Mile-bez bai, в нашия форум е прието да се пише на кирилица и да се пуска само по един пост с едно и също съдържание
благодаря ти, че в бъдеще ще се съобразяваш с правилата на форума
Mile-bez bai, в нашия форум е прието да се пише на кирилица и да се пуска само по един пост с едно и също съдържание
благодаря ти, че в бъдеще ще се съобразяваш с правилата на форума
@ hristoslav2
да, единствената разлика е този амбилайт, който обаче не мога да преценя дали е стойностен
колонките, че се виждат - все тая
нет-а едва ли ще го ползвам повече от 2 пъти
а разликата е 500лв![]()
Матриците и видеопроцедорите им са еднакви.Ти си решаваш дали Амбилайта , Net TV и възпроизвеждането на H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Program-stream, PAL, WMV9/VC1 си струват 500лвПървоначално публикувано от e30
Ако наистина разликата е 500лв,жертвай амбилайта в посока мултимедиен HD плеър например.Първоначално публикувано от e30
и аз съм за HD плеър ако наистина разликата е 500лв а матриците и видеопроцесорите им са еднакви .Първоначално публикувано от harvi5
Здравейте,
търся 32'' главно за гледане през USB и май съм се насочил към LH5000 тъй като от няколко месеца използвам 42" вариант и съм много доволен, но след като разгледах форума реших да поразгледам
Днес ходих да гледам SONY EX500 обаче стана нещо странно, флашка PQI 8гб форматирана в NTFS има качен MKV видео на нея и не ми я разпозна. Сложих друга на FAT и работи, но нямаше как да пробвам дали чете MKV. Интересното е че на EX402, B650 и LH5000 флашката работи. Дали флаш-а ми е несъвместим? И до колкото разбрах EX500 чете DivX със субтитри както и MKV или греша?
Вие какво ще ме посъветвате кой модел да взема?
SONY EX500
LG LH5000
Samsung B650
Или да изчакам малко, така или иначе не ми е наложащо?
Здравейте, може ли да ме посъветвате за избор между:
1. PHILIPS 42PFL7404H/12
2. SAMSUNG LE-40B650
Ще гледам на телевизора от ~2,5м основно филми от PC чрез DVI-HDMI връзка, а също и от USB flash. Държа в тъмните сцени телевизора да възпроизвежда възможно по-истински черен цвят, а не сивеещо.
В тази връзка на какви проблеми бих се натъкнал с посочените модели?
Ще бъда благодарен и за препоръки относно други марки и модели с размер до 42-46", ако изброените не са удачен избор.
Мисля, че в по-предни теми пак някой избираше между такива модели и по-добрия избор е SAMSUNG LE-40B650 ,определено и черното ще е по-доброПървоначално публикувано от luckystcm
![]()
Еми на мен и на двд ни ми я вижда същата флашка когато е форматирана в NTFSПървоначално публикувано от pulsedriver
PHILIPS 42PFL7404H/12 -няма субтитри на българскиПървоначално публикувано от luckystcm
Здравейте отново,
след неколкомесечно четене из форумите и малко изчакване, най-накрая се престраших и си взех Panasonic TX-P42G20E. Благодаря на всички за съветите![]()
Честито, benedict, със здраве да си го гледаш! Пусни след време по-подробни отзиви за него.
Здравейте !
От доста време се просвещвам из форума, но не мога да кажа, че до сега съм стигнал до отговора на въпроса кое по-добре - LCD или PDP...
Попадна ми оферта за Panasonic TX-P50G20E - около 2800. Нов телевизор. Неотварян кашон, гаранции и т.н.
Има доста хора тук, които са по-компетентни от мен по въпроса, така че - според вас.
Добра ли е офертата или има и по-добро решение ?
Благодаря !
Аз мисля, че офертата е много добра. Дали е на далавера не мога да кажа защото още не са го пуснали по магазините.
P50G10 е 2600 лв. Само 200 лв отгоре за най-новия модел звучи много добре.