Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 68 от 156 ПърваПърва ... 1858666768697078118 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Въпросът ти е малко неразбран, ама както и да е, гледай материала да е HD. A относно кодеците, виж на първа страницa на темата за Сони, вградените им плеъри какво поддържат. Панасоник мисля, че четат всичко.
    Този пост е редактиран от pilot; 29-01-13 в 22:42.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Да ама аз те разбрах това е важно хаха :D

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

4. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте!
    Предстои ми покупка на нов ТВ! Спрял съм се на ЛЕД 3Д 46 -47 инча. По отношение на плазма съм малко предубеден.
    Едно от условията е ТВ да не е черен (бял или сив), поради интериорни съображения. Ще се ползва ежедневно за гледане на спорт (футбол), филми, научнопопулярни предавания, 3Д понякога. Бюджет 2000лв. За момента съм се спрял на LG 47LM649S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 47LM669S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 46PFL5507K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SAMSUNG UE-46ES6710 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Разликата между двата ЛГ ми се струва е само меджик дистанционното при ЛМ669 и 160лв в цената.
    Самсунга пък ми е на тавана на бюджета, но от това което четох досега излиза, че ще дава по добра картина на мачовете в сравнение с ЛГ. За Филипса нямам никакви наблюдения като марка, освен че ми казаха, че не се справял със субтитри от юсб. Моля за мнения за тези модели (предимства и недостатъци), както и други модели отговарящи на критериите!
    Благодаря предварително за помощта!

5. Тук е от
    Dec 2012

Zaryan ,
    преди около 2 месеца влязох със същото питане и накрая си купих Панасоник Плазма .
    LG е ок , и тогава беше с 5 години гаранция , но като пуснеш един и същи мач първо на плазмата после на ЛЕД , и съ връщаш рязко на плазмата , поне при мен беше така .......
    Нека кажат хората , които са професионално в нещата , но според мен за футбол Плазмата няма конкуренция .
    Страничен въпрос : как гледаш футбол ?Кабел , чиния , интернет ?

- - - Обновено - - -

Аз си купих това ( вслушвайки се в съветите на хората от форума , трябва и да ги черпя при шанс )

http://www.technopolis.bg/b2c/details/14458/P11090104/3D-Televizor-PANASONIC-TX-P42ST50E

Прекрасен телекашон , може и да ти хареса на цвят , сивее .Имаш 200 часа разработка , като минат пред теб блесва една прекрасна картина , дори на СД каналите .В момента по Евроспорт върви купата на Африка , картината е изумителна , почти като на SKY !

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от nikosky Виж публикацията
    Няма да мога да спя спокойно ами ако за равя да изключа тв-то:D
    В менюто има настройка за самоизключване след 2 часа в случай, че не си оперирал с дистанционното през това време.

Цитат Първоначално публикувано от Emil Celio Виж публикацията
    Здравейте. Първо мнение в този форум.
    След моя грешка че чакам... чакам... и накрая останах без тв. Бях си харесал сони 55НХ850. Но вече го няма никъде и едва ли ще се достави пак. Има 2 бройки в София които са мостри, и нещо не съм много "за" да си купя мостра.
    Та въпроса ми е следния - нещо подобно на сонито да ми предложите с активно 3д пак 55 евентуално около тази цена.
    А иначе вие за мострите какво мислите ? Аз съм от Варна, ако имаше тук мостра по щях да се навия да я взема, поне ще си я огледам едно друго, но до София за едно Тв....
    p.s. сега се замислих - вариант мострата + удължената гаранция и... дето се казва поне някаква сигурност ?

Поздрави

Емил Петков
    Да и това е вариант/за мострата/.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P55ST50E
    PANASONIC TX-L55WT50E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

7. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от stenlyaka Виж публикацията
    Zaryan ,
    преди около 2 месеца влязох със същото питане и накрая си купих Панасоник Плазма .
    LG е ок , и тогава беше с 5 години гаранция , но като пуснеш един и същи мач първо на плазмата после на ЛЕД , и съ връщаш рязко на плазмата , поне при мен беше така .......
    Нека кажат хората , които са професионално в нещата , но според мен за футбол Плазмата няма конкуренция .
    Страничен въпрос : как гледаш футбол ?Кабел , чиния , интернет ?

- - - Обновено - - -

Аз си купих това ( вслушвайки се в съветите на хората от форума , трябва и да ги черпя при шанс )

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E

Прекрасен телекашон , може и да ти хареса на цвят , сивее .Имаш 200 часа разработка , като минат пред теб блесва една прекрасна картина , дори на СД каналите .В момента по Евроспорт върви купата на Африка , картината е изумителна , почти като на SKY !
    Благодаря ти за мнението, но днес ходих до един местен техно магазин и ми направиха добра отстъпка на ЛГ-то ЛМ649 и го поръчах. Излезе около 1300лв, понеже и на фирмата де! Та така утре трябва да ми го доставят и се включвам активно в подфорума за ЛГ!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Да Ви попитам по принцип ТВ-тата с каква стойка си вървят стандартно? Само с такава за маса ли ,а тези за стена се купуват допълнително или?
    И още един ламерски въпрос, ама да не се ровя понеже тук най-бързо ще ми отговорите: какво ще рече WI-FI ГОТОВНОСТ има ли wi-fi или трябва нещо допълнително да се закупува?
    Питането ми е свързано по специално с тези три модела на Панасоник, понеже ще закупувам единия от тях:
    TX-P42UT50E
    TX-L42ET5E
    TX-P42ST50E
    Този пост е редактиран от tihogr; 01-02-13 в 13:14.

10. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от tihogr Виж публикацията
    Да Ви попитам по принцип ТВ-тата с каква стойка си вървят стандартно? Само с такава за маса ли ,а тези за стена се купуват допълнително или?
    И още един ламерски въпрос, ама да не се ровя понеже тук най-бързо ще ми отговорите: какво ще рече WI-FI ГОТОВНОСТ има ли wi-fi или трябва нещо допълнително да се закупува?
    Питането ми е свързано по специално с тези три модела на Панасоник, понеже ще закупувам единия от тях:
    TX-P42UT50E
    TX-L42ET5E
    TX-P42ST50E

"""""""""""""""""""""""""""""""""""'

ST50 си има wireless , не е готовност !
    Голяма екстра е според мен , качваш и домашен сървър , телевизора си го намира и без кабели гледаш кино ( изключая Блу Рей , че са много тежки )

11. Тук е от
    Mar 2010

Имам следния въпрос.Дано да съм в правилната тема-смятам да закупя плеър dun HD Base 3D с който да се плейват пълни блурей 3D заглавия към самсунга от подписа ми EH 6030.И понеже телевизора поддържа 3D HD Ready доколкото разбирам трябва да закупя някакъв трансмитер.Ще помоля за малко разяснение какво представлява и работи ли с очилата от комплекта на телевизора.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нищо друго не ти трябва - свързваш плеъра и си гледаш (сега не ползваш ли USB плеъра? ) , а 3D HD Ready е понеже тв не е с fullHD резолюция при 3Д .

13. Тук е от
    Mar 2010

Що съм останал с впечатление ,че при 3D HD Ready ще ми е нужен трансмитер за 3D блурей .Нещо съм се объркал.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Трансмитери имаха някой модели на Сони преди 2-3 години .

16. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте отново.След доста дълго колебание и няколко запитвания тук реших че найстина трябва да предпочета по големият резмер ... примерно 40 - 42 инча пред до сега купуваните 32 инча.Нищо че ще го гледам от 2.50 - 3 метра.Този път обаче реших да посетя Техномаркет за да видя на живо някой модели.Твърдо съм решил повече Самсунг да не взимам и за това изопщо не ходих да разглеждам моделите на тази марка ... да ви кажа много добро впечатление ми направи този модел - LG 42LM669S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Цената ми се вижда множко но до колкото разбрах модела е от 2012г.Предаваше перфектно но беше песнато ДВД или Блурей.Нямам представа как ще предава на Булсата ... това разбира се е най-важното за мен.Моля кажете този модел на LG добър ли е ... може да препоръчате и някой друг ... разбире се без Самсунг ...
    Благодаря!!!

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Мисля че този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E e по-добре .

18. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Мисля че този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E e по-добре .
    Този също ми се вижда добър като параметри но не съм го виждал как предава на живо.Видях модела на Сони - SONY KDL-40HX750BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria както и този - TOSHIBA 42WL863G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria но не можах да открия разлика в картината ... но определено моделът на LG ми допадна повече ... но нямам представа как са направени настройките на отделните телевизори и как ще се справят на сигнал от Булсатком.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе