра, но аз така или иначе отидох само да гледам, а не да пазарувам.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ако аз избирах от тези трите , избора щеше да бъде Сони 40' W5500 !И плазмата става , но аз предпочитам ЛСД ТВ !

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

а това че ЕВЕНТОАЛНО при сони има тресене в картината.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

bebo, за избора между плазма и LCD, най-вече е важна осветеноста на помещението . При силно осветление особено пряко върху панела, плазмата отразява и губи от контраста и черното . Точно обратното става в затъмнено помещение, тогава пък LCD започва да губи контраст и черно.

13. Тук е от
    Sep 2008

SONY KDL-32V5500K vs LG 32LH5000 Как мислите кое е по добрия избор като цяло? Цените им са еднакви в техномаркет.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

nkd,
    за осветено помещението не е от най-светлите. Слънчева светлина много не влиза, защото има тераса пред помещението, отделно щори, пердета. Осветителното тяло е насочено във всички посоки, но не и върху ТВто. Обаче, аз си размишлявам така - човек като реши да си прави гъдели обикновенно е вечер когато е тъмно навън, пуска си HD филма гаси лампи ала бала ляга и гледа филм и тогава май е най-важно качеството на картината, защото тогава най-вече се съсредоточаваш върху образа. Предполагам никой не сяда да гледа новините или "на 4ри очи" и толкова да се вглежда в детайлите дали черното е най-черно и бялото най-бяло. Оф знам ли разсъждавам си и аз пък прав ли съм не съм ли

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

bebo, ако ще гледаш при тези условия плазмата като че ли е за предпочитане и този модел на Панасоник е перфектен като цена качество. Лично менe на тъмно LCD-то ме дразни ,но това се случва рядко при мен, в повечето време светлината пада пряко на панела и затова взех ТВ с тази технология.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Само да отбележа че на абсолютно тъмно, плазмата също не дава максимума от възможностите си, и черното малко загубва от блясъка си и картината губи малко дълбочина, това са моите наблюдения при филми в които е тъмно, за предпочитане е лека светлина, но не срещу екрана защото на тъмни сцени виждаш себе си.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте отново с голямо съжаление искам да ви кажа че днес ми се обадиха от ТМ и ми заявиха че PHILIPS 32'PFL5404/H немогат да ми го доставят което значи 1е търсенето продължава....
    моля отново за помощ от предложените ми модели:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053405
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055001
    колебая се дали да не си взема този Филипс без цифров тунер много ли ще загубя?
    само тези три модела са налични в момента.
    приемам и други предложения...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 17:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 22:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе