С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Благодаря.
А нещо друго подобно 46/47 инча?
Хммм..3D 46" за 1000 лева...
BLAUPUNKT TV-B47F333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-46F6170 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 47LA620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 47PFL5008 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-46F6100 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technomarket.bg/products/...ips-46pfl4308h
Някой ще изкаже ли мнение, че промоцията е до края на деня, а даже и нз дали ще е до 24 часа или по някое време вечерта просто ще спрат да приемат поръчки. По принцип се целя в 55 инча, фул ХД лид, тавана е 1300 лв, ако може и 3Д да има ок. Ясно ми е, че ако не е на промоция няма да стане и че няма да е перфектният телевизор. От това което прогледах 800 лева за 3д 46 инча от прилична марка е добро съотношение цена/продукт, но все пак някой по-специализиран коментар най-малкото ще ме успокои. Благодаря предварително.
При таван от 1300 лева..
SAMSUNG UE-46F6170 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-46F6200 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
без 3D
LG 50LN575S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-50F5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-46F5500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
На хартия не изглажда много да си заслужава разликата в парите за това което търся. Единственото което ще ми липсва като екстра ambilight, но то добавя около 200лв към цената на телевизора. През по-голямата част от времето ще се ползва като монитор на компютър, филми и т.н., тоест смарт функциите и wi-fi отиват на вятъра горе-долу. Имам на Филипс 425008K и съм доволен от това което предлага, но този модел който съм дал изглежда по-евтина изработка като материали, стойка и т.н.
Здравейте, кой бихте ми препоръчали между тези два модела на Samsung - UE40H6400 или UE40F6670? На хартия ми изглежда като дилема между по-бързия процесор на тазгодишния модел и може би по-добрата картина на миналогодишния модел. Така ли е ?
Вземи 6670
Televizoare | SAMSUNG
Вашите мнения? Кой от двата модела?
Първия е SONY KDL-50W815BSAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Втория е LG 47LB731V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Първият:
+ диагонал
+ контраст
+ динамика на панела
+ настройки в кинорежим
- меню и дистанционнно
- 3D
- звук
- смарт приложения
Добър вечер,искам да попитам дали някой знае каква е разликата между моделите LG LB670 i LG LB730 според мен разликата е че единия е 700mci а другия е 800mci в матриците ли има някаква разлика,благодаря предварително!
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...2LB650V-3D-LED
някой можели да изкаже мнение за този телевизор че съм си го харесал
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...2LB650V-3D-LED
Ох и аз бих желал да чуя мнение за него . Ще гледам от 2,5-3 метра главно филми от компютъра и ТВ ще гледам разбира се ... доста форуми изчетох ама ще е хубаво ако някой разбиращ се изкаже ... В момента съм с 37" и този размер от 37" ми се вижда малък някак , дали 42" ще ми е ок за разтояние от 3 метра ?
Или пък да се насоча към http://www.technomarket.bg/products/...70/lg-47la620s ?.... наистина се чудя какво да взема .. относно MCI 500Hz , MCI 200Hz.., ако може да ми кажете каква е разликата . Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от LIDD; 21-05-14 в 08:04.
Аз съм с 50" от 3 м и не бих отказал 55-60" ...
Смятам, че за разстоянието няма проблем. Относно разликата в херците, предполагам че си наясно, че това MCI не са реални херци. Иначе казано тези работят на 100Hz(MCI 500Hz) и може би 50Hz(MCI 200Hz) реални. Ако искш повече от 100Hz трябва MCI да бъде 800Hz или повече.
Надявам се да съм помогнал.