Въпросът ти е малко неразбран, ама както и да е, гледай материала да е HD. A относно кодеците, виж на първа страницa на темата за Сони, вградените им плеъри какво поддържат. Панасоник мисля, че четат всичко.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Въпросът ти е малко неразбран, ама както и да е, гледай материала да е HD. A относно кодеците, виж на първа страницa на темата за Сони, вградените им плеъри какво поддържат. Панасоник мисля, че четат всичко.
Този пост е редактиран от pilot; 29-01-13 в 22:42.
Да ама аз те разбрах това е важно хаха :D
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Здравейте!
Предстои ми покупка на нов ТВ! Спрял съм се на ЛЕД 3Д 46 -47 инча. По отношение на плазма съм малко предубеден.
Едно от условията е ТВ да не е черен (бял или сив), поради интериорни съображения. Ще се ползва ежедневно за гледане на спорт (футбол), филми, научнопопулярни предавания, 3Д понякога. Бюджет 2000лв. За момента съм се спрял на LG 47LM649S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 47LM669S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 46PFL5507K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-46ES6710 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Разликата между двата ЛГ ми се струва е само меджик дистанционното при ЛМ669 и 160лв в цената.
Самсунга пък ми е на тавана на бюджета, но от това което четох досега излиза, че ще дава по добра картина на мачовете в сравнение с ЛГ. За Филипса нямам никакви наблюдения като марка, освен че ми казаха, че не се справял със субтитри от юсб. Моля за мнения за тези модели (предимства и недостатъци), както и други модели отговарящи на критериите!
Благодаря предварително за помощта!
Zaryan ,
преди около 2 месеца влязох със същото питане и накрая си купих Панасоник Плазма .
LG е ок , и тогава беше с 5 години гаранция , но като пуснеш един и същи мач първо на плазмата после на ЛЕД , и съ връщаш рязко на плазмата , поне при мен беше така .......
Нека кажат хората , които са професионално в нещата , но според мен за футбол Плазмата няма конкуренция .
Страничен въпрос : как гледаш футбол ?Кабел , чиния , интернет ?
- - - Обновено - - -
Аз си купих това ( вслушвайки се в съветите на хората от форума , трябва и да ги черпя при шанс )
http://www.technopolis.bg/b2c/details/14458/P11090104/3D-Televizor-PANASONIC-TX-P42ST50E
Прекрасен телекашон , може и да ти хареса на цвят , сивее .Имаш 200 часа разработка , като минат пред теб блесва една прекрасна картина , дори на СД каналите .В момента по Евроспорт върви купата на Африка , картината е изумителна , почти като на SKY !
В менюто има настройка за самоизключване след 2 часа в случай, че не си оперирал с дистанционното през това време.
Да и това е вариант/за мострата/.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P55ST50E
PANASONIC TX-L55WT50E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Да Ви попитам по принцип ТВ-тата с каква стойка си вървят стандартно? Само с такава за маса ли ,а тези за стена се купуват допълнително или?
И още един ламерски въпрос, ама да не се ровя понеже тук най-бързо ще ми отговорите: какво ще рече WI-FI ГОТОВНОСТ има ли wi-fi или трябва нещо допълнително да се закупува?
Питането ми е свързано по специално с тези три модела на Панасоник, понеже ще закупувам единия от тях:
TX-P42UT50E
TX-L42ET5E
TX-P42ST50E
Този пост е редактиран от tihogr; 01-02-13 в 13:14.
Имам следния въпрос.Дано да съм в правилната тема-смятам да закупя плеър dun HD Base 3D с който да се плейват пълни блурей 3D заглавия към самсунга от подписа ми EH 6030.И понеже телевизора поддържа 3D HD Ready доколкото разбирам трябва да закупя някакъв трансмитер.Ще помоля за малко разяснение какво представлява и работи ли с очилата от комплекта на телевизора.
Нищо друго не ти трябва - свързваш плеъра и си гледаш (сега не ползваш ли USB плеъра? ) , а 3D HD Ready е понеже тв не е с fullHD резолюция при 3Д .
Що съм останал с впечатление ,че при 3D HD Ready ще ми е нужен трансмитер за 3D блурей .Нещо съм се объркал.
Трансмитери имаха някой модели на Сони преди 2-3 години .
Здравейте отново.След доста дълго колебание и няколко запитвания тук реших че найстина трябва да предпочета по големият резмер ... примерно 40 - 42 инча пред до сега купуваните 32 инча.Нищо че ще го гледам от 2.50 - 3 метра.Този път обаче реших да посетя Техномаркет за да видя на живо някой модели.Твърдо съм решил повече Самсунг да не взимам и за това изопщо не ходих да разглеждам моделите на тази марка ... да ви кажа много добро впечатление ми направи този модел - LG 42LM669S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Цената ми се вижда множко но до колкото разбрах модела е от 2012г.Предаваше перфектно но беше песнато ДВД или Блурей.Нямам представа как ще предава на Булсата ... това разбира се е най-важното за мен.Моля кажете този модел на LG добър ли е ... може да препоръчате и някой друг ... разбире се без Самсунг ...
Благодаря!!!
Мисля че този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E e по-добре .
Този също ми се вижда добър като параметри но не съм го виждал как предава на живо.Видях модела на Сони - SONY KDL-40HX750BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria както и този - TOSHIBA 42WL863G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria но не можах да открия разлика в картината ... но определено моделът на LG ми допадна повече ... но нямам представа как са направени настройките на отделните телевизори и как ще се справят на сигнал от Булсатком.