Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 129 от 156 ПърваПърва ... 79119127128129130131139 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,921 до 1,935 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2014

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / FAQ - на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    с Panasonic TX 48 AS 640 ?!?!?

2.  

3. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте колеги и честита Новата 2015г.!Искам да попитам дали някой може да ме насочи какви очила 3D да си взема за телевизор THOMSON и някъде може ли да прочета повече за тази марка телевизори?Благодаря Ви предварително.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Plamen Chonkov Виж публикацията
    с Panasonic TX 48 AS 640 ?!?!?
    С модели 2013 г няма проблеми (аз съм с такива) , а и 2014г модела също синхронизира по блутуут - пробвай в магазина , но съм 99% сигурен ,че стават - само мисля не показваше на екрана нивото на заряда в батерията.

5. Тук е от
    Sep 2014

много благодаря...не разбрах обаче ти с какъв телевизор си?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от marf Виж публикацията
    Здравейте колеги и честита Новата 2015г.!Искам да попитам дали някой може да ме насочи какви очила 3D да си взема за телевизор THOMSON и някъде може ли да прочета повече за тази марка телевизори?Благодаря Ви предварително.
    LCD screens, flat screen televisions, Thomson Multimedia

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Plamen Chonkov Виж публикацията
    много благодаря...не разбрах обаче ти с какъв телевизор си?
    В подписа ми е - 50ST60 .

8.  

9. Тук е от
    Sep 2014

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    В подписа ми е - 50ST60 .
    че то там е цял ТЕХНОПОЛИС

10. Тук е от
    Jan 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВНИМАНИЕ!И още един въпрос-не успях да разбера дали Thomson поддържа динамични 3D субтитри и ако поддържа с кои плеари мога да гледам 3D филми през DLNA?Същия въпрос имам и относно телевизор Самсунг 40ES6530.Благодаря предварително!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от marf Виж публикацията
    БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВНИМАНИЕ!И още един въпрос-не успях да разбера дали Thomson поддържа динамични 3D субтитри и ако поддържа с кои плеари мога да гледам 3D филми през DLNA?Същия въпрос имам и относно телевизор Самсунг 40ES6530.Благодаря предварително!
    Няма модел и марка телевизор които да поддържат 3D субтитири(модели 2014). За новите 2015 модели ще научим до 2 месеца.

А относно въпроса за очилата от предният ти пост - трябва само да видиш дали Тв е с пасивно или активно 3D. Очилата вече са стандартизирани - тоест пасивни от една марка стават за ТВ с пасивно 3D от друга марка / важи и за активното 3D.
    biohimika одобрява това.

12. Тук е от
    Jan 2014

Няма модел и марка телевизор които да поддържат 3D субтитири(модели 2014). За новите 2015 модели ще научим до 2 месеца.
    А относно въпроса за очилата от предният ти пост - трябва само да видиш дали Тв е с пасивно или активно 3D. Очилата вече са стандартизирани - тоест пасивни от една марка стават за ТВ с пасивно 3D от друга марка / важи и за активното 3D.
    Аз отново благодаря за отделеното от Вас време да отговаряте на постовете ми!Но на телевизорът който имам- THOMSON 48FZ5633W,гледам 3D филми с динамични субтитри-"Ной","ТОР:Светът на мрака"-тези филми са с динамични субтитри и телевизорът ми ги възпроизвежда.Систeмата е DLNA,а връзката е следната-компютър-рутер-телевизор,като от рутера към компютъра и към телевизора връзката ми е и безжична и с кабел,мога да ги ползвам и двете по отделно ако искам.На компютъра са качени Домашний медиа-сервер и Universal Media Server,като с втория работи по-добре.Та след всичкити тези писания как така мога да гледам филми с 3D динамични субтитри,щом няма телевизор,който да ги поддържа?Ще ми бъде интересно да разбера.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сега го научавам от теб - че ТВ ти възпроизвежда 3D субтитри Марките които обсъждаме тук не могат - не е описано и в спесификациите.
    Да не би това да става от DLNA сървъра? Я пробвай с една флашка .
    Томсън не се предлагат в България. Марката се произвежда от най-големият китайски производител на телевизори TCL
    http://www.tcl.eu/en/smart-tv-tcl(Германия, Франция, Испания, Италия, Полша)
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-01-15 в 23:06.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По едно време ги имаше в каталога на един бургаски магазин за сат. техника , но не си спомням кой .

16. Тук е от
    Jan 2014

Сега го научавам от теб - че ТВ ти възпроизвежда 3D субтитри Марките които обсъждаме тук не могат - не е описано и в спесификациите.
    Да не би това да става от DLNA сървъра? Я пробвай с една флашка .
    Томсън не се предлагат в България. Марката се произвежда от най-големият китайски производител на телевизори TCL
    TCL: Smart TV - The Creative Life(Германия, Франция, Испания, Италия, Полша)
    Нямам толкова голяма флашка,но за идеята ще опитам. Обаче...мисля,че няма да стане.Мисля,понеже на Самсунг-а,който посочих по-горе с Домашний медиа-сервер,но с транскодиране също се показват субтитрите.Но ще опитам и с флашка.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

От сървъра е - ДМС, UMS (MEncoder) и PS3 (MEncoder) се справят с 3D субтитрите (за другите сървъри нямам наблюдения). С Panasonic AS650 съм. При мен гладко и без насичане вървят с руския сървър, с UMS и PMS субтитрите леко премигват, а по-тежки филми насичат (но пък си менят позицията - както е в кино, или с 3D плеър - докато с ДМС са винаги долу). Дори да съм сложил "srt" субтитри, сървърът ги преработва и на ТВ излизат ляво-дясно, или горе-долу - в зависимост от филма. От флашка не става - чете само "srt" (което е доста дразнещо за гледане), динамичните не ги разпознава.

18. Тук е от
    Jan 2014

Цитат Първоначално публикувано от Frogst Виж публикацията
    От сървъра е - ДМС, UMS (MEncoder) и PS3 (MEncoder) се справят с 3D субтитрите (за другите сървъри нямам наблюдения). С Panasonic AS650 съм. При мен гладко и без насичане вървят с руския сървър, с UMS и PMS субтитрите леко премигват, а по-тежки филми насичат (но пък си менят позицията - както е в кино, или с 3D плеър - докато с ДМС са винаги долу). Дори да съм сложил "srt" субтитри, сървърът ги преработва и на ТВ излизат ляво-дясно, или горе-долу - в зависимост от филма. От флашка не става - чете само "srt" (което е доста дразнещо за гледане), динамичните не ги разпознава.
    Предполагам,че наистина е от сърварите-аз имам инсталирани същите като Вашите.При мен обаче най-добре работи с UMS.Но това е при Thomson-a.При Самсунга става само с прекодиране.
    Frogst одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе