Предполагам гледаш с КМплеър-а или БСБ-плеъра, пробвай с + и - да нагласиш картината. Така променяш само единия от двата образа и ги напасваш :-)
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Предполагам гледаш с КМплеър-а или БСБ-плеъра, пробвай с + и - да нагласиш картината. Така променяш само единия от двата образа и ги напасваш :-)
Здравейте,
искам да си купя 46-47" 3д телевизор и първо се насочих към 46f6500 но се оказа че активното 3д много натоварва очите а сина ми ще играе много на 3д игри на xbox-a. Затова се насочих към l47et60e но прочетох че има много голам лаг при игрите и реших да взема 47la690 но ми казаха че екрана има някъкъв филм (нещо като скринпротектор) който се отлепвал с времето и телевизора се развалял. Не знам какво да правя?! Телевизора ще се ползва за гледана на тв(булсат, кабелна),хд филми, игри по 1/3 за трите.
Каза ми го продавача в ТМ, имали такъв случай - човек си купил тв и това фолио било леко отлепено в единия ъгъл, човека решил да го свали този "скриинпротектор" и телевизора заминал...
Гледах го Сонито но ми се искаше да е 47",но явно не става "тая работа в оная, пък и душата в рая" т.е. хем 1500лв бюджет хем хубав 47"тв
Това вече е друго - неграмотен клиент който е свалил поляризиращият филтър....мислейки го за защитно фолио както при смартфоните или таблетите.
На вниманието на всички съфорумци!
Понякога се случва поляризиращият или антиотражателният филтър, да не са прилепнали както трябва в ъглите. Това не е някакво защитно фолио с каквото го бъркат някои след покупката, така че, не го отлепяйте! Просто опаковайте телевизора както е бил и го върнете в магазина.
Проблема го имаше и при плазми Samsung 2011.
Има 47"
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-47W805-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-47W807-3D-LED
Здарвейте,имам един проблем на самсунг 6400,не винаги ми излизат субтитрите на филма като сложа хард диска в телевизора. трябва ли някакъв код за това? ако сложа филма в хард диска без да е в папка ми излизат субтитрите,но ако е в папка не винаги.
Здравейте, искам да си купя нов ТВ и се колебая между следните модели:
LG 740 серия
Samsung 6500 серия
Sony W805 серия
Toshiba 7335 серия
Philips 7008 серия
Panasonic - не съм ги разглеждал, но също бих взел от серия съответстваща на класа на горните ТВ
Важните неща за мен са:
1. Добра картина при SD сигнал и HD канали, добър звук
2. Кои модели се справят най-добре при гледане на спорт, филми с висока резолюция свалени от нета и също от време на време игра на конзола Playstation?
3. Удобно и добре направено меню (дори да е по-бавно), добро EPG, в момента съм с LG 42 LD750 и съм много доволен.
4. Кои модели имат добър вграден плейър и не се ориентирах моделите за 2013 на кой поддържат DTS звук и на кой не?
5. Приложения не знам колко ще ползвам - бих пробвал Skype, Facebook, но те вероятно всичките го имат и HBO GO (май само LG го имат).
6. Не намерих тема за плюсовете и минусите на активно/пасивно 3D, но май само на Тошибата е активно, така или иначе сигурно ще го ползвам 3-4 пъти в годината.
Цените са сходни, да не кажа направо еднакви (без Тошибата), така че ме интересува по тези точки кой ТВ как се справя и съответно да преценя кое да избера, мерси предварително
Самсунг , LG , Тошиба , Филипс , Сони ! Tова е за мен реда на избор .
Защо Сонито на последно място? Ако критерий е само
1. Добра картина при SD сигнал и HD канали, добър звук
на кое място би го сложил?
LG 740 серия
Samsung 6500 серия
Sony W805 серия
Toshiba 7335 серия
Philips 7008 серия
Като звук Philips няма конкуренция като + е и тристранния ambilight но при DSE тест се дъни много
HD, SD сложна работа
HD
Samsung 6670
Panasonic FT60
Sony W805, LG 740, Philips 7008 бих ги сложил на едно ниво
SD
тук LG като че ли се представя най-слабо също и от Panasonic не съм особено впечатлен
Sony, Samsung, Philips се справят сравнително добре не бих отличил някой като най-добър
Мисля че който и да вземеш от тези модели няма да сгрешиш
Мнението си е мое и е субективно изградено на лични впечатления върху моделите
за експертно мнение може да питаш Momchil явно някакво гуру го раздава
Благодаря! Не че е толкова важно, но мисля, че съобразно горното Дядо Коледа ми е донесъл нов ТВ - Bravia 47W80xA. Взехме го заради 3D-то, иначе имаше по-евтин и малко по-голям 50 инча. Но разликата в размера не беше съществена.
Един технически въпрос - в момента имам кабелна ТВ от М-тел. Свързах телевизора с устройството на м-тел с HDMI - kабел и така гледам ТВ, но каналите управлявам с дистанционното на м-тел. Какъв е начинът да се работи само с дистанционното на телевизора?
Благодаря, но това с универсалното дистанционно не ми допада. Може би ще трябва да сменя доставчика на ТВ ? Телевизорът има някакъв слот за карта.