От гледна точка на равномерността на подсветката - втората. но пак зависи от нейната реализация.
Все пак отиди на място и виж двата модела.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
От гледна точка на равномерността на подсветката - втората. но пак зависи от нейната реализация.
Все пак отиди на място и виж двата модела.
Ако ходиш да гледаш LB730 или го купиш моля пиши отзиви, че и аз съм му наканен но не остава време за оглед. Само проблема с подсветката ме спира да го грабна. Имам ли право примерно да го купя и вкъщи да му си направя всички тестове и ако нещо излезе не по реда си да го заменя на другия ден?
И аз не разбирам каква е тая глупава мода новите телевизори да ги правят с лъскави отразяващи дисплеи. Разгледах новите телевизори на LG за 2014 с операционната система, харесаха ми като функционалност, но ми направи много лошо впечетление, че всичките са лъскави стъкларници. В осветено помещение телевизора е пълна трагедия. Дисплея е пълен с паразитни образи и отражения, все едно гледаш картината през огледало. На светло тия отражения дразнят прекалено много и развалят цветовете на картината. Все едно гледам като на стар кинескоп. Къде изчезнаха хубавите матирани дисплеи?
Аз мразя да гледам на тъмно. Най ми е комфортно да си гледам телевизия на дневна светлина или при леко осветено помещение. Лошото е, че напоследък всички производители залитнаха в тая посока. Май се мъчат се да имитират плазмите с тия стъклени екрани.
Има ли някой производител, който все още да предлага телевизори с матирани дисплеи без отражения при новите си модели?
От ревютата в тубата ми изглежда, че моделите на Самсунг изглеждат с по-матови дисплеи, всички останали са заложили на лъскавите огледала.
Проблема при новите LG-та се изразява във вертикални ивици в близост до рамката. Аз също мислих да си взимам LB730, но този проблем ме отказа. Ще ги огледам и в някой маркет като имам време, но почти съм сигурен, че ще е масов проблема. В САЩ и Европа аналогични проблеми, явно си е по дизайн...
Проблема е потвърден от 3 различни бройки от САЩ и две такива от Европа, като изкачат ревютата ще видим, но интересното е, че на CES не се забелязваше подобен дефект, та интересно как така са се изложили като кифладжии. Нищо чудно на ревюиращите да пратят читави бройки, а за простосмъртните - да пробутат дефектните. Ако мине номера - мине.
LB7200dse71c6.PNG
Сега си представете по-тъмната част като гледате Футбол, направо ще е кошмар.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...7LA691S-3D-LED
дайте ми съвет какъв друг led телевизор да гледам но да е с тези параметри и да е до 1500лв поне
Взех този модел и наистина има подобен проблем. Обаче не бих казал, че пречи при гледане на футбол или каквото и да е. Забелязва се само, ако гледаш там, а не картината Единствено ми направи впечатление (защото се вглеждах в ъглите) при хокей, където повечето от екрана е бял. Тази неравномерност в подсветката се забелязва само когато има едноцветна картина на цял екран, както е на снимката. Според мен ТВ е добър, но за съжаление цената е висока. Според мен 3D- то е на ниво, както и звука. Когато го купувах гледах и сони w8/2014 и LA740, но избрах този за добро или за лошо
Здравейте, искам да купя подарък до 2 дни и ви моля ако е възможно да ми помогнете в избора на телевизор. Бюджета е скромен до 600 лв., но толкова мога да отделя, изискванията са да бъде от 32 до 40 инча(мястото е ограничено за по-голям, за предпочитане 32 инч), задължително с 3Д, ще се гледа от 1,50 см. Хубаво ще е да е смарт, но не е задължително, ще се гледа през повечето време сателитна телевизия и 3д филми.Спрял съм се на тези модели:
LG 32LA620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 32PFL4508 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-32F6100 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 32PFL4508 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Ако има по-добри пишете ми, благодаря ви много
Нямаш много богат избор в момента. От тези, които си изброил LG или Samsung-a, ако не са ги изкупили вече.
И аз да попитам тук за някаква препоръка евентуално за 1-2 модела на ЛГ. Става въпрос за 55LA660s като фаворит засега като цена, но никой нищо не е споменал за този модел как е като цяло. Другият е по-високият, но и по-скъп клас 740-790 но там са съвсем други нещата, ясно е че ще са по-хубави, но въпросът е какво губя ако взема по евтиният модел?
TheOneK
55LA660, 740, 790
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
разликата в картината е пренебрежимо малка
Дайте съвет моля за тв с 3д до 1000 лв. Ще се гледа мачове, пс3 и блу рей филми. До 46 инча големина.
Мерси