TOSHIBA 32AV635 - много добро предложение! До скоро беше 759 лв.Първоначално публикувано от arturartur
TOSHIBA 32AV635 - много добро предложение! До скоро беше 759 лв.Първоначално публикувано от arturartur
Този го гледах в ТМ и не ми хареса обработката на SD сигнал. Освен това DVB-C тунера нещо не хващаше на МСАT цифровите канали... AV серията е слаба ракия... Според мен едно LG 32LH2000 е по-добрия избор, има го в Публик http://www.public.bg/category/455/televizori.html на 779 лв. Никога не съм пазарувал обаче от таб и незнам как са им стоките!Първоначално публикувано от gadinoid
Няма да пазарувам онлайн, защото времето за чакане на доставката ми е ограничено, а и все пак искам да го погледна. Не че разбирам каквото и да било, но си е друго да го видиш. Трябва да направя избор и събота да им го занеса. Има повод и т.н.
LG-то е добър избор ми се струва, но ще изчакам до утре някой друг съфорумец да сподели и друго мнение. Все пак малко надхвърля бюджета ми, което не е фатално. Минавам, взимам го, ще трябва и стойка, но нея ще избера на място и това е.
Отново ви благодаря.
Аз бях изправен пред избор на 32 инча телевизор за нашите и точно тази тошиба ми предложиха... та ходих и сравнявах и накрая взех това LG което предложих...активирах медия плеъра на ЛГ-то и когато ходиме на гости да им пускам от фотоапарата снимки и клипчета на малкия... Иначе те родителите ми само телевизия гледат...Това беше моя избор, въпреки че аз живея във Варна и публик имат магазин тук аз не знаех и го купих по скъпо то ТМ.. но въпреки това съм доволен от избора си!Първоначално публикувано от arturartur
Това с тези очила май иска 120хц. Събирай пари за нещо такова: http://www.slashgear.com/toshiba-zx9...lease-0668172/Първоначално публикувано от rone
Колега, точно за лошата обработката на SD сигнал не мога да се съглася. Има много добра обработка. Системата Resolution+ върши много добра работа.Първоначално публикувано от ivodivo
Относно DVB-C тунера и проблема с МСАТ, беше от кабелната, а не от ТВ-то, защото и при други марки се появи.
Излезе и ъпдейт на фърмуера.
Според мен предимството на LG2000 е само в USB плеъра. Като картина мен лични Тошиба ми харесва повече.
SAMSUNG LE-40B620 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052451 -
Бива ли го този Телевизор и колко по-назад е от SAMSUNG LE-40B652![]()
Здравейте!
Четох доста по темата за избор на телевизор.
Бях решен да взема модела на LG LG 32LH5000 или LG 32LH7000.Но заради един блутут, не смятам че си заслужава.
Сега срявнявах LG 32LH5000 и Samsung LE32B650.Виждам, че самсунга повече си залужава.
Искам да взема телевизор 32 инча за филми и цифрова кабелна за около 1300-1400лева.
Кое си залужава повече?
Може и други предложения!Благодаря предварително!
Мисля, че отговора на въпроса ти е тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg403973Първоначално публикувано от bimbata
Подкрепям за тошиба 32 AV635, точно със LG 32 2510 бяхя пуснати на един и същ сигнал от DVD и разликата беше убийствена в полза на тошибата.Първоначално публикувано от arturartur
Значи това са моделите, които трябва да гледам и да избирам из между тези два. Тошиба и LG.
Благодаря на отзовалите се и ако някой сподели и друг модел ще съм благодарен отново. Има още 1-2 дни преди да отида и да взема нещо. Родителите ми така или иначе не разбират и мисля, че за тях няма да има почти никакво значение марката и модела. Все пак искам да взема най-доброто за парите.
Благодаря.
arturartur какъв източник на ТВ сигнал ще гледат? Когато отидеш в магазина сравни ги на такъв източник или близък и сам ще си избереш! Например аз си взех фотоапарата с кабел да видя как се виждат клипчетата които са с ниска резолюция (все едно СД сигнал)...Имай в предвид че не всички има USB плеъри но всички ТВ имат видеовход! Всъщност в моя а и в твоя случай има значение как е СД сигнал а не ХД...
Ще се гледа само Булсатком. На дали ще се стигне до гледане на клипчета и т.н. Дори и да има нещо такова ще се гледа на компютъра, който имат. За това казвам, че телевизора ще бъде само за гледане на ТВ. Няма да се свалят филми да се гледат и други подобни.
Благодаря.
Обърни внимание и на SONY KDL-32S5600.Цената му е почти същата,а е FULL HD.
Не искам SONY. Да, може би съм предубеден, но съм бил на две места където има телевизори Сони и картината е под всякаква критика.
Благодаря за предложението.