Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 24 от 156 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от krasy82
    А относно въпроса ми за web brausera някой компетентен няма ли да сподели нещо? Благодаря
    https://www.youtube.com/watch?v=YvlVUXZokcg#ws

https://www.youtube.com/watch?v=Z0nKOs53okI#ws

ето и в телевизорите LG
    https://www.youtube.com/watch?v=c8a3ga8V8xs#

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ето това е наравномерна подсветка -по принцип има я във всички EdgeLED модели -въпроса е да не е толкова дразнещо .

А за намалената резолюция в 3Д режим при 6 серия на Самсунг сме писали малко по-назад в темата ,но до 40" едва ли ще я забележиш.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Тук е от
    Nov 2011

Момчета виждам в началото на темата хвалите Total Media player но да ви кажа, че по изнервяща програма скоро не бях срещал.
    Първо 2 пъти се инсталира Arcsoft_TotalMedia_Theatre_Platinum_5.0.1.87 ъптдейтва и накрая не тръгна. Премигва и толкова. Махнах ъпдейта и я инсталирах тръгна но пък за сметка на това крашваше, даваше че спира да работи ит.н. Изтеглиях я от друго място Arcsoft TotalMedia Theatre 5.0.1.114 ок тръгна, верно позабиваше мислеше, накаря викам да я тествам с едно пълно ДВД.
    Естествено като за 100 мб програма трябва да е сложно и не става така лесничко да си провлачиш файлчето отгоре :- , трябва да избираш файловете. Ок примирих се дадох Open disc folder понеже ДВД то нали е с няколко VOb файлчета и т.н. излизе Now playing и до там. Мисли 5 секунди и не го плейва. Премгива и си стои. Казах си и така няма да я бъде. Давай отделно Open file - ок де ама нали са няколко избрах си първият , край тръгна- да ама тръна началното клипче, излезе ДВД менюто и о чудо, не е активно с мишката не можеш да си избереш сцена, субтитри или аудио. Хайде пак Open file избрах фалът с филма като прескочих менюто. Е тръгна ама без субтитри. Естествено нямаше опциця да се изберат, имаше само да се добавят само че те са вградени в ДВД то . Реших че програмата е нова за мен и аз не се оправям с нея, изтеглих си един манюъл от сайта им--- нищо полезно като инфо. Значи глупавия уиндоуски плеър изкарва активно меню, можеш да избереш вградените субтитри - тва лукс нещо си не може. Kk-lite пака с медия плеъра пак се получават нещата. Тука - не ще. ОТказах се да гледам ДВД. ИЗтеглих едно HD филмче с отделни субтитри намерих ги избрах ги пуснах ги - е да де пусна ги със супер малък шрифт и ляво подравнени. ХАйде пак менюъла къде са настройките на буквичките -- инфо пак няма. Човъркам и сетингите нещо така за фонт сайз, за шрифт нещо. Е не намерих. ТА мисалта ми е ако някой се е преборил с това чудо да удари едно рамо за непросветени като мен, ще съм му много благодарен.

п.п. Със 64 битова 7 ца съм и да няма спекулации отностно копютъра ми и изскванията на програмата, машинката ми е
    Intel croe i5 - 2400, Nvidia gtx 560 ti, 8 g RAM. 2 TB HDD

5. Member
    Тук е от
    Jul 2011

А пробвал ли си по време на възпроизвеждането да дадеш десен клик на екрана?
    И от менюто да избираш каквото те интересува.
    В новата версия /5.0.1.114/ има доста подобрения /пише ги в инфо файла към торента/, но субтитрите си ги четеше и старата, като само в нормален /2D/ режим можеше да им променя размера на шрифта.
    Не знам какво мога да те посъветвам относно отварянето на файлове. И старата версия отваряше без проблеми както отделни файлове, така и цели папки от съответните DVD или BR 3D структури.
    Относно работата с мишка - програмата вади екран с въпрос дали да позволи навигация с мишката, след което ти се показва едно виртуално дистанционно, в дясно на екрана, което за мен е излишно, след като и опциите от екранното меню пак с мишката се изберат.

6. Тук е от
    Nov 2011

Е да де 2 д режим си е, но опциите за субтири с десен бутон са избери субтитри добави или изключи. в Сетингс няма нищо за субтитрите освне за региона и езика. Или аз поне не намерих меню за субтитрите. Излизат си дребни и ляво подравнени което честно казано освен че не се виждат ами и дразни. Може би ако имаш 50 инча екран се виждат нормално големи. За 140мб програма си мисля че някъде трябва да има настройки на размер и шрифт. Иначе това за пускането на ДВД намерих решениез. За разлика от блу рей пълен рип който тръгваше като избереш цялата папка и всичко беше наред. когато избираш двд папката на филма, трябва да влезеш още веднъж във нея и да избереш папка VIDEO_TS. отделно. Тогава всичко ок и тръгва и менюто е активно. Сега търся онлайн някакво решение за размера на субтитрите, за сега намерих само 3-4 такива като мен дето и де питат :-)

7. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Съжалявам, приятел, но настройки за размера на субтитрите или цвета им - няма.
    Плеара, както всеки друг, прихваща файла със субтитрите, когато е със същото име като видеото,
    нооо - до там.
    За да гледаш филм с големи букви, според мен ти остава варианта да си пуснеш видеото с обикновен плеар,
    а събирането на двете страни на рип-а да оставиш на телевизора.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2011

Хаххаха, то няма такова нещо. Разбрах как се уголемяват субтитрите. Хахах прочетох че екранът има зум със крола на мишката, но дакато минавах смишката на субттирите когато имаше диалог около тях се появаваше бяла рамка. Дадох на пауза когато излезе някакъв надпис и като излезе бялата рамка и субтитрите станаха активни--- пробвах със скрола и така се увеличиха само те. :-)) Това става на цял екран щото иначе субтитрите се припокриват със активното меню. Също така докато си върху субтитрите и са активни със задържане на левият бутон можеш да ги приплъзваш нагоре на долу примерно да ги сложиш върху някоя от черните ленти за да не са върху картините. САмо не можах да ги накарам да се центрират и да не са ляво подравнени.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Колега, мисля че този коментар не е за тази тема.
    Отделно, че има тема във форума по тези въпроси.
    Добре известно е, че тези манипулации на субтитрите важат само при филми в нормален 2D режим.
    Пробвай същото и в 3D режим и сподели!
    Все пак болшинството от нас ползваме ТМТ плеара да гледаме филми в 3D.

11. Тук е от
    Nov 2011

Ами първите 4 страници всеки предлага този плеър за гледане на blue ray, сугурно са над 10 човека. ЗА това директно питах за него. Сега за тука ли е не е ли администраторите да решат. А това че е "Добре известно" не е много сигурно, защото така и никой не ми отговори а тези които отговориха казаха че не знаят? А филмът и 5 D да е аз го гледам на нормално LCD, сега да не гледам blue ray щото нямам 3 Д телевизор ли ? И това ще стане някой ден /да мина в групата на болшинството да гледаме 3д :-)/ , но всичко по реда си- щото инвестициите ги пренасочих към фотографско хоби и копютър за тази година . Весели празници.

12. Тук е от
    Nov 2009

hristoslav2, моля те да споделиш твоето мнение за това кой е най добрия 3D телевизор в момента според теб.

13. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, на скоро си купих 3D телевизор Toshiba 40TL838G всичко е наред обаче като пусна 3Д-то ми се получават едни сенки околу фигурите ?? Пробвах с два различни чифта очила пак го има това нещо. Филмите ги свалям Side By Side пускам ги през на лаптопа HDMI-a който си пишеше в кутията, че е за 3Д. Фими, на който картината е една до друга горе-долу се ядва гледането макар и да има ужасни сенки но ако пусна филм с една по-под друга картина дори и да избера от телевизора, че е такава картината направо не може да се гледа - виждам три образа
    Моля ви помогнете дайде идея какво да правя

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от TonyB
    hristoslav2, моля те да споделиш твоето мнение за това кой е най добрия 3D телевизор в момента според теб.
    1. PANASONIC TX-PХХVT30E
    2. SAMSUNG PS-ХХD8000

http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/
    http://www.best-3dtvs.com/
    http://3d-tv-review.toptenreviews.com/
    http://www.pcworld.com/article/24040...s_of_2011.html
    http://www.techradar.com/news/televi...d-today-717340

http://www.avforums.com/reviews/inde...arch_special=1

16. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,
    вчера случайно ви открих и не спирам да чета. Аз имам S-D7000, но до момента не съм имал възможност да гледам 3Д. Видях в програмата на булсат (приемниците са ми HD), че утре ще има филм, който е 3Д. Та въпроса ми е ще мога ли и как да го гледам в 3Д формат? Благодаря!

17. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Ако излъчвания формат е 3Д, картината ще е раздвоена една до друга или една върху друга.Тогава натискаш на дистанционното 3Д бутона и избираш формата на 3Д-то.След това включваш и очилата и гледаш

18. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря за бързия отговор. По hbo е филма. И пише, че ще е 3Д. Преди 2-3 месеца пак имаха такъв филм, но си беше с нормална картина и нищо не гледах в 3Д. Та за това питах дали не трябва нещо друго да правя? Четох и в инструкциите, но не намерих.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 156 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе