Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 49 от 358 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Трябва да влезеш в HOTEL MODE.Натисни "-/V" на на телевизора и без да го пускаш три пъти AV на дистанционното,след като влезеш си избираш на кой вход да ти тръгва телевизора.
    Това ясно, ползва се за задаване на кой вход да стартира телевизора СЛЕД ПОЛЗВАНЕТО НА ON/OFF БУТОНА НА СОБСТВЕНОТО МУ ДИСТАНЦИОННО !
    Аз искам с ползването на ON/OFF бутона на Булсата да се включва и телевизора, както прави това когато е вързан през SCART !!!

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от crouly
    Това ясно, ползва се за задаване на кой вход да стартира телевизора СЛЕД ПОЛЗВАНЕТО НА ON/OFF БУТОНА НА СОБСТВЕНОТО МУ ДИСТАНЦИОННО !
    Аз искам с ползването на ON/OFF бутона на Булсата да се включва и телевизора, както прави това когато е вързан през SCART !!!
    Трябва HDMI изхода на сат. тунера ти да поддържа спицификациите СЕС /или нещо такова беше/-с други думи нещо като Bravia Sync ,Anynet+ ,EasyLink и т. н.

4. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    Най-лесно и евтино се решава въпросът с разклонител, който има master и slave гнезда - телевизорът го захранваш в master и когато той се включва, разклонителят подава захранване към останалите контакти, и обратното - при изключване се прекъсва и захранването към slaves (подчинените) контакти. Има ги навсякъде, където се продават аксесоари за компютри (даже видях такъв и в Kaufland). По-скъпите са комбинирани и със защити от пренапрежение и т.н. Много са удобни при компютри и интерфейсни устройства (принтери, активни колони и т.н.) - с изключването на компютъра се изключва и всичко останало и обратното.
    Това предложение няма ли да свърши работа?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nugya
    Искам LCD 32,спрялсам се на Toshiba32AV635-защото разбрах че той е най-подходяш за сд сигнал,и другия е LG32LH5000-знам всичките им характеристики до една.Онова което искам от вас скьпи приятели е да ме насочите кое да взема? Знам че LG то е с висок контрас,100hz,Full Hd,а само не знам дали плейва Hd филми? Ще се гледа най вече тв-булсатком.Нямам възможност да ги видя на място един до друг,ако някой може да ми каже ако ги е видял кой се справя по-добре на сд-сигнал? Ще съм ви благодарен.
    И двата модела се справят добре с SD сигнал.LG-то плейва HD филми през USB.
    Цитат Първоначално публикувано от djsiri
    здравейте всички искам да си взема лсд 42инч до 1400 лв това ми се наби на око http://zora.bg/main.php?p=products&s...=11295&hotels= но никъде не намирвам в нета добро инфо за него даже в страницата на Finlux http://www.finlux.eu/ го няма не знам защо ако някой има това лсд или да знаи нещо повече за този Модел: 42FLSD850PU 200HZ FULLPIX да даде савет ще съм ви много благодарен :hel
    ето ти за неговия 100Hz-ов аналог 42FLSD850SU(L6)
    http://www.finlux.eu/index.php?page=...s&productid=46
    разликата между 42FLSD850PU и 42FLSD850SU явно са тези 200Hz в първият модел
    модела е с добър контраст/не видях какава е матрицата/ има си и 200Hz +USB плейър -- при тази цена 1449лв няма конкуренция
    както е написал Niky77 марката се произвежда от "BEKO" Турция".Южните ни съседи изкупуват европейски марки и пренасят производството им в Турция а мениджмънта и инженеринга си остават в страната от която е марката.Същото е и с Grundig .
    Цитат Първоначално публикувано от ostavime
    Купувам това ТВ: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033247
    Някой да има такова да сподели мнение.
    За тези пари ми се струва най-доброто.
    Имай в предвид че модела TOSHIBA 37R3500PG няма кабелен цифров тунер DVB-C - има само аналогови такива

6. Тук е от
    Feb 2009

Какво ще ме посъветвате,предстои ми покупка на ТВ,хвърлил съм око на сони 32W5500,но дали да изчакам новия модел 32EX700 LED през март,недостатък си мисля-цената,а предимства какви би имал

