Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 80 от 358 ПърваПърва ... 3070787980818290130 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

и аз съм на същото мнение, човека знае какво пише, за форома ше е огромна загуба ако се откаже, остани има много хора който биха искали да срешнат точно теб преди да си купят техника за немалко пари , аз лично се регистрирах заради Христослав - справка първия ми пост във форума

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Hristoslav2,още веднъж огромни благодарности и уважение !!!Искрено се надявам да продължиш с безценните си съвети в този и който и да е друг форум!Честит празник !!!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ами да всички тук разчитаха наи много на hristoslav2 и lazarus 18 и те помагаха наи много от всички.акo трябва нещо някаква подписка или там нещо да направим за връщането на нещата по старому.

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Щом не е тук ще е другаде! Пак ще ни помага няма де да бяга
    От цялата история setcom ще загуби ми се струва, но пък съм сигурен, че са си направили добре сметката!

6. Тук е от
    Mar 2010

е много хубаво от ваша страна щом така затваряте устите на хората, явно не съм за тоя форум, браво на властимащите за адекватната намеса , са може и да ме баннете и какво от това, мислите ли че хората ше си променят мнението за някой, колегата е прав тука некой го е страх , колкото съм приятел на Христослав толкова да са Ви приятелите който да Ви останат и на вас , можете да си мечтаете да Ви уважават колкото него го уважават тук, аз от три дни съм във форума Ви но има хора който знаят повече от мен и ше си направят сами преценка за нещата

7. Тук е от
    Dec 2009

Преди време по подобен начин се развиха нещата с най-големия българси IPhone форум.Сега има два най-големи български IPhone форума.
    Кой е по-полезен и по-информативен за своите членове няма да коментирам тук.Така че както се казва живота продължава и всичко е преходно днес го има утре го няма така е и с хората, първите 100 години са трудни, вторите 100 са по гръб и са лесни

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Добро утро и честит празник на всички !
    Обръщам се към всички участници във подфорум видеотехника,
    Извинете ме че със своето действие или бездействие предизвиках случилите се вчера събития във форума.
    Аз си имам правило -Избери българското-подкрепи българското!- затова и позволих появата на анонса за новият сайт.
    Виждал съм над 70 българи регистрирани в чужди форуми и сайтове защото само там могат да намерят нужната им информация и стока.Защо да не я намерят тук в българските форуми ? Копирах част от FAQ в другият форум за да им помогна на екипа му в трудното начало...не съм го направил в нарушение на никое правило/правата за собственият ми труд са си мои нали /.
    Имам едно предложение към вас -изберете помежду си модератор-човек който има желание и хъс за работа.За да може избраният да продължи да попълва и развива FAQ и да е в помощ на всички вас. Пожелавам му успех-свободен е да прави с FAQ каквото реши- за информираноста на всички.Аз бях дотук.

Успех на всички с избора и покупката на така желаните от вас телевизори

Поздрави Христослав
    Жалко

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Честит празник на всички!
    Интересна работа са това българите ... вместо да се обичат и уважават, те се мразят! Цъ-цъ!!
    В такъв велик ден всеки решил да помага в ползу роду като Христослав и още много читави в този и много други форуми хора -
    да им се търси кусури, правила разни ... моля без извинения. Не всичко е пари и правила в този живот!
    Ама калпава нация сме ... и си го заслужаваме!
    Наздраве за България!

11. Тук е от
    Apr 2008

Честит празник и от мен.
    не знам какво се е случило вчера, но ... hristoslav2 е един от .. стожерите в този форум, чието обективно мнение е високо ценено от всеки един тук и ако той се оттегли съм сигурен, че форума ще загуби ужасно много.

ps. колкото до донгъла на Сони ЕХ500, вече го има в продажба в САЩ за 80 долара.

12. Тук е от
    Apr 2008

Моля, имайте малко здрав разум!
    Предложения, които вредят по някакъв начин на форума правете навсякъде другаде, но не и в самия форум!
    Крис

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не изпадайте в крайности
    Помислете за избора си на нов модератор/по-добре да е един от вас с опит и желание/ и го предложете на адмистраторите.

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Моля, придържайте се към темата - последните 11 мнения са за триене, оставени са като жест към Христослав.
    Всички последващи ще бъдат трити - това не е място за спам.

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Гледам промоцията на ТМ - Samsung 46B550 за 1700 лв.
    Въпросът ми е към собственици на модела - липсата на 100Hz усеща ли се? Много ли маже ТВ-то? Цената е съизмерима с 40" телевизор със 100 Hz, така че има ли смисъл за избера по-големият екран пред 100Hz?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Малко са хората които ще забележат веднага липсата на 100Hz. Самата функция 100Hz леко ускорява работата на матрицата и слабо намалява мазането при бързо движещи се обекти.Отиди на място в магазина и ги помоли да ти пуснат едно DVD за да видиш дали ще забележиш мазане.
    Ако е важно за теб в Samsung 46B550 може да се активира медия плейъра и PIP
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366445

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Няма ли да се появи нещо 26'' с DVB-C тунер от Panasonic? Ще ми трябва един такъв за спалнята за гледане отблизо.
    И един 32 или 37'', пак с DVB-C тунер, Panasonic/Philips.
    Честно казано онзи ден останах много разочарован от това, което видях в Техномаркет. На всички под 42'' бяха пуснали SD сигнал от кабелна и на всички се вжидаше отвратително! Знам как се вижда по-слаб сигнал на CRT, но на LCD е просто отврат. То е ясно, че ще се гледа цифрова, но и там не е много по-добре. Виждам пикселите, дори и при много добър сигнал
    Единствено по-добре се виждаше на един Philips 8-ма серия, а от Panasonic нямаха почти нищо в по-малките размери.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе