Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 31 от 156 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Насочил съм се към закопуването на 3д тв и за това ще искам мнението на някой който разбира.Насочил съм се към моделите на SAMSUNG и най-вече - SAMSUNG UE-32D6510.Но сега разгледах темата във форума и за моделите на LG.Избрал съм тези модели :
    - SAMSUNG UE-32D6510
    - LG 32LW5590
    - LG 32LW5500
    Най важният фактор е разбира се картината.Ще се гледа Булсатком.Второто нещо е да има добър плеър.DLNA, WI-FI READY, LAN , SKYPE , SMART TV - ИНТЕРНЕТ тези екстри също държа да ги има.Може да предложите и други модели ... няма значение марката стига цената да не надвишава тези тук предложени.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да не те разочаровам ,ама за 32" тв тия екстри са напълно излишни - помисли за по-голям размер ,а и с оглед промоциите тия дни ,вероятността да намериш въпросните модели е силно ограничена /най-вероятно/.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от ivanhoe72
    Насочил съм се към закопуването на 3д тв и за това ще искам мнението на някой който разбира.Насочил съм се към моделите на SAMSUNG и най-вече - SAMSUNG UE-32D6510.Но сега разгледах темата във форума и за моделите на LG.Избрал съм тези модели :
    - SAMSUNG UE-32D6510
    - LG 32LW5590
    - LG 32LW5500
    Най важният фактор е разбира се картината.Ще се гледа Булсатком.Второто нещо е да има добър плеър.DLNA, WI-FI READY, LAN , SKYPE , SMART TV - ИНТЕРНЕТ тези екстри също държа да ги има.Може да предложите и други модели ... няма значение марката стига цената да не надвишава тези тук предложени.
    Колега, точно Булсат са с най отвратителното качество на каналите(като изключим ХД) и който и да вземеш е все тая.Не спомена никъде от какво разтояние ще се гледа , но 32 инча са прекалено малко вече.Аз съм с 46Д6510 и от 3,5 метра ми идва малък.

5. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    Колега, точно Булсат са с най отвратителното качество на каналите(като изключим ХД) и който и да вземеш е все тая.Не спомена никъде от какво разтояние ще се гледа , но 32 инча са прекалено малко вече.Аз съм с 46Д6510 и от 3,5 метра ми идва малък.
    Ще се гледа от около 2.5-3м но не това е важно .Интересуват ме самите модели ... кой да избера ... след това мога да помися и за примерно 37инча.

6. Тук е от
    Sep 2009

Първо да благодаря на hristoslav 2 за съветите и после да се похваля с придобивката LG42"LW450U Първи впечатления - страхотен телевизор за цената си.Нормална SD телевизия изглежда учудващо добре ,а HD и Full HD през лаптоп според мен е с перфектна картина .Засега гледаме 3Д клипчета в тубата и още се боря с опциите на принципа проба-грешка не съм изпробвал и вграденият плеър.Така и не попаднах на настройки за най-добра картина и се доверих на съветника в телевизора.Всеки ,който се чуди за подобен модел с пасивна 3Д технология има от мен един глас ЗА

7. Тук е от
    Dec 2007

Преди малко се върнах от Техномаркета на Цариградско и за съжаление няма нито на промоция нито на предишната цена - Samsung UE32D6510 ... казаха ми че едва ли го има и по другите магазини на техномаркет в София.Няма го и в техномаркета в Самоков от където съм.Понеже вече съм се настроил за 3д телевизор моля някой да ми помогне с избора.Видях че на добра цена се предлагат моделите на Samsung за 2012г.Но нямам представа дали имат същите параметри като UE32D6510.Нямам нищо против и на модели на LG стига да не надвишават цената на Самсунга.Моля ви дайте няколко идеи с линкове от Техномаркет.
    Благодаря предварително.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ще се гледа от около 2.5-3м но не това е важно .Интересуват ме самите модели ... кой да избера ... след това мога да помися и за примерно 37инча.
    Двете марки работят с различни 3Д технологии. Добре е първо да тестваш на място в магазина коя от двете ще ти допадне повече.
    SAMSUNG UE-32D6500
    Самсунг имат по-добър контраст и малкоо по-добро скалиране и мащабиране на картината.

Цитат Първоначално публикувано от mildol
    Първо да благодаря на hristoslav 2 за съветите и после да се похваля с придобивката LG42"LW450U Първи впечатления - страхотен телевизор за цената си.Нормална SD телевизия изглежда учудващо добре ,а HD и Full HD през лаптоп според мен е с перфектна картина .Засега гледаме 3Д клипчета в тубата и още се боря с опциите на принципа проба-грешка не съм изпробвал и вграденият плеър.Така и не попаднах на настройки за най-добра картина и се доверих на съветника в телевизора.Всеки ,който се чуди за подобен модел с пасивна 3Д технология има от мен един глас ЗА
    Честито mildol дълго да му се радваш

Преди малко се върнах от Техномаркета на Цариградско и за съжаление няма нито на промоция нито на предишната цена - Samsung UE32D6510 ... казаха ми че едва ли го има и по другите магазини на техномаркет в София.Няма го и в техномаркета в Самоков от където съм.Понеже вече съм се настроил за 3д телевизор моля някой да ми помогне с избора.Видях че на добра цена се предлагат моделите на Samsung за 2012г.Но нямам представа дали имат същите параметри като UE32D6510.Нямам нищо против и на модели на LG стига да не надвишават цената на Самсунга.Моля ви дайте няколко идеи с линкове от Техномаркет.
    Благодаря предварително.
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32es6100

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. MXM
    MXM е офлайн

Тук е от
    Apr 2012

Колеги я ме светнете това животно става ли? http://technomarket.bg/products/0911...shiba-40tl838g
    Не съм много в час и затова се обръщам към вас.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от MXM
    Колеги я ме светнете това животно става ли? http://technomarket.bg/products/0911...shiba-40tl838g
    Не съм много в час и затова се обръщам към вас.
    Не мога да го коментирам, но ако сте се спрели на този модел, то в никакъв случай не го поръчвайте on-line, защото има вероятност да е мостра.

13. MXM
    MXM е офлайн

Тук е от
    Apr 2012

Ами главно цената ми хареса.Но чета ,че малко било куцо 3дто.Дано да не съм разбрал правилно,гледам и за някое LG.Все още съм пред дилема бюджета е около 1100лв.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2012

МХМ цената на това http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42gt30e възхитително удоволствие(заявявам го от опит) до преди няколко дена съответстваше на бюджета ти ако ти допада може би единствено трябва да проявиш малко търпение, без колебание.......

16. MXM
    MXM е офлайн

Тук е от
    Apr 2012

Добре изглежда но неискам да е плазмен...Иначе за плазма гледах този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...zor-LG-42PW450 който също на добра цена.Но мисля,че искам да е лед,четях темата за трептенето при плазмите и малко се разколебах.

17. Тук е от
    Apr 2012

Ако "трептенето" на картината е единственото ти съображение не се тревожи ще забравиш за него в момента в който я включиш и седнеш пред нея....използваш ли плазмата по предназначение, тоест филми, ТВ и игри трудно ще го доловиш( поне аз не съм успял,а имам чувствителни очи) единствено това трептене е осезаемо,когато ползваш плазмата като монитор, но това не е препоръчително заради опасността от остатъчни образи....което впрочем вече е тревожно, но все пак всяка една технология си има недостатъци, при плазмата за щастие и за нещастие това е единствения(поне за мен!), а аз като човек, на който многото компромиси не му се нравят, направих Един и си взех Плазма и силно се надявам,че следващия път купувайки си отново Плазма ще бъда безкомпромисен.....Не ти вменявам нищо и не те ангажирам с нищо решението си е изцяло твое

18. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте, колебая се между SAMSUNG UE-40ES5500 и PANASONIC TX-L42E5E или ми препоръчайте нещо друго в тоя ценови диапазон. Колко Hz реалнo са единия и другия телевизор. Търся 40 - 42 инча като не държа на 3D а на добра картина и контраст. Моля за обосновани отговори като Благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 156 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе