Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 22 от 156 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Sony - HX800-720-820-920 , NX700-710-800-720
    Samsung - D6000-6100-6500-7000-8000
    Philips - PFL9606-8606
    Sharp - LE830
    Toshiba - ZL1
    Благодаря ти
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324154357[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Airfan
    Привет,

След много четене установих, че Самсунг имат проблем с 3Д-то в техните телевизори и реших да не инвестирам в тях, въпреки DTS поддръжката на вградения им USB плейър.

За момента съм се спрял на следните два модела LED LCD 3D телевизори:
    1. LG 42LW659S - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...80-LG-42LW659S

и

2. LG 42LW650S - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...80-LG-42LW650S

Кой от двата е по-добър? Има ли нещо по-добро на цена до 2000 лв и да е с LED матрица? Размерът, който търся е минимум 40" и максимум 46". Тези двата как се справят с ъпскейлинга от SD сигнал до HD резолюция?

Благодаря ви предварително!
    http://www.lg.com/bg/common/compare/...or%2Findex.jsp
    Разликата е само в PVR функцията .

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Специални поздравления и благодарности изразявам към hristoslav2. Много полезна информация и винаги подробна качваш. Много колебания имах и продължавам да имам относно - какъв тип TV да си взема? Като цяло съм на принципа да се купува актуалното възможно най-новото на пазара. Определено обаче се съобразявам и с бюджета. Не знам защо и не мога да кажа ме привлича марката Philips, но след като разгледах постовете ти и отделните твои препоръки се насочих(както казах все още се колебая) към Panasonic и по конкретно към модела TX-P42GT30E. Честно казано инчовете поне за стаята в която съм определил за телевизора и тя си е най-голямата са предела т.е. максимум 42'. Общо взето цената на TV-то ми се струва е добра в момента 1900 лв. и като гледам другият модел TX-P42VT30E с цена 2900 лв. се чудя толкова ли е голяма разликата между двата. Определено втория на тази цена мога само да го сънувам, но все пак ако реша да дам тези 1900 лв. за TX-P42GT30E би ли ме подкрепил. Казах си ако ще се дават пари наистина да си заслужава, но да не навлизам в някакви баснословни суми. Много ми е чудно и защо не са включени и очила към GT-то?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Привет,

След много четене установих, че Самсунг имат проблем с 3Д-то в техните телевизори и реших да не инвестирам в тях, въпреки DTS поддръжката на вградения им USB плейър.

За момента съм се спрял на следните два модела LED LCD 3D телевизори:
    1. LG 42LW659S - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...80-LG-42LW659S
    и
    2. LG 42LW650S - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...80-LG-42LW650S

Кой от двата е по-добър? Има ли нещо по-добро на цена до 2000 лв и да е с LED матрица? Размерът, който търся е минимум 40" и максимум 46". Тези двата как се справят с ъпскейлинга от SD сигнал до HD резолюция?

Благодаря ви предварително!
    Двата са еднакво добри. Едни и същи са като хардуер. Разликата е само в PVR функцията във вторият.
    За 100 лева отгоре си вземаш PANASONIC TX-P42GT30E.

Цитат Първоначално публикувано от Dreambox
    Специални поздравления и благодарности изразявам към hristoslav2. Много полезна информация и винаги подробна качваш. Много колебания имах и продължавам да имам относно - какъв тип TV да си взема? Като цяло съм на принципа да се купува актуалното възможно най-новото на пазара. Определено обаче се съобразявам и с бюджета. Не знам защо и не мога да кажа ме привлича марката Philips, но след като разгледах постовете ти и отделните твои препоръки се насочих(както казах все още се колебая) към Panasonic и по конкретно към модела TX-P42GT30E. Честно казано инчовете поне за стаята в която съм определил за телевизора и тя си е най-голямата са предела т.е. максимум 42'. Общо взето цената на TV-то ми се струва е добра в момента 1900 лв. и като гледам другият модел TX-P42VT30E с цена 2900 лв. се чудя толкова ли е голяма разликата между двата. Определено втория на тази цена мога само да го сънувам, но все пак ако реша да дам тези 1900 лв. за TX-P42GT30E би ли ме подкрепил. Казах си ако ще се дават пари наистина да си заслужава, но да не навлизам в някакви баснословни суми. Много ми е чудно и защо не са включени и очила към GT-то?
    Dreambox
    Подкрепям избора ти относно TX-P42GT30E. Разликата в цената между TX-P42GT30E и TX-P42VT30E е обусловена от дизайна, говорителите и контрастният филтър във вторият + очилата и Wi-Fi донгъла.

http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/2...0&p=TX-P42VT30

3D-то в TX-P42GT30E има по-голяма дълбочина на картината в сравнение с Филипс 8-ма серия.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Двата са еднакво добри. Едни и същи са като хардуер. Разликата е само в PVR функцията във вторият.
    За 100 лева отгоре си вземаш PANASONIC TX-P42GT30E.
    Благодаря! Стаята ми е много светла, ама наистина много и предпочитам да заложа на LED решение. Утре ще се метна на 42lw659 най-вероятно. Има ли някакъв характерен дефект, за който да гледам преди покупката?

Поздрави

6. Тук е от
    Dec 2011

PANASONIC TX-P42GT30E има ли конверсия 2д в 3д ?

7. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте.Бихте ли дали мнение за Panasonic TX-P42UT30E.Изглежда ми много евтин в промоцията на ТМ.Благодаря предварително.
    Кои 3D модели кореспондират с iMac?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Моля за малко помощ. Вече ми помогнахте когато избирах ТВ, ще съм много благодарен и сега, ако може да помогнете.

Бащата си е наумил да си купува ТВ и държи да е 3D. Не си купува всеки ден ТВ и иска да има всичко. Спрял се е на 42LW4500. Въпроса ми е някой имали впечатления за този модел. Приемам и други предложите, но моля да кажете защо точно този.Парите който може да даде са 1400лв. максимум. А размер 40-42 инча. Интересуваме с вградения плеър на LG-то ще можели чрез флашка да гледа 3D филми в mkv формат, понеже няма blu-ray player. Има компютър но е малко слабичък и засега няма да ги свързваме, но него изключваме като вариант. Освен подсветката и за изгорели пиксели какво друго да гледаме.

Благодаря предварително.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Пловдив

Да ми е честит и на мен LG 42LW659S със 7 броя 3D очила, камера и magic motion дистанционно.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от neven1818
    PANASONIC TX-P42GT30E има ли конверсия 2д в 3д ?
    2D/3D Конверсия - да
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...trackInfo=true
    Цитат Първоначално публикувано от antonpavlov
    Здравейте.Бихте ли дали мнение за Panasonic TX-P42UT30E.Изглежда ми много евтин в промоцията на ТМ.Благодаря предварително.
    Кои 3D модели кореспондират с iMac?
    Това е най-ниският клас 3Д модел на марката - нормално е да е евтин. Би трябвало всички да кореспондират с iMac. Може да тестваш на място в Public, там имат iMac и тв Панасоник.
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...029/index.html

Да ми е честит и на мен LG 42LW659S със 7 броя 3D очила, камера и magic motion дистанционно.
    Честито Airfan - сега остава да намериш 7 приятели /и 20 бири / да тествате телевизора

12. Тук е от
    Dec 2011

Днес бях с един приятел и отидохме до Технополис където е и работил. Срещна ме с негов колега в отдела на TV-тата. Говорихме най-вече за качеството на картината и на втори план екстрите. Обсъдихме 3D плазмата и 3D LED-а съответно предимствата и недостатъците. Това което ме отказа от плазмата е неизчезващото трептене. Обсъдехме ценовия предел и възможно най-доброто което може да се вземе. Според неговата препоръка, вече и мое решение понеже го поръчах е SAMSUNG UE-40D6530 на 1900 лв. в комплект с два броя 3D очила. Очаквам го около сряда-четвъртък. Пожелавам на всеки да открие своя модел и около празниците да му се радва в къщи.

13. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря ти hristoslav2.А какви са му недостатъците в сравнение с по-висок клас модели на Panasonic?
    И какво би било твоето предложение в този ценови диапазон?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Dreambox
    Днес бях с един приятел и отидохме до Технополис където е и работил. Срещна ме с негов колега в отдела на TV-тата. Говорихме най-вече за качеството на картината и на втори план екстрите. Обсъдихме 3D плазмата и 3D LED-а съответно предимствата и недостатъците. Това което ме отказа от плазмата е неизчезващото трептене. Обсъдехме ценовия предел и възможно най-доброто което може да се вземе. Според неговата препоръка, вече и мое решение понеже го поръчах е SAMSUNG UE-40D6530 на 1900 лв. в комплект с два броя 3D очила. Очаквам го около сряда-четвъртък. Пожелавам на всеки да открие своя модел и около празниците да му се радва в къщи.
    Колега, този модел има проблем с FullHD 3D-то.
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...3D_Defect!#The

16. Тук е от
    Dec 2011

Колега, този модел има проблем с FullHD 3D-то.
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x...3D_Defect!#The

За мое съжаление си абсолютно прав и май ще се отказвам, а така ми се искаше вече да съм приключил с тази покупка. Общо взето се върнах в началото. Супер все пак от факта, нямаше го днес в магазина иначе вече щеше да е в нас.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2005

От 3 дни съм със 46Д6510 и честно казано не намирам разлика в 3Д-то на 6 та серия и по високите.За сравнение --гледал съм и 40Д8000 в режим 3Д около 3-4 часа.На теория може да е презредово, и половин резолюция, но въпроса е дали визуално се вижда това.
    Вече изгледах около 7-8 филма и качеството е супер.
    На този етап от развитието на 3Д технологиите не виждам смисъл за 1000 лева отгоре за Д8000.

18. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    От 3 дни съм със 46Д6510 и честно казано не намирам разлика в 3Д-то на 6 та серия и по високите.За сравнение --гледал съм и 40Д8000 в режим 3Д около 3-4 часа.На теория може да е презредово, и половин резолюция, но въпроса е дали визуално се вижда това.
    Вече изгледах около 7-8 филма и качеството е супер.
    На този етап от развитието на 3Д технологиите не виждам смисъл за 1000 лева отгоре за Д8000.
    Няма какво да кажа при положение, до сега съм гледал 3D само на D8000 и съм силно впечатлен. Днес смятам да се разходя отново и да видим дали ще може да ми покажат на няколко марки, конкретни модели 3D излъчването им. Снощи докато се рових като обезумял из нета попаднах на този сайт. http://www.hdtvtest.co.uk/news/category/reviews не знам друг път даван ли е за ориентир, но това което прочетох за тестовете на отделни 3D-та ми хареса и ме насочи към някой от тях.

А да щях да забравя. Има ли някаква разлика между TX-P42GT30 и TX-P42GT30B?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 156 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе