Здравейте! Чета от много време, най-накрая ще купувам. Ще се радвам да ми помогнете с избора.
Засега знам със сигурност няколко неща, с които мога да стесня избора:
1. Пасивно 3Д, 42 инча от което май следва LCD(иначе не съм против плазма);
2. Ще се гледат 4 неща предимно -HD телевизия(50% от времето), филми от Замунда със субтитри или директно от vbox(15%; много е важно да се виждат субтитрите читаво, дори и да нямат всевъзможни настройки), 3D анимации(15%, ще се гледат без субтитри) и футбол(10%). Пиша процентите за да получа по-точни и конкретни препоръки от вас, след като знаете кое, колко е важно за мен.
3. Мога да изчакам до Април за новите модели.
Засега съм се спрял на три серии и ще ви помоля за коментар и/или допълнения:
1. LG 7-ма или 8-ма серия, заради непретенциозността на марката - чете всичко и заради добрите настройки на субтитрите;
2. Panasonic(може би всичко без WT, идва ми вече много цена над 2500), заради многото херци и качествена картина. Тук ме притесняват САМО(иначе щеше да е на първо място), че е абсурд да се гледа филм със субтитри, защото чета навсякъде че са с отвратително качество;
3. Philips 7-ма серия - и той ми беше фаворит, но чета на много места, че е с лош браузър и не толкова добра картина в сравнение с Панасоник и LG.
Отворен съм към всякакви аргументирани предложения, както и към финал с почерпка