Кога да очакваме на нашия пазар новите модели които сега ги представят на CES?
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Кога да очакваме на нашия пазар новите модели които сега ги представят на CES?
Здравейте,
реших да си купувам 3D телевизор 42 инча ,НО да има добра картина в 2D(Контрасти,цветове и др>).Изчетах всичко в темата ,но пак не мога да преценя, затова и се обръщам към вас.Насочих се каточели към пасивната технология,защото не искам да си облъчвам главата (нали другите некви ел.вълни и тем подобни неща).Телевизора ще се ползва като монитор и ще се гледа от към 3 метра някаде.Модели на които съм се спрял са LG LW 5500 i Philips 7606.+ за Lg e è konwertira a + na Philips е Амilight.КОй от двата си заслужава повече?Това 2д към 3д конвертиране на LG дали ще е добро при игри и филми например които не са 3д?Бюджета е 1600 лв,но ако има нещо по-добро което да предложите но е по скъпо може и до 1800 лв да отделя.
Ако има значение видео картата ми е ATI 4850(ще трябва ли да я сменям?)
Аз съм с LG 42LW5500, смея да твърдя че покри напълно очакванията ми.Правилно си се насочил към пасивната технология, играя с часове 3Д игри и нямам никакви проблеми с главоболие.Играя основно Crysis 2 самата игра си поддържа 3Д SBS, а при Call Of Dutty използвам конвертиране от 2Д към 3Д и телевизора се справя доста добре.И двете игри ги играя на 1920х1080 но видеокартата ми е ATI 4870, на този етап не виждам причина да сменяш видеокартата, освен ако не искаш да играеш най-новите игри на 1920х1080 максимум детаили, аз правя компромис с детаилите за да мога да играя 1920х1080, иначе ми насича при макс.Първоначално публикувано от stalikkk
За филмите не ползвам конвертирането към 3Д, понеже има достатъчно заглавия в нета, които са си оригинално 3Д, иначе и с тях се справя добре но филма трябва да е FullHD, обаче ефекта при конверсия не е толкова добър както при истинските 3Д филми.
Единствено ме опасява, че са останали само мострени бройки, понеже доста хора си накупиха точно този модел, поради ниската цена-добро качество.Ако намериш неразопакована вземай смело .Успех
PHILIPS 40PFL8605H a този сега го видях .Уж е по горната серия а е по евтин??Как е в сравнение с другите два?
По-стар е,за това!
Реших и аз да се снабдя с 3Д телевизор след дълго разглеждане в нета се спрях на два телевизора 1- http://www.technomarket.bg/products/...-37pfl7606h-12 2- http://www.technomarket.bg/products/...ny-kdl-37ex720 можи ли някой които ги ползва да каже предимства и недостатъци на двата модела ще съм много благодарен.
Здравейте-гледах онзи ден един Самсунг UE32D6510 ,но не видях слот за кам-модул(за CONAX) по него.Наистина ли няма, или е скрит някак си,и не съм го видял?
Има слот от зад на гърба на телевизора ...
Ето как изглежда слота. https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg545498
Не си го видял понеже има една лепенка на гърба и като се отлепи се включва преходник който си го има в комплекта и се вижда как изглежда на снимката от поста на rodeo1Първоначално публикувано от diksanal
Колеги, дайте някой сайт за 3д филми.
Благодарско.И лепенката отлепях,но не ми дойде идея за преходник...Първоначално публикувано от ivodivo
Модели 2012г LCD 3D телевизори и използвана 3D технология
Моделите на Philips и Toshiba са само предположения!!! Вероятно ТВ Тошиба ще имат нов моделен код през тази година.Код:Sharp Toshiba LG Samsung Panasonic Sony Philips LE840 (active) ZL2 (stereoscopic) LM9600 (pasive) ЕS8000 (active) WT50E (active) HX950 (active) PFL9707H (active) LE835 (active) ZL1 (active) LM9500 (pasive) ES7000 (active) DT50E (active) HX850 (active) PFL9607H (pasive) LE730 (active) WL9xx (active) LМ8600 (pasive) ES6800 (active) ET5E (pasive) HX750 (active) PFL8707H (active) YL9xx (active) LМ7600 (pasive) ES6710 (active) PFL7707H (pasive) VL9xx (pasive) LМ6700 (pasive) ES6100 (active) ТL9xx (active) ES5500 (active)