Да.
PANASONIC TX-L42ET5E - пасивно 3Д
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post509846
Има ъпгрейди, но са твърде редки.
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B0.html
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Да.
PANASONIC TX-L42ET5E - пасивно 3Д
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post509846
Има ъпгрейди, но са твърде редки.
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B0.html
Моля за помощ!
Кой от двата модела ще ми препоръчате да избера
LG Cinema 3D ТВ, ново поколение LG 3D телевизори, LG 42LM765S 3D телевизор- LG телевизори, Smart TВ, Cinema 3D TВ, LED TВ, Full HD TВ, LCD TВ, плазмени телевизори
Philips - 6000 series Smart LED телевизор 107 см (42") Easy 3D DVB T/C/S2 - 42PFL6007K/12 - Серия 6000 - Звук и визия
Все хубави машини !
Може би LG заради гаранцията.
Все пак има ли реални 100Hz LM620s при положение, че навсякъде другаде пише 400Hz MCI? Би трябвало 640S да е поне 100Hz реално нали, и трябва да има локално затъмняване на подветката,а и е с доста по-тънка рамка. Ако 620 няма реално 100Хц, и смятате че локалното затъмняване си струва парите кажете, и ще си взема направо 640s благодаря предварително.
А между тези :
PHILIPS 46PFL5507K :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria с активна 3D технология
PHILIPS 42PFL6007K :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria с пасивна 3D технология
Като се замисля едва ли ще се гледа редовно 3D, по скоро ще се гледа IPTV телевизия от Вивата ,така че не държа чак толкова каква е 3D технологията , а и двата модела са на една цена.
Тотално започвам да се оплитам в търсенето на телевизор.
Маркетингов трик със сканираща подсветка -100Hz /"Black Frame Insertion."- вкарване на междинни празни кадри/
LG 55LM6700 HDTV Review- When 120 Hz Isn’t 120 Hz-Updated | HD Guru
Google Преводач
реално получаваш ТВ със 50Hz
:rolleyes:
Ultra-D - Beyond 3D : from Stream TV Networks
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-10-12 в 17:14.
Ау ужас, в крайна сметка няма 100Hz истински, локалното му затъмняване е шега работа (иначе го има наистина в 640), и дизайна на 640 е такъв, че въпреки Cinema Frame е със също толкова широка лайсна колкото 620, а да и 5г гаранцията е била до юни. На практика май остава само вградения WiFi, който го има и Panasonic TX-L42ET5E за 1300лв, така че явно отиваме на него или 620s. Би трябвало да са с един и същ панел нали?Панасоника има като плюсове вграден wi-fi и подсветка на дистанционното, като минуси по-висок лаг и по-кофти USB плеър.Много благодарности, @hristoslav2, спести ми едни 200лв с тая информация.
Точно заради този документ не бях сигурен има ли локално затъмняване, но бях в Техномаркет и разгледах и разцъках менюто, и го има на практика LED+ може да го имате предвид за таблицата в темата за LG. При така стеклите се обстоятелства определено вече клоня към TX-L42ET5E, даже ако имам време днес ще намина и към Технополис в Сердика ако мога да ги видя и двата на живо, че панасоника все още не съм го виждал никъде май.
Взех си едно LG, но не съм много доволен от плеъра му. Става дума за 55LM860V. На половината и повечето mvk файлове, картината и звукът се разминават. Странното, е че другата част, който тръгват без проблем са под същият формат. Нямам понятие защо е така но, реших да ги пускам с помощта на компа, чрез HDMI 1.4 10.0м. А и плюс това искам да гледам 3Д БЛУ-РЕЙ ФИЛМИ. Предполагам, че има значение какъв е кабела. Гледам, че HAMA предлагат 10м за 50лв. Дали си заслужава или да търся друга марка.
Аз не съм забелязал разминаване до сега , но може да пробваш в аудио менюто има опция за синхронизация . Лично за мен картината подадена през HDMI е по-добра , отколкото от вградения плеър , ама за сериали става .:D
Имам един малко странен въпрос. Мога ли от някъде да си сваля кратък филм в HD като тези, рекламните, които пускат по телевизорите в магазините? Преди време имах такъв на Samsung, но го изтрих и не мога да си спомня от къде съм го свалял...
В Youtube 3D има голям избор на клипове на почти всички по-известни марки телевизори, от рекламните им Blu-ray 3D дискове, които въртят в магазините .
Можеш да ги свалиш с видео кепчър мениджър в резолюция HD 1080p във вид по твой избор.
Ето един от демо диска на LG.
LG 3D DEMO Global - YouTube