Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 145 от 156 ПърваПърва ... 95135143144145146147155 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,161 до 2,175 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2015

Отговор: Мнения и Избор на 3D телевизор

На познат му правят доста сериозни намаления на самсунг. И ми даде цена от 1050лв за UE48H6470. Има доста оплаквания във форума от H серията, а и аз не съм гледал до сега с активно 3д, но все пак на тази цена си е доста примамливо. Заслужава ли си по-ниската цена или да не се подлъгвам и да играя на сигурно с панасоник и 5 годишната им гаранция?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Взимай Самсунг-а. Оплакванията са от хора, които ползват вградения плеър на телевизора.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

На тази цена няма какво да се чудиш и както е казал колегата gurcayy - Взимай Самсунг-а. Но щом си склонен да дадеш към 1400лв. погледни и Sony 50W829.

5. Тук е от
    Mar 2014

Какво мислите за този модел http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15455
    Смятаме 55 инча до 1600-1700лв , а този изглежда изкушаващо.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

По-добре 55CS630.

7. Тук е от
    Mar 2014

Защо е по-добре? Вие като по-разбиращи моля да давате и малко информация Понеже като ми се каже по-добре и се чудя аз защо.Този,който е показах е 4К, т.е по-добре от FUllHD .По кое едните са по-лоши от другите? Аз специално като бях гледал в технополис 4к и FullHd един до друг 4к беше доста по-добре.Другото,което е като се замисли човек е,че предаване 4к няма от къде да получим освен ако нямаме мощна машина(лаптоп пр.)да свалим 4к филм. И последното,което ме кара да мисля е ,че дали всички тези модели имат някаква операционна система,с която да си има видео плеър ,та като си сложиш филма да си отвори спокойно филма и субтитрите,а не да си играем да ги вграждаме примерно или някакви други мъки.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Zlatin Machanev Виж публикацията
    Този,който е показах е 4К, т.е по-добре от FUllHD ..
    По-добре е единствено интерлейсинга при гледане на SD сигнал. Причината е в по-голямата гъстота на пикселите.
    Като картина UltraHD са по-добри..само при диагонал над 75". При гледане на по-малък от този диагонал, от стандартната дистанция за България, няма видима разлика.
    Другото,което е като се замисли човек е,че предаване 4к няма от къде да получим освен ако нямаме мощна машина(лаптоп пр.)да свалим 4к филм..
    А ти имаш ли такъв комп - струващ поне 2000 лева? Само видеокартата струва 1200 лева, че и повече
    GeForce GTX TITAN X | Specifications | GeForce
    GeForce GTX 980 Ti | Specifications | GeForce
    а за игри в тази резолюция са ти нужни поне 2 такива видеокарти - да не казвам, че в момента няма предлагане на игри с тази резолюция. За филми..за момента са рядкост, като кинофилмите са просто ремастерирани в ultraHD. Иначе документални вече си има.
    И последното,което ме кара да мисля е ,че дали всички тези модели имат някаква операционна система,с която да си има видео плеър ,та като си сложиш филма да си отвори спокойно филма и субтитрите,а не да си играем да ги вграждаме примерно или някакви други мъки.
    Вграденият видеоплейър, не зависи от операционната система. Зависи от поддържаните от процесора кодеци, а софтуера определя възможностите за настройки на субтитри, превъртане...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-11-15 в 21:26.

10. Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    По-добре е единствено интерлейсинга при гледане на SD сигнал. Причината е в по-голямата гъстота на пикселите.
    Като картина UltraHD са по-добри..само при диагонал над 75". При гледане на по-малък от този диагонал, от стандартната дистанция за България, няма видима разлика.

А ти имаш ли такъв комп - струващ поне 2000 лева? Само видеокартата струва 1200 лева, че и повече
    GeForce GTX TITAN X | Specifications | GeForce
    GeForce GTX 980 Ti | Specifications | GeForce
    а за игри в тази резолюция са ти нужни поне 2 такива видеокарти - да не казвам, че в момента няма предлагане на игри с тази резолюция. За филми..за момента са рядкост, като кинофилмите са просто ремастерирани в ultraHD.

Вграденият видеоплейър, не зависи от операционната система. Зависи от поддържаните от процесора кодеци, а софтуера определя възможностите за настройки на субтитри, превъртане...
    Благодаря за хубавия отговор.
    Да,тествах аз 4к на лаптопа ми,но има лек сеч,т.е не става. Специално на мен 55 инча искам да го използвам за мачовете по тв,филми от лаптопа(някой мачове онлайн),като искам да има примерно миракаст или нещо от този сорт,т.е защо не да е по wi-fi , вместо кабелаци и да е сребрист ,та за това гледах на Панасоника модела,но приемам предложения и благодаря.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Кабела е за предпочитане пред Wi-Fi.
    1-во заради по-високата скорост на трансфер на данни
    2-ро заради възможните проблеми при Wi-Fi (смущения в ефира, причинени от дублиране на канала от например рутера на съседа, GSM-и, домашни телефони и всякакви други източници на радио сигнал)

Има няколко тестови сателитни телевизии в Ultra HD(излъчващи в повечето случаи реклами), - за да ги приемаш, е нужно телевизора ти да има вграден сателитен тунер, поддържащ кодек HEVC H.265.
    Първите телевизии, едва сега започват да се снабдяват с нужната студийна техника за такива директни предавания
    Ikegami consegna il primo OB-truck 8K | AV Magazine

12. Тук е от
    Mar 2014

Да,имаме програма ,с която гледаме на съседите рутерите на какви канали са,та нашия винаги си е на различен и нямаме поне такива проблеми.Нагласих го на едно приятелче и така си гледа по wi-fi филмите,неговия тв е 42 на LG от миналата година,но баща ми е решил да бъде 55 инча тв,та за това го мислим сега
    Активното 3д също може би е за предпочитане.Може да не се гледа филми всеки ден,но...1 път ще се гледа и активното е по-качествено.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Темата е за 3D, ти ми говориш за 55" UltraHD...Бюджетът ти стига само за тези:
    PANASONIC-TX-50CX700E
    SAMSUNG-UE-50JU6400
    SONY-KD-49X8005C
    не са подредени..така че избирай след тест на място в магазина.
    Zlatin Machanev одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2014

Признавам ,не съм спец в телевизорите Но да,3Д гледаме,проблема е също,че много се държи да е сребрист,дано ги има моделите и в сребърно.(в смисъл да не е черен)

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

SONY-KD-49X8005C - черен
    TX-50CX700E - метален сребрист
    SAMSUNG-UE-50JU6400 - черен

17. Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    SONY-KD-49X8005C - черен
    TX-50CX700E - метален сребрист
    SAMSUNG-UE-50JU6400 - черен
    Благодаря , към панасоника се насочвам

18. Member
    Тук е от
    Oct 2011

В тазгодишните модели на Панасоник са махнали ДТС звука ,но са оправили субтитрите.Така че ако ще гледаш филми през ДЛНА или флашка които са с ДТС звук да не се учудиш що няма звук.
    Zlatin Machanev одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе