Точно на черти трябва да е. Даваш на цял екран, слагаш очилата, отдалечаваш се достатъчно и се радваш.![]()
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Точно на черти трябва да е. Даваш на цял екран, слагаш очилата, отдалечаваш се достатъчно и се радваш.![]()
Колега моята карта е ATI Mobility Radeon HD 5470,аз абсолютно нищо не съм пипал по настройките нито на видеокартата нито на плеъра...всичко е на автоматичен режим.Когато чукнеш на иконката в дясно 3д трябва да ти излезне това съобщение да преминеш в 3Д режим иначе нищо не правиш не можеш да го подкараш така.телевизора не е мой иначе щях да пробвам сега и да обесня точно какво се прави стъпка по стъпка.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321697400[/time]_________________________________________________
Екрана не трябва де е на черти,трябва да се вижда леко двоен образ без очила като гледаш,както при нормално възпроизвеждане от плеър блурей 3д
Всички карти на АТИ от 5-та серия нагоре поддъжат 3dhd. С новата карта телевизора излетя. С арксофта по-се харесаха. Филипса автоматично детектна картата и изписа, че ако ще гледам 3д да слагам очилата и ок. Днес в един форумите на филипс се каза, че в един от следващите ъпдейти ще бъде отключена функцията 2д в 3д, става дума за телевизионните програми.
И 'що викаш ?![]()
Здравейте. Имам една ГОЛЯМА молба / тоест съм поредният / за помощ за 3D телевизор.
Тук е момента да благодаря за ицчерпателната информация на първа страница.
Там прочетох някъде за препоръчените 3Д телевизори с пасивни очила се мъдреше 3D LED телевизор
42LW5500 - който сега е на промоция от 1599 лв със 7 броя очила. Някой със впечатления от него и дали е сполучлив модел. Гледам перпоръчва се по напред из форумът и модели като LG 42LW570S, LG 42LW5590 и
PHILIPS 42PFL7606H които са в този ценови диапазон, а и не мога да събера повече от 42 инча в къщи :-))) Ако някой ме насочи в избора ми , има 1 бира от мен, може и 2. Благодаря :-)
тези реклами на 3D направо ви промиха мозъците....
ivantarlev преди да го вземеш отиди в някой магазин и гледай 20-30мин и виж как ти се отразява
при мен след 10мин гледане с пасивните очила ме боли главата
Ами ако изхождам от киното след 2.30 мин на Трансформърс нямах проблеми :-) ВЕрно нещата няма да са точно същите но ще се преживее някак. Идеята е че така дойде време за смяна на телевизор, така и така ще го сменям защо пък да няма 3Д, няма да ги сменям през 2 години тея телевизори :-) Някой ако препоръча някое моделче балансирано между 3 Д , контраст, време за реакция и цветоподаване :-)
ivantarlev
LG 42LW5500
LG 42LW5590 същият като 5500 но с PVR
LG 42LW570S като горните, но с променен дизай и добавен сателитен тунер DVB-S2 без PVR
LG 42LW579S като горният но с PVR
http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=bg
http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=bg
PHILIPS 42PFL7606H с орязан USB плейър /засега/
АМи аз по предният пост изброих първите 3 модела, като споменах за единият че има промоция със 7 очила. То точно това е проблема кой от тях да взема :-)))
Вземи LG 42LW5590 и се радвайПървоначално публикувано от ivantarlev
![]()
По добър ли е от 5500 и тва чудо PVR само не разбрах какво е![]()
![]()
Еднакви са - разликата е, че във 5590 в сервизното меню е активирана функцията PVR.Първоначално публикувано от ivantarlev
Personal Video Recording - персонален видео запис.
Тоест - може да записваш дадено предаване по телевизията върху външен хард диск или флашка - но само от цифровият тунер на телевизора! Докато правиш запис на предаването, не може да гледаш друг канал/програма/. Записаното на диска или флашката, може да го гледаш само на същият телевизор, но не и на компа си/записа е кодиран/. Това се прави с цел - борба с пиратството.
Възможно е 5500 да няма копче REC на дистанционното, което определено би скапало някои от възможните функции на PVR-a.