Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 27 от 76 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Vmax
    .....
    А едно приятелче е с мен и ме помоли да ви искам мнение за LG 50 PX950N 1399 и LG 50PM6800 и за финал,само LG чувам,а lg изобщо не им обръщах внимание.
    на цената на която беше 50PX950N сега може да се купи 60PA5500 (NB няма 3D). ако му е малка секцията за двайсетина-трийсе лева може да си купи сносни трионче и чукче и да ъпгрейдва секцията

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

И аз ги гледах тия модели, особено Самсунга и накрая може да прочетеш каква я свърших

Колкото до Wireless-а на телевизора, не смятам да го ползвам - за мен това е някаква върховна простотия
    да товариш софтуера и хардуера на TV с абсолютно безсмислена опция......

Щото до колкото ми е известно, телевизорите все още са си доста стационарни, радио ефира си е
    все още споделен, че и по-споделен напоследък с компютри, телефони, падове разни, съседи и т.н.
    и като добавим към това, че всички рутерчета имат Ethernet порт, пък и телевизорите,
    не знам защо някой би искал да се гърчи с WiFi

Все пак трансфера по UTP кабел хем е full duplex, хем може да е 1Gbps, хем не му шумят
    и не му заемат честотната лента всевъзможни джаджи. И те така.

P.S. Това за Wireless-а си е мое мнение и никого не искам да ангажирам с него. Просто за мен е абсолютна маркетингова Т Ъ П О Т И Я!!!

4. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от zack
    И аз ги гледах тия модели, особено Самсунга и накрая може да прочетеш каква я свърших

Колкото до Wireless-а на телевизора, не смятам да го ползвам - за мен това е някаква върховна простотия
    да товариш софтуера и хардуера на TV с абсолютно безсмислена опция......

Щото до колкото ми е известно, телевизорите все още са си доста стационарни, радио ефира си е
    все още споделен, че и по-споделен напоследък с компютри, телефони, падове разни, съседи и т.н.
    и като добавим към това, че всички рутерчета имат Ethernet порт, пък и телевизорите,
    не знам защо някой би искал да се гърчи с WiFi

Все пак трансфера по UTP кабел хем е full duplex, хем може да е 1Gbps, хем не му шумят
    и не му заемат честотната лента всевъзможни джаджи. И те така.

P.S. Това за Wireless-а си е мое мнение и никого не искам да ангажирам с него. Просто за мен е абсолютна маркетингова Т Ъ П О Т И Я!!!
    Е да де,ама на мен ми трябва и за монитор а и друго,Lg-то е пасивно 3d,a samsunga и philipsa са активни.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Vmax, отиваш в магазина с малко повече самочувствие и намираш телевизорите, които си набелязал. След това казваш на консултанта, че искаш да им видиш картината на режим Кино и решаваш. Ако намериш по-разбран продавач и си по-настоятелен може да ги разцъкате повече тв-тата. Все пак отиваш с парите си, не позволявай да те правят на канарче пи...метата в магазина.
    Виж повече модели, защото всеки има различен вкус все пак. Самсунг ЕH6030 също го погледни. В ТП е по-евтин.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Тия в техноверигите са много смешни! Мислят си че продават домати, а не телевизори. Ти като идеш на пазара 10 минути избираш тия домати, а колко трябва за един телевизор. Смях в залата!!! Техно магазини без специализирани SHOW ROOM. Да, ама не!

7. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Говорих с МЕТРО и казаха, че е допусната грешка в каталога. Точния модел е 46pfl5507.
    Кажете дали си струва и колко струват очилата за него. Предполагам, че на тая цена няма да има очила в комплекта.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от fantoms
    Говорих с МЕТРО и казаха, че е допусната грешка в каталога. Точния модел е 46pfl5507.
    Кажете дали си струва и колко струват очилата за него. Предполагам, че на тая цена няма да има очила в комплекта.
    Промоцията в момента за Philips 46 5507 е с два чифта очила в комплекта. И в Техномаркет-а и в Метро.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    А за спалнята ще си кажеш ли 'тежката' дума?
    Иво
    Психолозите препоръчват в спалнята да няма телевизор.....пречел на взаимоотношенията и се стигало до спорове и разводи.
    Ти жената ли ще обслужваш или телевизия ще гледаш ??

Препоръчаните модели са същите...
    Sharp LC-40LE540 се оказа със същото меню като на Philips 4007

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Момчета моля ви за огромна помощ,търся си ЛЕД тв.Разполагам с 1600лв,светла стая (прозорец в южната страна),разстояние 3 метра.Предпочитам да е 46 инча(максимум),3Д не е задължително(но не ми пречи ако го има)
    Предпочитана марка Самсунг,но може всякакви други марки.

ПП.Ето я уловката утре трябва да го купя,МОЛЯ помогнете ми избора не искам да се хвърлям като шаран...

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от knockbs
    Момчета моля ви за огромна помощ,търся си ЛЕД тв.Разполагам с 1600лв,светла стая (прозорец в южната страна),разстояние 3 метра.Предпочитам да е 46 инча(максимум),3Д не е задължително(но не ми пречи ако го има)
    Предпочитана марка Самсунг,но може всякакви други марки.
    Напълно отговаря на изискванията ти: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46EH6030
    Ако добавиш още 200лв. http://www.technomarket.bg/products/...ips-46pfl5507k

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

А Philips 46pfl5007 гледам за 1560лв как е заслужава ли си парите?

16. Member
    Тук е от
    Jul 2009

в един сайт имаше спор кое е по добро iphone или galaxy... стигнаха и до дисплейте и какво да видя...

"IPS Технологията е въведена от Хитачи 96 година за LCD дислплеи. Съвременната тенденция е всеки пиксел да е представен от група светодиоди - активна матрица. Вече мисля не се продават телевизори и монитори от LCD тип. Няма как Амолед да е ИПС, защото е от по нов клас. Все едно да кажеш че акулата е по слаба от костенурката, щото няма крака. На нея не и и трябват. Обясних го максимално опростено.Имам чувството, че повечето айфенове са Х - дизайнери, с почти никаква техническа култура."

17. Тук е от
    Aug 2012

искам да питам: Гледах днес прехвалената плазма ST50 и убийствения LED дизайн на LG LM765 и ми направи впечатление, че на плазмата екрана е по-скоро зелен, а не черен, за разлика от LG-то.
    Да, при VT50 е наистина черно, ама той е доста по-скъп, да не кажа по-силна дума.

Питането ми е как при този гаден зелен екран ще изкава уж най-черното черно ? Ако е абсолютна тъмнина може би това няма значение, но през деня, че дори и на нормална лампа положението ще е трагично, което обяснява и защо плазмите не се купуват.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Къде си прочела, че ST50 e със "най-черното черно"? И ти телевизора изгасен ли ще го гледаш или с картина?
    Пусни въпросните два модела един до друг в номрални за гледане условия /не в абсолютно светлина/ и виж кое е черно, кое зелено или сиво.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 76 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 09:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 18:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 14:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 10:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе