UE-50ES6100 - не точно матов, на екрана има залепен антиотражателен филтър....Картината на първият обаче е по-добра.Първоначално публикувано от fiona_
Blu-ray плейър (HDMI)
Вграденият плейър (USB)
Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))
Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)
Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)
UE-50ES6100 - не точно матов, на екрана има залепен антиотражателен филтър....Картината на първият обаче е по-добра.Първоначално публикувано от fiona_
Гледала ли си матов и гланцов екран вечер на приглушено осветление, че настояваш толкова много за мат? Имай в предвид, че матовия също отразява: примерно насочена лампа изглежда, като мазно петно.Първоначално публикувано от fiona_
И това 50" ЛСД, гаранция че ще има много дразнеща неравномерна подсветка.
за плазма само това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+бонус- екскурзия до тамПървоначално публикувано от fiona_
http://www.alternate.de/html/product...issuchmaschine
при online доставката има някаква гаранция ,трябва да се говори с тях............................
Таблицата е страхотна идея НО според мен трябва и да има, примерно в скоби качество на 2D картината, примерно: TX-PxxVT50[100%], TX-PxxGT50[90%], TX-PxxST50[85%] и т.н. Останалите параметри като 3D, Smart TV и т.н. според мен нямат отношение към основната функция на телевизора, а именно най-добра 2D картина. То и таблицата трябва да се казва именно така, че да няма объркване.Първоначално публикувано от hristoslav2
Тогава човек, като му трябва: гледа бюджета, гледа размера и качеството на 2D и си решава.
Чудя се ако се заяви он-лайн доставка примерно с DHL + застраховка, при тези размери и тегло дали цената няма да е по-висока, от колкото тази в България ?Първоначално публикувано от maxim7
Здравейте,
имам една огромна молба, нищо, че не е за тук.
Плейвам си филм през лаптопа, но не заема целият екран на тв-то. то е 46инча.
Как да го оправя, че съм събрала една банда да гледа филм, а не става.
46philips5507,,,,честито ,кога успя да го купиш,,,,,,,,,,,,,
то аз не съм и плейнала филма дори.
СТава въпрос за 46philips5507, като му аднах ново устройство ( лаптопа ) то е с резолюция 1370*768 ( май) и същата ми излиза и на екрана на ТВ, а той е с по-голяма.
rakim, до 100 евро такса, но най добре от там да го кажат,има си телефони,трябва ти
само немски език,,,,,,,,,
В опциите на видеокартата (каква е?) задаваш тв за основен екран и резолюция 1920х1080 и за повечето филми по-добре 24хц (друг въпрос е колко добре ги изобразява тв) .
Е, аз вече имам TX-P50ST50E, но си мисля 100 евро доставка, 10% от сумата застраховка и ако дойде със счупен екран си представям в какъв филм се вкарваш.Първоначално публикувано от maxim7
Няма ли ZOOM на телевизора !?! Ако не - в настройките на лаптопа трябва да му кажеш да изкарва образ САМО на телевизора и тогава да му дадеш да смени резолюцията 1920х1080.Първоначално публикувано от irina_t
А за 24Hz Panasonic TX-P50ST50E със сигурност не прави никакъв проблем, ама за Филипса не знам.
Здравейте,
Днес ми се сдуха плазмата на Панасоник - TH-42PV7P, взе пред половин час да дава половин картина (само в дясно)
и след това се оправя пак за половин час и така цял ден. От време на време премигва тая половина в ляво.
Та реших да го нося на ремонт и ако могат да го поправят да го занеса на родителите ми, ако не иле е много скъпо - за скраб
Въпроса е, че сега трябва да си взема нов телевизор, че не се издържа без телевизия или с половин такава
Набързо прегледах и се спрях на два модела - TX-P42ST50E или TX-P50ST50E
Според вас при бюджет около 2000 лева дали това е добър избор. По принцип съм си фен на Панасоник,
но ако препоръчате нещо друго Също така плазмата като технология и картина ми допада много,
но ако има телевизор с LED, който може да я замести може да взема и него :D
Мерси много. Ще се радвам да чуя мнението на професионалистите
Общо взето сам си си отговорил на въпроса, само да допълня - 50ST50+доплащане за 5г. гаранция, защото да не стане като миналия път /казала баба Меца /.
За 2000лв не виждам нещо да е близо до ST50 като картина , а и щом си свикнал на плазма LCD трудно ще ти хареса и няма да е дори близо до 2000лв.
Няма как Това TH-42PV7P е на повече от 5 години и първите 2 години не беше спиралПървоначално публикувано от pilot
Иначе ще доплатя, ама колко струва тази благинка да стане гаранцията 5 години
http://www.technomarket.bg/content/127Първоначално публикувано от zack
http://www.technopolis.bg/b2c/nav/255/26/