7. Тук е от
    Jan 2010

Може ли някой да ми каже защо е толкова голяма разликата в цената на SONY KDL-37V5500K 1249 лева и SONY KDL-37W5500K 1899 лева, като според мен се различават само в 100-те херца. Добър ли е този SONY KDL-37V5500K по отношение на цена - качество? Благодаря предварително.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За разликата в цената трябва да питаш търговеца , защо е така ? Иначе двата модела имат разлики ! Само за справка , в Германия разликата в цената между двата модела е 150 евро ! А ние сме далеч от пазарната икономика и разликата е по-голяма , може би така трябва да бъде !

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Здравейте колеги,
    чета тука, чета и вече ептен се оплетох. Решил съм да взимам телевизор нещо в порядъка на 40" - 42". Ще се гледа от 2.5 - 3.0 м.
    С булсатком съм и другото за което ще се ползва е филми от лаптопа през HDMI. Избора май го сведох до следните три модела:
    PANASONIC TX-P42G10E
    PHILIPS 42PFL7404H
    SONY KDL-40W5500K

И сега въпроса кой е по-по-най?
    Плазма ли да е или ЛСД?
    Не разбрах много с тия тунери точно как са нещата. Има ли начин да отпадне чудото на техниката на булсатком, и да си работя само с дистанционното на ТВто?
    Много ще съм благодарен на всеки който ми спести малко мъки и тормоз и помогне със съвет.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от bebo
    Здравейте колеги,..... Избора май го сведох до следните три модела:
    PANASONIC TX-P42G10E
    PHILIPS 42PFL7404H
    SONY KDL-40W5500K
    Не разбрах много с тия тунери точно как са нещата. Има ли начин да отпадне чудото на техниката на булсатком, и да си работя само с дистанционното на ТВто?
    Много ще съм благодарен на всеки който ми спести малко мъки и тормоз и помогне със съвет.
    С изброените модели и булсатком няма начин да спестиш едно дистанционно.PANASONIC TX-P42G15 и PANASONIC TX-P42V10 имат сателитен тунер,но са по-скъпи,но има варианти и с универсално дистанционно.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

bebo защо държиш на булсатком?питам щото и аз така се бях запънал за негo но в последствие си взех САМ модул и карта за кеибълтел и си реших проблема с излишни антени,приемници,дистанционни,кабели,дупчене и др.качеството предполагам няма да отстъпва на булсатком. още повече че с САМ модул мисля сигнала е по качествен.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

venci79,
    не че съм се запънал, но вече имам булсат от доста време и кабели-мабели всичко ми е прокарано. Даже съм с два приемника и като гледам скоро ще взема още един. Явно няма да отпада приемника на булсат по ред причини. Повече пари от 1700-1800 лв не ми се дават за ТВ в условията на финансова криза
    Аз даже мислех отначалото да се спра на нещо към 1000 лв ама то като почнеш да четеш и така става обикновенно леко по леко вдигаш бюджета.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

имаш ли проблеми с лошо време и подобни при сигнала на булсатком

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

При як снеговалеж се налага една метла да се удари на тарелката на терасата, при бурия от дъжд и силен вятър се е случвало да прекъсва, но като цяло съм доволен. Рядко се случва и за кратко, не е болка за умиране освен ако не е към 0:00, че следя една образователна поредица по Private Spice

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Макар тук да не е точното място ,само да вметна ,че Булсат нямат качеството нито на Кейбълтел нито на Евроком-СФ .Основно заради това ,че са наблъскали всичко само в 4 транспондера (информация на ухо) .

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Булсатком нямали качеството на Кейбълтел?!?
    Бях абонат на Кейбълтел 2 години. От 1 съм абонат на Булсатком. Чинията ми умишлено е монтирана под терасата на комшията от горе и картината е перфектна. Няма сняг, няма дъжд. На Кейбълтел при лошо време пак се влошаваше сигнала. Няма връзка с това, което предлагат кабеларките.
    Никога няма да се върна на кабелна! Предимството на чинията е осезаемо и видимо дори от човек, който не разбира почти нищо от тази материя, но все пак може да разбере кога е добре и кога не.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 358 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе