Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 28 от 76 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Фиона, може да погледнеш и градацита в нюансите на тъмните цветове, особено на сивото :rolleyes:

2.  

3. Тук е от
    Aug 2012

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководс&#

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Къде си прочела, че ST50 e със "най-черното черно"? И ти телевизора изгасен ли ще го гледаш или с картина?
    Пусни въпросните два модела един до друг в номрални за гледане условия /не в абсолютно светлина/ и виж кое е черно, кое зелено или сиво.
    Ами пише го на много места ( cnet, digitaltrends и останалите ревюта ). Гледах го на изгасен телевизор, но като се включи черното не се променя - т.е. не става по-черно от изгасеното, а то зеленее.

Цитат Първоначално публикувано от pilot
    Фиона, може да погледнеш и градацита в нюансите на тъмните цветове, особено на сивото :rolleyes:
    Ами може да ги погледна, ама при положение, че черното е зеленикаво ... Защо е така ? Да не би да са сложили от ефтиното стъкло за буркани, кoето зеленее ?

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Здравейте искам да благодаря на всички които вчера се отзоваха на помощ въпрос.Вече съм горд собственик на Самсунг 46EH6030.За сега нямам още впечатления,след една седмица ще ви пиша как се представя тв-то.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от fiona_
    искам да питам: Гледах днес прехвалената плазма ST50 и убийствения LED дизайн на LG LM765 и ми направи впечатление, че на плазмата екрана е по-скоро зелен, а не черен, за разлика от LG-то.
    Да, при VT50 е наистина черно, ама той е доста по-скъп, да не кажа по-силна дума.

Питането ми е как при този гаден зелен екран ще изкава уж най-черното черно ? Ако е абсолютна тъмнина може би това няма значение, но през деня, че дори и на нормална лампа положението ще е трагично, което обяснява и защо плазмите не се купуват.
    Зелено е ако го гледаш от близо. Ще ти кажа как "черното е най-черно".

Вчера гледах един филм с 14:9 формат, което означава, че отгоре и отдолу има черни ленти. На по-светъл кадър, черните ленти НЕ СЕ виждаха изобщо. Сливаха се с рамката. На тъмна стая, съответно. А на светло, черното е толкова черно, че все едно там няма подсветка. Зеленикавото се вижда на тъмно и то от близо. Като се дръпнеш там, където ще го гледаш - не се вижда нищо обезпокояващо.

При LED, това "зеленикаво" е неравномерно сиво. Мен лично ме дразни много.

6. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от w00x
    ...При LED, това "зеленикаво" е неравномерно сиво. Мен лично ме дразни много.
    При Direct LED си е съвсем черно. Предполагам че си се объркал и имаш предвид не LED, a LCD. Но забележката ми пак остава в сила.
    При много плазмени екрани на светло, "черните" ивици и екраните въобще са зеленикави. Доста е неприятно, но се свиква.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    При Direct LED си е съвсем черно. Предполагам че си се объркал и имаш предвид не LED, a LCD. Но забележката ми пак остава в сила.
    При много плазмени екрани на светло, "черните" ивици и екраните въобще са зеленикави. Доста е неприятно, но се свиква.
    Аз зеленикавото го виждам само от близо. Като се отдръпна - зеленото изчезва. То си е от самата технология май.

За EDGE LED говоря. За моделите, които са на цена - аналогична с тази на плазмата в момента. Като обикалях да избирам телевизор преди месец и пуснех черния екран - всичките LED-ове показваха сиво. 80-90% сиво, но все пак - сиво.

До колкото съм виждал на телефоните - OLED технологията показва наистина черно, защото при черно - просто не се подава светлина на тези диоди и те изгасват.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2012

Аз зеленикавото го виждам само от близо. Като се отдръпна - зеленото изчезва. То си е от самата технология май.

За EDGE LED говоря. За моделите, които са на цена - аналогична с тази на плазмата в момента. Като обикалях да избирам телевизор преди месец и пуснех черния екран - всичките LED-ове показваха сиво. 80-90% сиво, но все пак - сиво.

До колкото съм виждал на телефоните - OLED технологията показва наистина черно, защото при черно - просто не се подава светлина на тези диоди и те изгасват.
    т.е. съвсем правилно съм забелязала, че плазмите ги правят като евтини стъклени зеленикави буркани. И как така зеленото е за предпочитане пред сивото !?!

10. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Пичове, само да ви открехна, че Фиона, не е точно Фиона, а един друг потребител, който много обича да си прави регистрации с цел задаването на въпросчета. Защо го прави е загадка за мен, но както и да е. Апропо, бихте ли ми казали на колко от вас жените/приятелките четат ревюта в cnet, digitaltrends, говорят за подсветка, черно и.т н.? Иначе това с бурканите беше добро!

11. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от fiona_
    т.е. съвсем правилно съм забелязала, че плазмите ги правят като евтини стъклени зеленикави буркани. И как така зеленото е за предпочитане пред сивото !?!
    Стъклото е черно. Не разбирам, заяждаме ли се сега или какво? Споменах, че зеленото от нормално разстояние не се вижда и става бледо черно (тъмно сиво). И това за изцяло черен екран става въпрос. Ако има картина, сивото става черно и се слива с рамката на телевизора.
    Ти от колко близо гледаш телевизора? 40см?

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Това същество Fiona_ явно страда от някакви комплекси, което си е лично негов проблем

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

...За EDGE LED говоря. За моделите, които са на цена - аналогична с тази на плазмата в момента.
    ОК, значи наистина се изразяваш неправилно. Говориш просто за LCD - дали е LED или CCFL няма особенно значение.
    И при Direct LED моделите, когато имаш черно диодите(на подсветката обаче) са загасени.
    Иначе OLED-a за сега изглежда като технологията на близкото бъдеще, решаваща досадните недостатъци на плазмa и LCD технологиите. Да видим обаче какви ще са нейните...освен цената

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте, бихте ли предложили телевизор 3D 55-60" ?
    Бюджета е 3000лв. разстоянието е около 4,5м,помещението е добре затъмнено,гледа се общо взето всичко. И още един въпрос...какво е отворен браузър? Означава ли,че примерно мога да си проверявам пощата?

Благодаря предварително!

16. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@stepoff
    За съжаление Panasonic 55VT50 и 55VТ30 са доста над бюджета ти. Предполагам че GT50 ще е добро предложение, но не съм го виждал лично: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50GT50E Нека по-запознатите с плазмите да кажат.

За мен отлично съотнешени цена/качество ако гледаш доста BD филми е Philips 58PFL9956 - http://technomarket.bg/products/0911...ips-58pfl9956h В момента е на половин цена.

Колкото до браузера и мейла - зависи кой точно webmail ползваш, но в общия случай можеш да си го проверяваш. Зависи колко удобно. В повечето ТВ браузъра е на базата на Opera.

17. Тук е от
    May 2011

Здравейте,
    предстои ми покупка на телевизор, бюджета ми е 1200 максимум 1400 лв. ще се гледа от разстояние 2,5 - 3 метра.
    Признавам си не разбирам нищо за това моля за помощ.
    Спрял съм се на няколко модела:
    Panasonic TX-P42UT50E
    Philips 42PFL4307H
    Philips 40PFL5007K/12
    Toshiba 46TL933G
    LG 42LM615S
    Не е задължително да е с 3D но ако ще е да е пасивно за препоръчване.

Моля дайте ми примери какво мода да взема за дадения бюджет.

Предварително Ви бладодаря за отделеното внимание и време.

18. Тук е от
    Jun 2012

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководст

Цитат Първоначално публикувано от 883360222
    ...
    Моля дайте ми примери какво мода да взема за дадения бюджет.
    ...
    За LED - Philips-а най-добре да е 40PFL5507K, а за плазма - Panasonic-а най-добре да е поне TX-P42ST50E ( малко по-скъп е ).
    Е, ако се следва принципа на Мечо пух 46" Toshiba е най-голяма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 76 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе