е чак голямо намаление .....200,300 лв.голямо намаление викам аз на метро промоцията 700лв на долу за 50 инчовият самсунг които моито приятелче още не е намерил време да пусне.
е чак голямо намаление .....200,300 лв.голямо намаление викам аз на метро промоцията 700лв на долу за 50 инчовият самсунг които моито приятелче още не е намерил време да пусне.
Намаление, но 46B650 има само мостри във Варна!
Ееее, най-накрая някакви нормални намаления ! Явно новите модели идват и SAMSUNG LE-40B651 от 1899, вече е на 1649 !!!
Мисля, че си заслужава .
Проблем ли ще е ако захранвам ТВ-то през UPS който е с модифицирана синусоида ?
Аз съм с два ARTronic Lineinteractive на двете плазми безпроблемно !
Телевизорите са с импулсно захранване , така че не трябва да има проблем гледай само UPS да е по-читав и да не е от типа OFF Line/нямат стабилизатор на напрежението/.
Също виж консумацията на ТV да не е повече от допустимата на UPS 600 VA = 360 W , 1000 VA = 600 W като трябва да имаш 20 % резерв т.е
ако UPS e 600 VA /360 W/ за препоръчване е да включиш консуматори с обща мощност 290-300 W !!
Проблема ако е в напрежението само можеш да си вземеш стабилизатор APC от JAR за 100 лева !
Здравейте!
От доста време чета този форум и винаги ми е било от полза при покупката или поддръжката на различна техника
Сега телевизор ще се купува и съм се спрял на 2 модела 47' Филипс 7404 и 8404. Ще се гледа от 3,50-4,00 метра.
Проблемацията е, че не мога да преценя заслужава ли си да се похарчат пари за амбилайт-а или е излишно. Моля някой с по-добри впечатления да сподели
Като обстановка, ще има свободни по 30см от двете страни на телевизора, ще се ползва 70% за телевизия и 30% за филми, отдавна зарязах игрите
Благодаря предварително!![]()
Освен амбилайта другите разлики са: видимите колони в 8-ма серия и това,че има NetTV-тоест можеш директно да свържеш чрез кабел тв-то с интернет.Иначе и двете серии са с еднакви процесориПървоначално публикувано от e30
Първоначално публикувано от e30
Здравейте!И аз мислех да си купя Филипс с амбилайт ,но като ги видях на място в Electra се отказах (телевизорите с амбилайт са доста стари и вече са на изчезване),но за сметка на това си купих LG 47' 200 херца за 2000 лв. от същото място,и съм супер доволен!!!
Ето и линк към телевизора: http://www.electra.bg/?act=show_prod&id=4443
виж разликата между моделите 8404 и 7404 и си прецени сам дали си срува разликата в паритеПървоначално публикувано от e30
http://www.consumer.philips.com/c/te...ZE%3D42%257C42
ЧеститоПървоначално публикувано от kiril_goranov
1999лв е добра цена за 47"-ов телевизор
Zdraveite! Koi ot dvata TV e po-dobar za kabelna televiziq? Sony KDL-46EX402 ili KDL-46V5500.Ima li po-dobar izbor ot drugi proizvoditeli za podobna cena ot 2000-2200 lv. Blagodarq predvaritelno.
Поздравления! Изгодно си го купил! Това е добър модел!Първоначално публикувано от kiril_goranov
![]()
Mile-bez bai поне да е този,с новият процесор е -BE3.маалко по-скъп e c 150 лв.
http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...55%29/.do?rf=y
(телевизорите с амбилайт са доста стари и вече са на изчезване)
сериозно ли?